bakın şimdi gine diorum.. okudum her 2 yazımıda...
bu ırk serttir, sert olmak zorundadır.. bu sertlik olmazsa DD olamaz... eğitim ile pamuk gb de olmaz denmez... pointerlerinde çok sert olanları var...
Ufuk beylede tel de konuştum, aynı fikirde olan insanlarız...
ama continental köpekler sert olmak zorunda ( sertlik adama saldırır, köpek yer değil--- cesaret te sertlik fiziki sertlikte bir sertlik)...
gine tekrarlıorum, canını yakana serttir... bende ne dedim ağızlıksız ben bu köpeğin canını yakmam...
ŞİMDİ;
bakın ben hiç bu konuda terbiyesiz-ukalaca bir paylaşım yapmadım... tartışmaya girmek hata oldu bence...
ne oldu tutarsız olduk, bi b....ktan anlamıo olduk(.............), mesleğimize saygımız kalmadı, ayıplandık,genç olduk(15 yıllık avcı)tüccar olduk.... oldukta olduk..
ya ben sinirli bir insanım böle kolay kolay alttan almam, bilenler şaşırıorlar şu an biliorum... çok korktum ben gb. döverler beni, avda rezil ederler die herhalde
ama şu an itibari ile (hergün 3-5 kişi gece gündüz arar mesleki yardım ister) bu site ile ilişiğimi kesiyorum...ne arayana ne de bir daha ziyaret etmeye niyetim yok...
BEN NEDE OLSA BİŞEYDEN ANLAMAM ---- ANCAK ÇAMUR ATARIM.........Rıdvan bey seni dağda avcı die arkamda gezdirmem ben..sen git sirk köpeğin ile yarışmalarda tilki sürü, aport et, güzellik yarışmasına git,gölden ördek getirt... av kelimesi sana fazla....
haydi kalın sağlıcakla...