Gönderen Konu: sevgili avcı abilerim yardımınız tecrübenize ihttiyacım var  (Okunma sayısı 1752 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim EMİRE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
köpegim tavuk yemeye alıştı sizce ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim nasıl soguturum onu yoksa kümeste tavuk kalmayacak
İbrahim EMİRE
1984 ZONGULDAK

Çevrimdışı İrfan ÜNAL

• *
kümeste tavuk  kalmazsa  ne  yaparr  onu  merak  ediyorum.hiç  böyle  bir  deneyimim olamadı yardım  edemeyecem
İrfan ÜNAL
1977 gümüşhane

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Bu konuda tecrübesi o lan arkdaşlar vardır muhakkak .Fakat ben olsam tavuk çıkartırım bir tane kümesten köpeği de salarım .Tavuğa her niyetlendiğinde bende ona niyetlenirim . Bu işi sık sık tekrar ederim . Tavukla ilgilenmediği zaman ödülü her koşturduğunda da cezayı eksik etmezdim . Artık tamamen tavuğa ilgisiz hale gelene kadar devam ederdim . Eğer durum çok ciddi ise anında dalıyorsa tavuğa , köpeği bağlardım 2 metrelik bir iple ipin ucunda elimde olacak şekilde aynı eğitimi verirdim tavukla ilgilenmemeye başlayınca ipini çıkartıp devam ederdim .
  Bu konuda herhangi bir sıkıntım olmadı köpeklerimle , köpek eğitim tecrübeme dayanarak bunu uygulayabileceğinizi söyleyebilirim .Farklı yöntemleri olan yada bu ko nuda tecrübesi olan arlkadaşlar daha net yardımcı olacaktır diye düşünüyorum .
kolay gelsin
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı İbrahim EMİRE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
EVET BENDE BAYA BİR ONA YELTENDİM AMA BENİ GÖRDÜGÜNDE KAÇMAYA BAŞLADI SEVDİM BİR BAKTIM Kİ TAVUKTAN KALAN DERİ PARÇALARINI BULMUŞ YİYOR
İbrahim EMİRE
1984 ZONGULDAK