Gönderen Konu: DRAHTHAAR SERTLİĞİ !!!  (Okunma sayısı 18708 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: DRAHTHAAR SERTLİĞİ !!!
« Yanıtla #25 : 09 Mayıs 2012, 10:23:31 »
Ben pointeri setteri drahthaar'ı ayırt etmem..Eğitim şart..Haksızlık yapmayalım..Ufuk abi geçen gün bi video çekelim dedi..Olmaz tartışma yaratır diye eklemeyelim dedim ama böyle giderse ekleyecek gibiyim o videoyu.Çünkü yanlış düşünülüyor DD hakkında..Aslında beni Ufuk abi ile ve DD ile tanıştıran da yanlış düşüncelerim ve Ufuk abi ile sanalda olsa tatlı tatrışmalarımızdır.Nese gelelim videonun içeriğine..Ben bile Pars'la ava gitmeme rağmen açıkçası biraz çekindim.(Sonuçta köpek) Ama Ufuk abinin birşey yapmaz sözlerine inanıp kuyruğundan kaldırdım sıkıntı çıkarmadı..Buarada video Ufuk abide aldığım zaman yüklerim..Kendisi pek anlamıyor video felan yüklemekten..
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 09 Mayıs 2012, 17:20:24 »
fazla yumuşaklık bizi bozar beyler,
evet dd sert bir av köpeğidir,
ama dd ye yakıştırılmaya çalışılan sertlikten
kasıt olan, pitbul benzetmesi kastı aşan
iftiradan ibarettir,,
dd yi beslemek gerek, duyduklarınla bilmeden konuşmamak gerek.

"ne kadar bilirsen bil, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır."

biz sürekli anlatıyoruz ama, kime anlatıyoruz onuda bilemiyorum.
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2012, 17:21:55 Gönderen: Ö.Faruk GÜNER »

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 09 Mayıs 2012, 18:03:14 »
iftiradan ibarettir,,

sn.GÜNER düşüncelerinize tamamıyla katılıyorum..
evet DD sert bir köpektir hatta pitbuul ve karabaş-akbaş çoban köpeklerine bile serttir ancak SERTLİKTEN kasıt durduk yere her köpeğe veya insana vs. hayvana saldırmaksa bu asla söz konusu değildir...bir DD ancak sahibi ve kendini ait hissettiği ailesi tehlikede ise ve korunmaya ihtiyacı var ise insan,, hayvan ne olursa olsun gözü hiç bir şeyi görmez ve canı pahasınada olsa sahibi için herşeyi yapar..ikincisi gelip kendisine bulaşmayan hırlamayan,,saldırmayan hiçbir şeye karşı saldırgan değildir ancak tersi durum olursa yeri geldiğinde birkaç köpekle aynı anda mücadele edecek kadarda serttir..üçüncüsüde büyük avlara (örneğin domuz) karşı serttir ....
evet SERTLİKTEN KASIT BU İSE HEMFİKİRİZ yalnız DD SERRTİR DERKEN sebepsiz yere saldırganlıktan bahsederseniz bu ABESTLE İSTİGALDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR....DD,yi BİLENLER BİLİR ,,BİLMEYENLERDE DUYDUKLARI İLE YETİNİR ne diyelim en kısa zamanda YOLUN SONUNU BULMALARI dileğimizle diyelim.........

Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #28 : 09 Mayıs 2012, 18:27:12 »
iftiradan ibarettir,,

Ömerim öyle diyenleri hoşgörün. Bu tür konuşanlar için söylenmiş sözler var memleketimizde.

Biz biliyoruz besliyoruz avlanıyoruz. Ama bilmeyenler için 2 şık var hangi kefeye isterlerse koysunlar kendilerini ;)

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Burak KALLEM

• *
« Yanıtla #29 : 10 Mayıs 2012, 08:51:06 »
Şimdi ben ne diyeyim, allahım bana sabır ver ile başlayayım :)
ben bu köpeğin yaptığı iş gereği ( kürklü avı, domuz avı...vs) sert olmak zorunda olduğunu söylüyorum...
bakın ben bu söylemi saygısızlık yapmadan söylüyorum... ağzımı bozmuyorum...ukalalık yapmıyorum... heleki terbiyesizlik hiç yapmıyorum...

Vet.Hek.Burak KALLEM
Muğla/Merkez

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
« Yanıtla #30 : 10 Mayıs 2012, 10:25:25 »
Ufuk abi vallahi şimdi bende onunla uğraşıyordum. iki yorum arasında hiç uyuşma varmı onu soracaktım.
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 10 Mayıs 2012, 10:56:59 »
Serhat kardeşim evet senle bu sitede tanıştık hatta senin başta DD ile ön yargın vardı ama saygı çerçevesinde konuştun  ben böyle duydum dedin hatta özelden yazıştık seni davet ettim sen davete icabet ettin ve geçen sezon Pars ın ardında baya bir av yaptık birlikte.İşin en güzel yanı hiçbirzaman sabit fikirli  değildin saygılı ortama uyan fikirlerini tartışan ama işi saldırıya getirmeyen ve büyüğünü küçüğünü bilen bir kardeşimizdin.sende bunları görünce ekibimlede tanıştırdım hep birlikte avlarımız oldu ve herkes seni sevdi,demek istediğim  herkes ne yazıkki sen gibi olamıyor.Ben şuna kanaaat getirdim biz DD ciler milletin gözünden içeride soksak içinde sabit fikirli davrananlar olacak bunlar İngiliz tüccarlığı yapan ve onların şakşakçıları  olacaklar diğerleri gördüklerinde tabiki doğruyu ayırt edip haklı haksızı öğrenecekler buda bize yeter zaten.Bir veterinerin kalkıp bu kadar bilinçsizce konuşması heleki bunu yapanın genç bir dimağ olması esefle kınanacak bir durum çünki şahıs bunu en son yapması gereken kişi mesleği itibariyle.Tüm gençlerin sen gibi saygılı ve gördüğünü mertçe ortaya dökebilmesi dileğiyle kardeşim.
Bir büyüğümden bunları duymak ben için onur verici bir duygu, teşekkür ederim.. Buarada site sayesinde sen gibi kaliteli gerek pointer tutkunu abilerim , gerek DD tutkunu abilerim var..Hepsiyle de ara ara gerek telefon gerekse yüz yüze görüşüyoruz.Çok keyifli muhabbetlerimiz oluyor..Sonuç olarak; 1.si eleştirilen ne olursa olsun saygı sevgi çerçevesinde tartışıldıkça tatlanır, 2.si her ırkın kaliteli kanı- eğitimlisi şart diye düşünüyorum..
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Burak KALLEM

• *
« Yanıtla #32 : 10 Mayıs 2012, 11:23:20 »
bakın şimdi gine diorum.. okudum her 2 yazımıda...
bu ırk serttir, sert olmak zorundadır.. bu sertlik olmazsa DD olamaz... eğitim ile pamuk gb de olmaz denmez... pointerlerinde çok sert olanları var...
Ufuk beylede tel de konuştum, aynı fikirde olan insanlarız...
ama continental köpekler sert olmak zorunda ( sertlik adama saldırır, köpek yer değil--- cesaret  te sertlik fiziki sertlikte bir sertlik)...
gine tekrarlıorum, canını yakana  serttir... bende ne dedim ağızlıksız ben bu köpeğin canını yakmam...
ŞİMDİ;
bakın ben hiç bu konuda terbiyesiz-ukalaca bir paylaşım yapmadım... tartışmaya girmek hata oldu bence...
ne oldu tutarsız olduk, bi b....ktan anlamıo olduk(.............), mesleğimize saygımız kalmadı, ayıplandık,genç olduk(15 yıllık avcı)tüccar olduk.... oldukta olduk..
ya ben sinirli bir insanım böle kolay kolay alttan almam, bilenler şaşırıorlar şu an biliorum... çok korktum ben gb. döverler beni, avda rezil ederler die herhalde :(
ama şu an itibari ile (hergün 3-5 kişi gece gündüz arar mesleki yardım ister) bu site ile ilişiğimi kesiyorum...ne arayana ne de bir daha ziyaret etmeye niyetim yok...
BEN NEDE OLSA BİŞEYDEN ANLAMAM ---- ANCAK ÇAMUR ATARIM.........Rıdvan bey seni dağda avcı die arkamda gezdirmem ben..sen  git sirk köpeğin ile yarışmalarda tilki sürü, aport et, güzellik yarışmasına git,gölden ördek getirt... av kelimesi sana fazla....
haydi kalın sağlıcakla...
Vet.Hek.Burak KALLEM
Muğla/Merkez

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 10 Mayıs 2012, 11:46:52 »
evet DD sert bir köpektir hatta pitbuul ve karabaş-akbaş çoban köpeklerine bile serttir ancak SERTLİKTEN kasıt durduk yere her köpeğe veya insana vs. hayvana saldırmaksa bu asla söz konusu değildir...bir DD ancak sahibi ve kendini ait hissettiği ailesi tehlikede ise ve korunmaya ihtiyacı var ise insan,, hayvan ne olursa olsun gözü hiç bir şeyi görmez ve canı pahasınada olsa sahibi için herşeyi yapar..ikincisi gelip kendisine bulaşmayan hırlamayan,,saldırmayan hiçbir şeye karşı saldırgan değildir

Bazı abilerimiz DD konusunda çok hassas davranıyorlar..Burak beye haksızlık yapıldığını düşünüyorum..Hakan beyin yorumuyla Burak beyin yorumu aynı yola çıkıyor..Adam durup dururken saldırıyor dememiş enjeksiyon yaparken demiş..Birçok kişi yorum yapmış ama neden Burak beye saldırılmış anlamadım doğrusu ???
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
« Yanıtla #34 : 10 Mayıs 2012, 11:49:17 »
saldırılmışı edilmişi boşverin. bir dd hırlayana nasıl karşılık verirse Burak beyde nasıl bir insan olduğunu ortaya koymuş. Rıdvan beye itafen yazdıkları sizce normalmi? Rıdvan bey veya başkası kime bu şekilde yazılsa karşı çıkarım.
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #35 : 10 Mayıs 2012, 11:57:19 »
Ben Rotweiller da besledim.Hemde yanında kediyle.Yeğenlerimle altlı üstlü resimleri var.Her türlü oyunu,şımarıklığı yapıyorlardı köpeğe.Şimdi kalkıp Rotweiller çok sakin bir köpek diyebilir miyim?Gülerler bana.Bir istisnası ,bir ırkın genel ırk özelliklerini değiştirmez.Burak Beyin söylediklerinden ben bunu anladım.Bana göre söylenmemesi gereken sözler söylendi kendisine.Zaten sitenin aktifliği giderek azalıyor.Bide böyle basit konularla birbirimizi kırmayalım.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #36 : 10 Mayıs 2012, 12:12:03 »
Arkadaşlar bu site de bayanların da üye olduğunu unutmayın. Yaptığınız ve yapacağınız eleştriler düzeyli olursa  iyi olur. Bana göre en iyi av köpeği sahibine iyi av yaptıran av köpeğidir. Lütfen karşılıklı saygıya dikkat edelim. Ve ön yargılı ifadelerden kaçınalım.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #37 : 10 Mayıs 2012, 12:16:01 »
ben diğer konulardada yazdım şimdi başlık altındada yine aynısını yazayım. ya arkadaş buraya yazanlar dd cilerden yardım yada görüş istiyor. pointerci seterci den istese sizin sayfalarınıza yazar. benim anlamadığım bu kadar sevmediğiniz beğenmediğiniz bir ırkın sayfasını kendi ırkınızın sayfasından daha fazla ziyeret edipte konulara müdahil oluyorsunuz. sizler her konunun altına bişeyler yazdıkça dd cilerde altta kalmamak için yazıyor sonra yok sen bana hakaret ettin yok ben sana böyle demedim konu uzuyor olmadık yerlere gidiyor. gidin kendi ırkınızın sayfalarında yorum yapın oralarda konular açın tartışın kardeşim.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #38 : 10 Mayıs 2012, 12:28:46 »
ırk takıntım yok uğur bey almanı da çok seviyorum sadece şuan için setter besliyorum. bu demek değildir ki hep setter besleyeceğim ama şuan için böyle mutluyum. burası bir paylaşım sitesi değil mi doğruları söylemek suç olmasa gerek.
sizin dediğiniz gibi yapacak olsak burda kimse kimsenin yüzüne bakmaz. aaaa bak bunlar ingilizciii aaaaa bak bunlar almancı ya böyle birşey olailir mi. önemli olan üslüp benim üzüldüğüm ve takıldığım nokta bu
bakarsınız bir avda ya da başka bir ortamda karşılacağız o zaman sırt mı döneceğiz bir birimize olmaz böyle olmamalı
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 10 Mayıs 2012, 12:45:39 »
ırk takıntım yok uğur bey almanı da çok seviyorum sadece şuan için setter besliyorum. bu demek değildir ki hep setter besleyeceğim ama şuan için böyle mutluyum. burası bir paylaşım sitesi değil mi doğruları söylemek suç olmasa gerek.
sizin dediğiniz gibi yapacak olsak burda kimse kimsenin yüzüne bakmaz. aaaa bak bunlar ingilizciii aaaaa bak bunlar almancı ya böyle birşey olailir mi. önemli olan üslüp benim üzüldüğüm ve takıldığım nokta bu
bakarsınız bir avda ya da başka bir ortamda karşılacağız o zaman sırt mı döneceğiz bir birimize olmaz böyle olmamalı
benim lafım direk size değildi ama madem üzerinize alındınız bende şahsım adına cevap vereyim. ben bu ırkın fanatiğiyim. başka bir ırk beslemem beslemeyide kafamdan geçirmem bu zaten elimdeki köpeklerin kanlarındanda belli oluyordur. tekrar söylüyorum bu dediklerim şahsi düşüncem şimdi bu yazdıklarımada kırk kişi laf edecek biliyorum. ben başka bir ırk besleyen birisiyle ava gitmem. haa bu değilki arkadaşlık yapmam yüzüne bakmam. arkadaşlık ayrı köpek beslemek ayrı şeyler ama benim gerçek arkadaşımda başka bir ırk beslemez besleyemez. kısacası dd beslemek benim için ayrıcalıktır ve öyle olmaya devam edecektir.haa uslup konusuna bende takıntılı olduğum için zaten bende direk anlamayanların anlayacağı gibi yazıyorum. diğer ırkları besleyen arkadaşlar daha münasip bir dil kullansalar bence sorun çıkmaz ama maalesef hocalarından aldıkları akılla yazdıkları için problem doğuyor. kısacası buraya gelip gidip konulara müdahil olan arkadaşlar daha dikkatli olmak zorundalar neticede burası bir forum sitesi ama kimsede kimsenin alda kalsın sitesi değil. herkes hakettiğini alır bence. sizede beslediğiniz ve sizin için şuan iyi olan köpeğinizle kazasız belasız bol avlar diliyorum.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2012, 12:58:19 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #40 : 10 Mayıs 2012, 14:07:40 »
allah yolunuzu açık etsin uğur bey. çok güzel bir laf yazmışsınız hoşuma gitti herkes hak ettiğini alır diye gerçekten de öyle. bundan sonra dd ile ilgili bir yazımı da okumazsınız kendi aranızda paylaşırsınız. bu yazdıklarımı da samimi bir üslüpla yazıyorum kalın sağlıcakla
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 10 Mayıs 2012, 14:46:14 »
allah yolunuzu açık etsin uğur bey. çok güzel bir laf yazmışsınız hoşuma gitti herkes hak ettiğini alır diye gerçekten de öyle. bundan sonra dd ile ilgili bir yazımı da okumazsınız kendi aranızda paylaşırsınız. bu yazdıklarımı da samimi bir üslüpla yazıyorum kalın sağlıcakla
keşke her konunun altına yazanlar sizin kadar düşünceli olsalar ama maalesef değiller. lafım size değildi ama neyse artık yapacak bişey yok.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #42 : 10 Mayıs 2012, 20:59:15 »
bu ırk serttir, sert olmak zorundadır.. bu sertlik olmazsa DD olamaz... eğitim ile pamuk gb de olmaz denmez... pointerlerinde çok sert olanları var...
Ufuk beylede tel de konuştum, aynı fikirde olan insanlarız...
ama continental köpekler sert olmak zorunda ( sertlik adama saldırır, köpek yer değil--- cesaret  te sertlik fiziki sertlikte bir sertlik)...
gine tekrarlıorum, canını yakana  serttir... bende ne dedim ağızlıksız ben bu köpeğin canını yakmam...
ŞİMDİ;
bakın ben hiç bu konuda terbiyesiz-ukalaca bir paylaşım yapmadım... tartışmaya girmek hata oldu bence...
ne oldu tutarsız olduk, bi b....ktan anlamıo olduk(.............), mesleğimize saygımız kalmadı, ayıplandık,genç olduk(15 yıllık avcı)tüccar olduk.... oldukta olduk..
ya ben sinirli bir insanım böle kolay kolay alttan almam, bilenler şaşırıorlar şu an biliorum... çok korktum ben gb. döverler beni, avda rezil ederler die herhalde :(
ama şu an itibari ile (hergün 3-5 kişi gece gündüz arar mesleki yardım ister) bu site ile ilişiğimi kesiyorum...ne arayana ne de bir daha ziyaret etmeye niyetim yok...
BEN NEDE OLSA BİŞEYDEN ANLAMAM ---- ANCAK ÇAMUR ATARIM.........Rıdvan bey seni dağda avcı die arkamda gezdirmem ben..sen  git sirk köpeğin ile yarışmalarda tilki sürü, aport et, güzellik yarışmasına git,gölden ördek getirt... av kelimesi sana fazla....
haydi kalın sağlıcakla...

ooo bak sen Burak bey "Ustura Kemal" gibi dalmış olaya. Burak bey lafı evirip çevirip kelime oyunlarına sürükleme. Daha 1 hafta bile olmadı sen değilmiydin drahthaar sahibini ısırır diyen. Ne olduda şimdi şöyleymiş böyleymiş laflarına başladın. Demekki bu ırk hakkında hakikaten ya bir şey bilmiyorsun yada çamur atıyorsun.
Veteriner olman, köpeklerin rahatsızlıklarını bilmen köpekden anladığın anlamına gelmez. Bizlerinde inşaat sektöründe olmamız bi b.k bilmediğimiz anlamına gelmez. Tavuk değiliz ama yumurtadan anlarız.
BEN NEDE OLSA BİŞEYDEN ANLAMAM ---- ANCAK ÇAMUR ATARIM demişsin ya hakkaten sen Deutsch Drahthaar denilen ırkı sen yarışmadan yarışmaya bilen birisisin. Bu ırktan anlamıyorsan bari buralarda yazma. Ben pointerden anlarım, 8 sene bizzat kendi pointerimizle avlandım. Gider pointer sayfasında bildiklerimi paylaşırım. Ama sen iki iğne vurdum, kaşını gözüne baktım diye anlıyorum deme. Manken muayene eden doktorun mankenliğe adım attım dediği gibi aynen.
Birde şöyle demişsin. Rıdvan bey seni dağda avcı die arkamda gezdirmem ben..sen  git sirk köpeğin ile yarışmalarda tilki sürü, aport et, güzellik yarışmasına git,gölden ördek getirt... av kelimesi sana fazla.... Bu tür kelimeleri kullanan akıllı geçinen ukala takımlarına devamlı verdiğim bir cevap var. Hep derler. Yarışma köpeği av yapmaz, av köpeği yarışmada derece almaz diye. Ben av yaptığım köpeklerle yarışmalarda dereceler aldım. Son zamanlarda alman üreticilerin "drahthaarın şovlarda yarışmalarda işi olmaz"  demesinden dolayı artık yarışmalardan yavaş yavaş çekildim ama zaten gittiğim yarışmalarda davet edildiğimiz yada iadeyi ziyaret anlamında gittiğim yarışmalar.
Beni neden arkadanda gezdiriyormuşsun onuda anlayamadım. Kim bu zamana kadar gezdirmişde sen gezdireceksin. Sen av grubundaki arkadaşlarını arkadan gezdirdiğin kişiler olarakmı görüyorsun.? vah ki ne vah. yazık. Ama ben senin seviyene inmem kardeş. Sen buyur gel, başımızın üstünde yerin var. Dosta düşmana kapımız dostane bir şekilde 24 saat açık. Sezonda gelicem dedin. Sirk köpekleri görsün gözün buyur gel.

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #43 : 10 Mayıs 2012, 21:11:55 »
bu ırk serttir, sert olmak zorundadır.. bu sertlik olmazsa DD olamaz...

Burak bey bu bugünkü yazın.
Aşağıdakide 26 nisan 2012 tarihinde saat 13:17:39 da yazdığın yazın.

SİZİDE BEKLERİM  RIDVAN BEY, hem misafirim,olun hem avlanalım...
alim özgörü beye itafen:
valla arkadaşlar ben gayet iii hatırlıorum eyhaf yarışması idi selçukta yapılan ilk yarışma... bir cift kabin araç vardı siyah renkli sahibi kim bilmiom... bagajda 2-3 DD vardı hepsinin boynunda şok tasması, köpekler bagajda birbirini yiyor adam ver şoku ver şoku hatta bir ara bagaj kapağını açıyor köpeklerin kafasına çarpıodu... c tesi gece sabah oldu ama köpekler yediler birbirlerini... pazar sabah oldu bu sefer recep ilgin in baron isimli köpeğini kahvaltıda  çerez niyetine yiyorlardı zor kurtardık,ki sırtında 7-8 diş deliği ile kurtuldu zavallım.... daha sonra  kendi sahibini ısırdılar ben bunu kendi gözlerimle gördüm bana mabal okumayın... DD serttir , neymiş değilmiş...bakın bu köpeklerin sahibi tr de gerçekten ii eğitim veren de  bir abimizdir, o bile o ortamda üstesinden gelemiosa bu köpekler serttir... bu köpeklerin ırk özelliğidir...

Bu nasıl lahana, nasıl perhiz, nasıl patlıcan musakka....??
Şimdi savunma konumuna geçiceksin ama daha net söyliyeyim. Geçenlerde sahibini ısırdı gözlerimle gördüm sert diyorsun.
Bugünde sahibini ısırır anlamında değil cesaret vs. vs.
Biz bunu 6 senedir bu sitelerden çığırıyoruz. Bunu  anlatmaya çalışıyoruz ama bu konu altında da olduğu gibi laf çevriliyor.
Burak bey sen drahthaardan anlamıyorsun kardeşim. Git setterle pointerle uğraş. Ortaya koydun bir şey maydanoz dikmeye çalışma.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2012, 21:15:18 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 10 Mayıs 2012, 21:14:51 »
iftiradan ibarettir,,

Ömer bey kimi kapasiteden anlamıyor diyeceğim ama sanmıyorum işin altında tüccarlık yatıyor kanaatindeyim artık.
[/b]

ufuk kardeşim herkes işine gelince nasıl anlıyor biliyormusun,
nasırına basılanlar bağırmaya başlıyorlar,
ben önceki konuda "müslüman mahallesinde salyangoz satamazsınız" dediğimde
nasırlılar (merdiven altı üreticileri) nasılda şaha kalkmıştı.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #45 : 10 Mayıs 2012, 21:19:21 »
benim lafım direk size değildi ama madem üzerinize alındınız bende şahsım adına cevap vereyim. ben bu ırkın fanatiğiyim. başka bir ırk beslemem beslemeyide kafamdan geçirmem bu zaten elimdeki köpeklerin kanlarındanda belli oluyordur. tekrar söylüyorum bu dediklerim şahsi düşüncem şimdi bu yazdıklarımada kırk kişi laf edecek biliyorum. ben başka bir ırk besleyen birisiyle ava gitmem. haa bu değilki arkadaşlık yapmam yüzüne bakmam. arkadaşlık ayrı köpek beslemek ayrı şeyler ama benim gerçek arkadaşımda başka bir ırk beslemez besleyemez. kısacası dd beslemek benim için ayrıcalıktır ve öyle olmaya devam edecektir.haa uslup konusuna bende takıntılı olduğum için zaten bende direk anlamayanların anlayacağı gibi yazıyorum. diğer ırkları besleyen arkadaşlar daha münasip bir dil kullansalar bence sorun çıkmaz ama maalesef hocalarından aldıkları akılla yazdıkları için problem doğuyor. kısacası buraya gelip gidip konulara müdahil olan arkadaşlar daha dikkatli olmak zorundalar neticede burası bir forum sitesi ama kimsede kimsenin alda kalsın sitesi değil. herkes hakettiğini alır bence. sizede beslediğiniz ve sizin için şuan iyi olan köpeğinizle kazasız belasız bol avlar diliyorum.

Uğur abime katılıyorum. Drahthaar bilmiyorsanız önceden drahthaarınız olmadıysa tecrübeniz yoksa duyduklarınızla okuduklarınızla hayallerle ve şehir efsaneleri ile burlarda bir şeyler karalamaya çalışmayın. Yada birşeylerden anlıyor havasında ortalığı bulandırmayın. Merakınız varsa sorun, okuyun, arayın ve en iyisi davet edin yada biz gelemiyorsak siz buyurun gelin, ava gidelim.

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 10 Mayıs 2012, 21:29:22 »
ben diğer konulardada yazdım şimdi başlık altındada yine aynısını yazayım. ya arkadaş buraya yazanlar dd cilerden yardım yada görüş istiyor. pointerci seterci den istese sizin sayfalarınıza yazar. benim anlamadığım bu kadar sevmediğiniz beğenmediğiniz bir ırkın sayfasını kendi ırkınızın sayfasından daha fazla ziyeret edipte konulara müdahil oluyorsunuz. sizler her konunun altına bişeyler yazdıkça dd cilerde altta kalmamak için yazıyor sonra yok sen bana hakaret ettin yok ben sana böyle demedim konu uzuyor olmadık yerlere gidiyor. gidin kendi ırkınızın sayfalarında yorum yapın oralarda konular açın tartışın kardeşim.

uğur bey yazdıklarınıza aynen katılıyorum,
bunların asıl derdi, DD nin genişleyen yelpazesinden oluşan rüzgardan üşütüp grip olma korkusu ve
akabinde müslüman mahallesinde salyangoz satamamak,
tamamen duygusal yani.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #47 : 10 Mayıs 2012, 21:31:17 »