Gönderen Konu: ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN :(  (Okunma sayısı 1868 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet FARUK

• *
ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN :(
« : 01 Mart 2012, 09:36:26 »
DEĞERLİ AVCI ÜSTATLARIM 2.5 AYLIK BİR DRAHTHAARIM VAR KÖPEĞİMDE 2 GÜNDÜR BİR HALSİZLİK PEYDAH OLDU YERİNDE DURAMAYAN KÖPEK KAFESTEN ÇIKARDIĞIM ZAMAN NEREDEYSE HİÇ HAREKET ETMİYOR ELİMLE HAFİF DOKUNDUĞUM ZAMANDA YERE OTURUYOR ARKA AYAKLARINDA HİÇ CAN YOK SANKİ KAKASINDA HERHANGİ BİR ANORMALLİK YOK SALYASI ,ATEŞİ, GÖZLERİNDE RENK SOLMASI, İŞTAHSIZLIK GİBİ HASTALIK BELİRTİLERİ YOK BONA CİBO MARKA YAVRU KÖPEK MAMASI İLE BESLİYORUM BENİM ŞÜPHELENDİĞİM 2 SEBEP VAR BİRİNCİSİ 26.02.2012 TARİHİNDE YANİ GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ BOYNUNDAN DERİ ALTINA GENÇLİK AŞISINI VURDURDUM BUNUN VERMİŞ OLDUĞU BİR KIRGINLIK VEYA 1 HAFTADIR KAFESTE BAKIYORUM KAFES ÖLÇÜLERİ 130X75  YÜKSEKLİĞİ 90 CM ALAN ASLINDA GENİŞ BANA GÖRE AMA KÖPEK İÇİN DAR GELMİŞ OLABİLİR VE BUDA UYUŞMAYA NEDEN OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA BU SADECE BENİM TAHMİNİM BU OLAY BAŞINDAN GEÇEN VEYA DUYAN ARKADAŞLARIMIZ VARSA YARDIMCI OLURSALAR SEVİNİRİM ŞİMDİDEN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Ahmet FARUK
1985 Çankırı

Ynt: ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN :(
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2012, 18:10:58 »
VUCUDUNDA BULUNAN VİRUSÜ AŞI TETİKLEMİŞ OLABİLİR.ŞU AN İÇİN YAPACAK BİRSEYIN YOK AMA SANA TAVSIYEM EN KISA ZAMANDA BIR VETERINER HEKIME GOTURMENDIR,HASTALIKLAR HALSIZLIK ILE BASLAR
VETERİNER HEKIM DERYA DİNÇEL
05062778024

Çevrimiçi Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2012, 18:52:17 »
gecmis olsun!bir veterinere götürsen iyi olur....
Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimdışı Vet.Hekim Ece ATABEYOĞLU

• *
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2012, 19:59:54 »
yavru köpekler bağışıklık sistemleri zayıf olduğu için aşıları tamamlanıncaya kadar enfeksiyona açık halde olurlar
aşıya bağlı halsizlik oluşabilir fakat normal şartlarda bu durum 2 günden fazla sürmez anlattığınız durum viral bir enfeksiyonun habercisi olabilir ve viral hastalıklar çok hızlı seyreder vakit kaybetmeden veteriner kliniğine götürmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun
Vet.Hek.Ece ATABEYOĞLU
1982 BALIKESİR

Çevrimdışı Ahmet FARUK

• *
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2012, 03:54:32 »
VUCUDUNDA BULUNAN VİRUSÜ AŞI TETİKLEMİŞ OLABİLİR.ŞU AN İÇİN YAPACAK BİRSEYIN YOK AMA SANA TAVSIYEM EN KISA ZAMANDA BIR VETERINER HEKIME GOTURMENDIR,HASTALIKLAR HALSIZLIK ILE BASLAR
yavru köpekler bağışıklık sistemleri zayıf olduğu için aşıları tamamlanıncaya kadar enfeksiyona açık halde olurlar
aşıya bağlı halsizlik oluşabilir fakat normal şartlarda bu durum 2 günden fazla sürmez anlattığınız durum viral bir enfeksiyonun habercisi olabilir ve viral hastalıklar çok hızlı seyreder vakit kaybetmeden veteriner kliniğine götürmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun
gecmis olsun!bir veterinere götürsen iyi olur....
İLGİ VE ALAKANIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ECE HANIMIN DEDİĞİ GİBİ KORKULACAK BİŞEY YOKMUŞ AŞIYA BAĞLI BİR PROBLEM OLDU SANIRIM ÇOK ŞÜKÜR BU GÜN ESKİ HALİNE DÖNDÜ KÖPEĞİM HEPİNİZE DEĞERLİ BİLGİLERİNİZDEN VE ALAKANIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR ...
Ahmet FARUK
1985 Çankırı