Gönderen Konu: KORUMA ALTINDA İSE VERDİ ZARARI KİM ÖDİYECEK??????  (Okunma sayısı 1293 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KARAGÖZ

• *
  • !!!!!!!COK vuran değil PAYLAŞMAYI BİLEN.!! AVCIDIR

KURTLARIN av köpeklerini yemeyi alışkanlık haline getirdini  BOLU ve cevresinde cok cidi zararlar verdini yazmıştım bu sezon 16 diye bildim parcalanan av köpegi dün lokalde ustalarla konustumuzda 28 oldunu örendim 35 tanede saldırı anında  karsı taraftan indirmişler.
Diyer illerden cogu avcıcımızda bolgelerinde kutların av köpegi ve kücük baş büyük baş hayvanlarının saldırıya ugradını yazarak paylaştılar hepsine tek tek teşekür ederim.
Budurumu ustlarla oturduk enine boyuna tartıştık. Bize Koruma altındaki avlanması yasak olan KURT  tabi ortamında insanlar bu hayvanların yaşam alanını girdini ihlat ettini onların bizim yaşam alanıda olmadımızı mevcut olan saldırılarında KURT  ların yaşam alanında oldugunu yetkilİ biri tarafından sölendi tamam buna bir itirazımız yok. 
Sorum su Koruma altında olan bir vahşi hayvanın ((((İnsan yaşam alanına girip)))) evde baglı köpegi ,haırdaki koyunu ,danayı, ineyi kovandaki balı,tarla vs      parcalayıp yiyerek özelikle cifcimize verdigi zararı kim Hangi kurum karşılayacak ????????
« Son Düzenleme: 03 Mart 2012, 10:23:39 Gönderen: Adem KARAGÖZ »

PETİT GASGONLA VALANMAK AYRICALIKTIR

Çevrimdışı Mustafa ÇİL 61

• Müdavim Üyemiz
Ynt: KORUMA ALTINDA İSE VERDİ ZARARI KİM ÖDİYECEK??????
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2012, 11:40:14 »
kardeş bu  durum çok citti ölen köpeğemi yanasın yoksa o köpeklere verilen emekleremi yanasın bilinmez ama  bunun bir caresi  bulunmalı o köpeklerin yerinde insanda olabilirdi 
Mustafa ÇİL
1979-Trabzon
0532 598 68 94