Gönderen Konu: BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ  (Okunma sayısı 4546 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ufuk ÇETİN

• *
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
« : 08 Mart 2012, 00:18:01 »
BENIM USTALARA BIR SORUM OLUCAK KÖPEĞİM OSKAR ŞUAN 3'5 AYLIK YANLIZ AYAKLARINDA DIŞARI DOĞRU BASMA VAR BU OLAY YÜRÜRKEN BELLİ OLMUYOR YÜRÜMESİNDEDE BİR SORUN YOK AMA OTURDUĞU ZAMAN ÇOK NET BELLİ OLUYOR BU DURUMUN BİR TEDAVİSİ VARMI YANİ %100 DÜZELİRMİ DÜZELMEZSEDE İLERİNE AV SAHASINDA AVLANMASINDA Bİ SIKINTI YAŞARMIYIZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM BİRDE SİZCE DİŞİ KÖPEKMİ YOKSA ERKEK KÖPEKMİ DAHA İYİ AV YAPAR
gif image hosting
png image hosting
image hosting png
Ufuk ÇETİN
1982 BURSA

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
Ynt: BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2012, 11:04:11 »
ufuk kardeşim

kolay gelsin

« Son Düzenleme: 11 Mart 2012, 15:08:48 Gönderen: İsmail ÖZDEMİR »

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 46

• *
  • Arkandan konuşanların her daim bir adım önündesind
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2012, 15:58:05 »
ufuk bey yavru hatalı kimden aldınız bilmiyorum ama bu yavruyla çok sıkıntı yaşarsınız merada çok zorlanır ilerde av konusunda da hatalar yapma ihtimali var bence. Şimdi ne olacak baksanız emeğiniz boşa gidecek bakmasanız sokağa bırakmaya vijdan el vermez zor bir durum sizin adınıza üzüldüm...
Arkandan konuşanlardan daima bir adım öndesindir...

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2012, 16:03:47 »
Bu yavru kış yavrusu olduğundan dolayı yeteri kadar güneş göremediğinden ve düzgün vaziyette beslenemediğinden dolayı RAŞİTİZM olmuş,bol güneş ve 15 günde 1 DEVİT-3  300000 İÜ FLAKON ağızdan şırınga yardımı ile verilir ve yavru maması ile beslenirse tüm sıkıntılar gitmiş olur.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2012, 23:14:50 »
iyi bakım bol güneş DEVİT-3  300000 İÜ FLAKON... genç köpek normale dönecektir.... geçmiş olsun....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Osman ERDAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2012, 01:20:08 »
Bu yavru kış yavrusu olduğundan dolayı yeteri kadar güneş göremediğinden ve düzgün vaziyette beslenemediğinden dolayı RAŞİTİZM olmuş,bol güneş ve 15 günde 1 DEVİT-3  300000 İÜ FLAKON ağızdan şırınga yardımı ile verilir ve yavru maması ile beslenirse tüm sıkıntılar gitmiş olur. Özkan beye katılıyorum aynı buna benzer bir yavru benimde varı şimdi büyüdü bir arkadaşım avlanıyor hiç bir problemi yok birde baglamayın iyi kaliteli mama ile  beslemeye özen gösterin saygılar ayaklarıda en kısa zamanda düzelir kafanıza takmayın köpeginizde öyle kırık atılcak bir yavru degil 5aylıktan 15aylıga girinceye kadar çirkinlik abidesi olur bütün yavrular daha sonra tipi oturdumu karşısına gecer izlersiniz köpeginizi
OSMAN ERDAN -- MUĞLA 1979 05553106677
 YAKIŞIKLI REKS AVLANAMADAN ELİMİZDE ÖLDÜ

Çevrimdışı Ümit TOPKAYA

• *
  • Av varsa avcı olur.
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2012, 16:42:29 »
Ben ismail ve hasan arkadaşlarımız haricindeki arkadaşların yorumuna katılıyorum.Basit bir şekilde halledilebilecek bir şeyi hemen hatadır filan köpeği karalamak yanlış.1. olarak kaliteli bir yavru maması kullanın;ekmek kesinlikle vermeyin ve güneşe çıkartın sonrada eğitimlere devam edin yeter.Köpeğiniz d vitamini eksikliğinden böyle olmuş selamlar.
Ümit TOPKAYA
1975-Ordu

Çevrimdışı Onur ÇAVDAR

• *
« Yanıtla #7 : 10 Mart 2012, 18:30:30 »
Bu yavru kış yavrusu olduğundan dolayı yeteri kadar güneş göremediğinden ve düzgün vaziyette beslenemediğinden dolayı RAŞİTİZM olmuş,bol güneş ve 15 günde 1 DEVİT-3  300000 İÜ FLAKON ağızdan şırınga yardımı ile verilir ve yavru maması ile beslenirse tüm sıkıntılar gitmiş olur.
+eczaneden alacagın fosfo calsidin toz u da her yemegınde kıyavru köpek günde 2 kere en azından beslemek gerekır
1 er kaşık takvıye edersen kısa zamanda toparlar
Onur ÇAVDAR
1976 istanbul-ümraniye

Çevrimdışı Ufuk ÇETİN

• *
« Yanıtla #8 : 11 Mart 2012, 00:37:06 »
hepinize yorumları için teşekkür ederim yanlız hasan ve ismail arkadaşlarımın yorumlarına çok şaşırdım bu yavrunun hem annesi hemde babası secerelidir anne 40 günlükken burak kabakçıdan alınmıstır neye dayanarak yavrunun hatalı ve genetik olarak bozuk olduğunu söylüyolar anlamadım yavru kış yavrusu olduğu için güneş eksikliğinden böyle bir sıkıntı yaşadık hergün kemik suyu devit 3 vitamin vermme rağmen düzelme sağlayamadık bende aldığım arkadaşa yavruyu geri vermek zorunda kaldım kısmetse 3 ay sonra bır dışi yavru alıcam onda böyle durumla karşılaşıcagımızı sanmıyorum inşallah iyi olur herkese teşekkürler
Ufuk ÇETİN
1982 BURSA

Çevrimdışı Dağhan ÇAKMAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 11 Mart 2012, 09:54:38 »
Aynen kis yavrusu oldugu icin kalsiyum eksikliginden kaynaklanan rasitizm var moralini hic bozma .iyi bir d vitamini tedavisiyle duZelecegine inananlardanim ben...
Dağhan ÇAKMAK
1982-Erzincan

Çevrimdışı Mehmet DEREBAĞ

• *
    • www.kurzhaar-von-konya.com
« Yanıtla #10 : 12 Mart 2012, 18:00:25 »
Merhaba,
Özhan hocam tedavisi nasıl olabileceğini söylemiş,Ona katılıyorum.
Ben küçük birşeydaha ilave etmek istiyorum.
1-Köpeğiniz Bu vaziyete iken olabildiğince Beton zeminde barındırmayın.
2- Islak zeminde bulundurmayın.
3-Kafesinde iki ayağı üstüne kalkmayı önlemeye çalışın.( Bir basit brada ile yapıla bilir Kafes yukardan aşağıya doğru branda ile kapatılır taki köpek sadece normal durursa sizi
görebilir aksi taktirde birde arka ayaklarda bozulmalr olur.)
4-Kaliteli mama ile bakımı sağlanırsa daha kolay kontrol edersiniz.
5-Verceğiniz vitamin ve mineral takviyelerini kesinlikle bir Veterinere danışarak yapın
    aşırı verirseniz de Calsiyum veya benzeri vitamin ve mineralleri buda eklemlerinde   sıkıntı yapabilir. 
Bunları uyguladığınız taktirde muhtamelen 100% Yüz olmasada büyük bir ölçüde düzeleceğine inanıyor ve sizin için umuyorum.

Saygı ve Selamlarımla
Mehmet Derebağ
Mehmet DEREBAĞ
1967 KONYA             www.kurzhaar-von-konya.com
MD- TESTERE