Gönderen Konu: KIF OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇLARI  (Okunma sayısı 10431 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
Ynt: KIF OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇLARI
« Yanıtla #25 : 04 Mart 2012, 12:32:10 »
Darısı kulübe.  ;D ;D ;D ;D

hayırdır rıdvan kardeşim yönetimle derdinne?çalışmıyorlarmı? sınavmı düzenlemiyorlar etkinlikmi yapmıyorlar 3. olduğun HZP snavında sayfa sayfa övgüler yazdın ne olduda aranız bozuldu hatta snava geçkaldın senin için 2 yabancı hakem 20 snav katılanı ve yönetim asker oldu 30 dakika bekledi . merak ettim nedir seni değiştiren

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimiçi Sebahattin ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 04 Mart 2012, 12:59:56 »
hayırlı uğurlu olsun
Sebahattin ÖZTÜRK
1955  ANKARA

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #27 : 04 Mart 2012, 14:00:38 »

hayırdır rıdvan kardeşim yönetimle derdinne?çalışmıyorlarmı? sınavmı düzenlemiyorlar etkinlikmi yapmıyorlar 3. olduğun HZP snavında sayfa sayfa övgüler yazdın ne olduda aranız bozuldu hatta snava geçkaldın senin için 2 yabancı hakem 20 snav katılanı ve yönetim asker oldu 30 dakika bekledi . merak ettim nedir seni değiştiren

Ben organizasyonu övdüm abicim sahısları değil. Sadece organizasyonu Kırklarelinde hazırlayan şahısları övdüm. Tekrar tekrar alkışlıyorum, onları tekrardan

Organizasyona geç kaldığım doğru ama ben geldiğimde hala 1. sınav yani ferma sınav yerinde yarışan köpekler vardı ve oradaki arkadaşlarla muhabbet edecek kadarda bekledim. Değilmi? Orada değilmiydin yoksa? Sadece sıram geldiğinde değil son yarışmacı olarak yarıştım. 30 dakika asker olmuş, beklemiş, 20 yarışmacı vs. vs. bunlar fazla abartı abicim.

Senle muhabbetimiz dostluğumuz eskilere dayansaydı sende bilirdin benim yönetim ve yönetimle aramdaki meseleleri. Benim dernek yönetimindeki kişilerle aramın limoni olduğunu 4 senedir KIf üst düzey yöneticileride dahil sağır sultanlar duydu. Onlarla geçmişte olan meselemi tekrar anlatsam milleti sıkar. Çok duydular çünkü.

4 yaşına gelen lucy isimli köpeğimi 10 aylıkken kaydettiğim halde neden 3.5 yaşında sınavlara soktum?

Cem abicim senin bilmediğin çok şeyler var çooook. Zamanla bunları yüzyüze anlatayım sana.

Ben diğerleri gibi küsmeyip herkes kendi yoluna demedim bu zamana kadar, son ana kadarda demem inş..

Site üyelerinden yada siteye pek takılmayan ismini saymıyayım bir çok üye kıf yada drahthaar klubü değilde şahıslar yüzünden küs değillermi?

Yoksa onlarıda mı bilmiyorsun?

Drahthaar güzel bir ırk. Dernek ve Kıf'da güzel. İnşallah zaman gelecek herşey dahada yoluna girecek.

Senin benim dernekle aramda olanları tek taraflı değilde geniş çerçeveli ve çok taraflı kişilerden dinlemen gerek olayları.

Ben bu konuda baya doluyum. Çok kalpler kırılır. Ama zaman gelir çok şeyler çok daha güzel olur.

« Son Düzenleme: 04 Mart 2012, 14:06:50 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #28 : 04 Mart 2012, 19:30:58 »
kardeşim bu insanlar bana göre çalışıyor, organizaz yonlar tektaraflı yapılmaz 3yıldır sınavlar yapılıyor niye almadılar daha tek bir sene esgeçilmedi ,küs olanlar madem bu kadar çok, e bir aday çıksında yapsın o zaman kolaysa tabi bu insanların maddi manevi derneğe yapdıklarını inkar etmek yanlış olur o aydatlarla oluyor derseniz bir sınavın gala yemeğine yetmez o aydalar belki yanlış anlaşılmalar oluyor bende gaza geldim zamanında ama fikirlerim değişti . bence sende araya köprüler atma.                                                                                                                                                         
sınava geç kalma işine gelinceeee bende ordaydım ;) rıdvanım sen bu işe gönül vemiş insansın küslük olmasın ben işi kitabına göre yapan
lardan tarafım
« Son Düzenleme: 04 Mart 2012, 19:48:14 Gönderen: Cem ÇOKDAŞ »

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Salih POLAT

• *
« Yanıtla #29 : 04 Mart 2012, 20:12:17 »
Ümüt hocam tebriklerimi sunar ,size ve çalışma ekibinize,tüm asil ve yedek üyelere başarılar dilerim.
Salih POLAT
 KAYSERİ  0532 7318008
TAM OLAN SUKUT EDER,EKSİK OLAN İSBATA KALKAR...

ZAFER İÇİN ACELE EDEN,YENİLMEYE MAHKUMDUR

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #30 : 07 Mart 2012, 16:41:22 »
kardeşim bu insanlar bana göre çalışıyor, organizaz yonlar tektaraflı yapılmaz 3yıldır sınavlar yapılıyor niye almadılar daha tek bir sene esgeçilmedi ,küs olanlar madem bu kadar çok, e bir aday çıksında yapsın o zaman kolaysa tabi bu insanların maddi manevi derneğe yapdıklarını inkar etmek yanlış olur o aydatlarla oluyor derseniz bir sınavın gala yemeğine yetmez o aydalar belki yanlış anlaşılmalar oluyor bende gaza geldim zamanında ama fikirlerim değişti . bence sende araya köprüler atma.                                                                                                                                                         
sınava geç kalma işine gelinceeee bende ordaydım ;) rıdvanım sen bu işe gönül vemiş insansın küslük olmasın ben işi kitabına göre yapan
lardan tarafım

Cem abim bir dernek varsa  ve o derneke iş yapmak için geçtilerse elbetteki organizasyon yapacaklar. Organizasyon yapmazsa drahthaar kulübünün akıbetide setter kulübü gibi fesedilmeye gider.
Küs olanlara baktığın zaman hepside bu işi sadece gönül işi için yapan insanlar. Üretim yada yetiştiricilik gibi işlerle işi olmayan insanlar. Benim 2 köpeğim var. 2'side üretim sınavlarını geçtiler. 3-5 sene kadar üretim ve gençlik sınavları ile işim olmaz. Köpeğimin yavruları için şecere hakkını elde ettim. Bir daha ne işim olur diyorum. Yavru üretim yada sınavlara köpek yetiştirme gibi bir işim yada mesleğim yada o konuda geçinimi sağlama gibi bir derdim yok.  Küsen arkadaşlarda aynı düşünce ve fikirdeler. O arkadaşlarda eğer sitemlerini burada paylaşsalar ki inş öyle bir şey olmaz, milletin diline düşeriz.

Ben iyi günde iken iyi ama kötü oldumu ortalığı velveleye verenlerden değilim. Benim aramda bir husumet yada düşmanlık yok. Sadece 3-4 senedir aramız limoni.

Gençlik sınavlarında sende Çeşmede ortalığı ayağa kaldırdın, itirazlar ettin ama şuanda baktığım zaman sende savunur olmuşsun. Bizde Çeşmede ferma vermedi diye senin köpeğini 5-10 dakka bekledik ama bir şey demedik. Hani sen şöyle bir cümle sordunya bana? "3. olduğun HZP snavında sayfa sayfa övgüler yazdın ne olduda aranız bozuldu" 2. olduğun çeşme vjp de seninde canın sıkkın, moralin bozuk ve sinirliydin de ne olduda 1. olduğun kırklarelinden sonra düşüncen değişti?

Şunada bir cevap arıyorum
Drahthaar resmi sitesinde duyurular bölümünde neden köpekler ve aldıkları puanlar yok. (Bazı sınavlar hariç)

17-18 Nisan 2010 VJP sınav sonuçları
9-10 Ekim 2010 HZP sınav sonuçları
1-2 Ekim 2011 HZP Kırklareli

Bunların sonuçlar yok. Sadece katılımcılar var. Yada haberler.

Peki neden 2-3 Nisan 2011 Çeşme gençlik sınavı ve sonuçları Av tutkusu dergiside dahil kendi sitelerinde yayınlandı?

Av Tutkusu dergisinden  Bora Pir beye sordum. Çeşme gençlik sınavına 2-3 sayfa yer ayırdığınız halde neden Kırklareli HZP sınavı sonuçları açıklanmadı?
Organizasyonmu vardı dedi bana. Av konusunda en fazla tiraj yapan bir derginin avcılık ve av köpekleri ile ilgili sınavdan haberi bile olmamış. Neden?
2 Sene önceki Gençlik sınavının sonuçları güya açıklanacaktı sitede hala açıklanmadı. Bunların nedenlerini sende çok iyi biliyorsun.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2012, 16:42:44 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #31 : 07 Mart 2012, 21:33:52 »
Derneğin internet stesinin yavaşçalıştığı konusunda bende defalarca zerzenişte bulundum ama düzeleceğini söylediler sadece puanlar  değil  çoğu şey yapım aşamasında deniliyor asıl drahtarın snavları nasılyapılıyor onu öreneçek insanlar hep yapım aşamasında.
keşke küslük olmasa ama oluyor bende gaza geldim dedimya orayaVJP sınavına gazlı geldim :)yeniyiz kural bilmiyoruz mesele neydi benim köpeğim değil 1. olan köpek ilkinde ferma vermedi benim köpeğim hakemin taktiri basit yakın bi  ferma verdi 7 puan almış diğer köpeklerin 3 hakkı daha vardı VJP sınavı tüzüğü bunu söylüyor! GENÇ KÖPEKLERDE HAKEM KÖPEĞE EN AZ 3 EN FAZLA 5 KERE FERMA DENEME HAKKI VEREBİLİR
yani beni 10 dakka beklemedin!!ve ozaman köpeğim vasat geziyordu 8 puan almış neden söylüyorum bunu
eskişehirdede mera müsabakasında alman hakemde aynı kanıdaydı Ümit özkanal hocamda vasat geziyordedi
demekki ortada bi doğru var ama çalıştık HZP de 1. olduk ben bilmiyorum öğreniyorum TEÇRÜBE KAZANIYORUM
 :) :)

« Son Düzenleme: 07 Mart 2012, 21:36:20 Gönderen: Cem ÇOKDAŞ »

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #32 : 08 Mart 2012, 12:40:57 »
Derneğin internet stesinin yavaşçalıştığı konusunda bende defalarca zerzenişte bulundum ama düzeleceğini söylediler sadece puanlar  değil  çoğu şey yapım aşamasında deniliyor asıl drahtarın snavları nasılyapılıyor onu öreneçek insanlar hep yapım aşamasında.

Cem abicim sitenin yeni olması vs. değil olay. Bu sadece sanelerdir uydurulan bir mazeret. 2 sene önceki İzmir gençlik sınavının sonucunda Ali Tütüncü abinin zorro ile Turgay abinin Bodo aynı puanla birinci olmuşlardı. Turgay abi bu sevincini sitede paylaştığı zaman sınava katılan 1-2 kişi senin köpeğin yüksek puan almadı. Senin köpeğin1. olmadı vs. gibi ufak tefek laflarla Turgay abiyi yalancı çıkarmışlardı. Bende Ayhan Kesimi arayıp neden sınav sonuçlarının resmi sitelerinde açıklanmadığını sordum. Kağıtların örneklerini fotokopi makinası olmadığı için almadıklarını ama en kısa sürede sitede yayınlanacağı söylendi. Hala yayınlanacak.
Kırklarelinde fotokopi makinası vardı. Neden o sınavın sonuçlarıda açıklanmadı?
Sorduğun zaman o şekilde söylüyorlar Cem abim. Ben sana neden yayınlanmadığını söyliyeyim..

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 08 Mart 2012, 12:46:32 »
Hasan abimize bu güne kadar vermiş olsuğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Kısa sürede çok uzun bir mesafe kat ettiler. Ayrıca Ümit hocamı da kutluyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Aynı şekilde yeni ve eski tüm üyelere başarılar dilerim.

Umarım KIF Türkiye'de Köpek Bilimi(Kinoloji) ve Köpek Irklarının gelişmesi adına başarılı çalışmalar yapmaya devam eder.
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU