Gönderen Konu: UTANMAZ,SIKILMAZ,YÜZSÜZ İNSANLAR AVCILARIN HUZURUNU BOZUYOR!  (Okunma sayısı 1982 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Değerli avcı arkadaşlar,  öyle insanlar var ki,  doğruluk, dürüstlük, bilgiçlik, adı altında hareket edip arada bir kendilerinin de üye oldukları, avcıların olduğu sitelere girip, avcılarımıza yorumlarla her türlü çamuru atmaktan, avcıları birbirine düşürmekten mutluluk duyuyorlar. Ve uzun zamandır da bu tip kişiler benim dikkatimi çekti. Ve  hangi il, ilçe ve köydelerse kendi çapımda  bir araştırayım dedim. Araştırma sonucunda gördüm ki;  limit tanımıyan, yasaklara uymayan (özellikle tel örgüsü ile çevrili yasak yerlerde)  kendi ve aile çevrelerinin makam ve mevkilerini kullanan, zamansız avlanan kişiler olduklarını öğrendim.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
yıldız abla... ülkmizde bu bir gerçek...kürkü olan yer.... dayısı olan dayılanır..makamı olan kullanır...gecnlerde köylü ve jndarma birleşip bohçacı ormancıları yakaladılar... dha ilerisi varmı...
« Son Düzenleme: 08 Mart 2012, 09:27:10 Gönderen: Musa KARAKUŞÇU »

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz

Yıldız hanım bu tür insanlara yapılabilecek en doğru şey, iddaa ettiğiniz konunun ispatı ve bir şekilde şikayetle gereğinin yapılmasıdır. Bu tür olaylar karşısında sessiz kalmanın da etik bir davranış olmadığını düşünüyorum.

Saygı ve selamlarımla...

Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Haklısın serkan kardeşim. Konu ile ilgili kişi ve kişiler ikamet ettikleri yerde ki  yaban hayatı koruma görevlilerin takibinde.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Böyle insanlardan ne bize ne başkasına hayır gelmez. Makbul olmayan, nalıncı keseri gibi hep kendine yontan ve bozguncu insanları sevmem. Kim olurlarsa olsunlar böylelerini uzak tutmamız lazım. Zannederim böyleleri kulüp vesair yerlerde de baş yerleri tutuyor bazen. Yazık.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.