Serhat bey,sizi tebrik ediyor ve aynı zamanda böylebir konuya değindiğiniz için teşekkür ediyorum.Yorumları okudum.Tabiki İnşallah ,o günleri görürsek bizde yaşlanacağız.Ama hiç bir zaman paralı, uçamayan,köpeklerin bile yakalayabildiği,bazı kişilerin benim köpeğim kekliği canlı yakaladı diye sevindiği keklikleri vurmak, bana nasip olmayacak.Çünkü ben Ordulu düayen avcı, 80 yaşında, bir gözü görmediği halde ava giden ve bizimle avlanan ,Yorgancı Ali dayı gibi,kekliğin zor bulunduğu avlaklarda, eğer serbest olursa, avlanacağım.Serbest olmasa da avı bırakacağım.Programda ne diyor.Paraları çokya,avda zevkin bedeli olmazmış.Arkadaşlar birde av haftanın 3 günü.Ava gidiyorsunuz her tepede avcı var.Kuş hangi tepeye uçsa vurulacak.Neden? Gün az.Köpek besliyorsun.Av için araç almışsın.Tüfek almışsın.Fişek almışsın.Belge almışsın.Ava gitmeyecek misin?Gün 7 olsa.avcı sayısı bölünecek.Kuş başka tepeye uçtuğunda kurtulacak.Çoğu avcı benim gibi devlet memuru.Nasıl 7 gün ava gidecek.Yağmur yağıyor,kuş bol ,av yasak.Güneş açıyor kuş yok,av serbest.Bu av kanalı bence (Belki de hazırdır) Türkiyede özel avlaklarla karşımıza çıkarsa şaşırmayalım.Şimdi size soruyorum.Burada amaç avcıyı korumak mı? yoksa avcıya avı bıraktırmak mı?