Gönderen Konu: ÖZÇEKİÇ TİCARET  (Okunma sayısı 3658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muharrem AYHAN

• *
  • HER CANLI BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAKTIR....
    • muharem ayhan
ÖZÇEKİÇ TİCARET
« : 03 Mart 2012, 19:14:28 »
Merhabalar avcı dostlarım geçen yıl tüfeğim arza yaptı çift patlatma sorunu vardı bir arkadaşımız ve çok deger verdiğim bir büyügüm ÖZÇEKİÇ adında bir firma var oraya gönderelim çok memnun kalırsın dedi tüfefim eski üzümlü pozeydi bakarlarmı dedim ne demek dedi konya huğlu kasabasından mehmet ÇEKİÇ ve kardeşi Cumhur ÇEKİÇ Kardeşlere gönderdik ustalar tüfeği yapmışlar tam istediğim gibi fiyat beklediğimden makul
neyse benim gibi birkaç arkadaşın daha işi düştü bu arkadaşlara samimiyeti ilerlettik anladımki herşey
internet başımda atmakla olmuyor çok tamir ustasıyın diye geçinen ustalar meyerse bu arkadaşlara yaptıyorlarmış tüfekleri biraz geç geliyor ama işçilikleri aldıkları fiyatlara göre çok iyi zaten sideden belli başlı arkadaşlar tanıyorlar kendilrini her ne marka silah olursa olsun çoğu firmaların garanti kapsamından çıkarıpta parasıyla yapamadıkları silahları sıfır gibi gönderiyorlar bir düzüne silah gönderdik 3 veya 4 tanesini fotosunu çekebildim onuda bazılarını geç gönderkleri için sadece parça parası aldılar benim amacım firmayı reklam yapmak değil yapsalardı kendileri yaparlardı ne feceleri var ne av sitelerini üyeler kendi işimiz kendimize yetiyor diyorlar avda avcının köpeği kadar tüfeğide önemli kalın sağlıcakla......ÖZÇEKİÇ TİCARET TEL.05417957129  05327957129
VURSAN 92 A

Dede yadıgarı 1985 model çiftsan çifte...

Dipcik içra yayı ve jarjör borusu kopan ata fabrikalarına gönderilen kutusu açılıp yapılmadan geriye gönderilen ATA CY 97

« Son Düzenleme: 07 Mart 2012, 05:14:16 Gönderen: Muharrem AYHAN »
Muharrem AYHAN
1984-Çanakkale çan 05448176927
523447_279373882182995_1525570663_n