VİDEONUN ALTINDAKİ TRANSLETE İLE ÇEVİRDİĞİM YORUMLAR
Bu da güçlük yatıyor. Bazı acemi avcılar aslında şekil ve içeriği kopyalayarak yeniden edilebilir olduğuna inanarak, kelimeler "Türk Venelli" tarafından aldatılmış olabilir. Ve bir kopyasını ATA Arms yanlış diyoruz. Gördüğünüz fark?Bütünün yinelenen orijinal bir kopyası. Fakat bu durumda ATA Arms o sahte olduğunu, orijinal ne olabilir tekrarlamak mümkün değildir. Bu filmin özü - ATA Arms kanıtlanmıştır neredeyse Benelli, olmadığını göstermek için.
Ne yazık ki bu testler benim ata buharı değil, inertsionka doğru olarak tekrarlanacaktır.
Reklam Ata görmedim, ama Benelli iddia yaparsanız, çünkü, doğru bir biçimde parçası bir kopyası orijinal aşmak asla. Ama bunlara gereği vermek gerekli: Onlar silah pazarı sulandırmak başardık değil kötü örnekleri.
Tartışmalar devam - böylece sahibi (örneğin, Arnautskaya, 61 bir ofis binası aynı binanın silah mağazasını ile ilgili değil, gerçekten dürüst silah sahibi, çalışan) olarak, bana söylesin lütfen - belki ATA Arms belirtilen testler tekrar ederseniz bir. Ve eğer öyleyse, ne sonuç.
A. Ve bu sadece bir başlangıç, değil mi?
İki. Bu reklam Ukrayna ATA Arms resmi temsilcisi vermiştir. Yani bu resmi bilinçli garbles reklam ATA in Arms gerçeklerin temsilcisi? Peki, bu mümkün, ama soru - bu "resmi" güvenme?
Üç. Biz her zaman çekim bankta karşılamak ve karşılaştırabilirsiniz. Tüm vatandaşlarımız sonra. Eğer çalışan depolamak, sonra sağ, hiçbir sorun için bir çözüm bulmak?