kardeşim bu insanlar bana göre çalışıyor, organizaz yonlar tektaraflı yapılmaz 3yıldır sınavlar yapılıyor niye almadılar daha tek bir sene esgeçilmedi ,küs olanlar madem bu kadar çok, e bir aday çıksında yapsın o zaman kolaysa tabi bu insanların maddi manevi derneğe yapdıklarını inkar etmek yanlış olur o aydatlarla oluyor derseniz bir sınavın gala yemeğine yetmez o aydalar belki yanlış anlaşılmalar oluyor bende gaza geldim zamanında ama fikirlerim değişti . bence sende araya köprüler atma.
sınava geç kalma işine gelinceeee bende ordaydım rıdvanım sen bu işe gönül vemiş insansın küslük olmasın ben işi kitabına göre yapan
lardan tarafım
Cem abim bir dernek varsa ve o derneke iş yapmak için geçtilerse elbetteki organizasyon yapacaklar. Organizasyon yapmazsa drahthaar kulübünün akıbetide setter kulübü gibi fesedilmeye gider.
Küs olanlara baktığın zaman hepside bu işi sadece gönül işi için yapan insanlar. Üretim yada yetiştiricilik gibi işlerle işi olmayan insanlar. Benim 2 köpeğim var. 2'side üretim sınavlarını geçtiler. 3-5 sene kadar üretim ve gençlik sınavları ile işim olmaz. Köpeğimin yavruları için şecere hakkını elde ettim. Bir daha ne işim olur diyorum. Yavru üretim yada sınavlara köpek yetiştirme gibi bir işim yada mesleğim yada o konuda geçinimi sağlama gibi bir derdim yok. Küsen arkadaşlarda aynı düşünce ve fikirdeler. O arkadaşlarda eğer sitemlerini burada paylaşsalar ki inş öyle bir şey olmaz, milletin diline düşeriz.
Ben iyi günde iken iyi ama kötü oldumu ortalığı velveleye verenlerden değilim. Benim aramda bir husumet yada düşmanlık yok. Sadece 3-4 senedir aramız limoni.
Gençlik sınavlarında sende Çeşmede ortalığı ayağa kaldırdın, itirazlar ettin ama şuanda baktığım zaman sende savunur olmuşsun. Bizde Çeşmede ferma vermedi diye senin köpeğini 5-10 dakka bekledik ama bir şey demedik. Hani sen şöyle bir cümle sordunya bana? "3. olduğun HZP snavında sayfa sayfa övgüler yazdın ne olduda aranız bozuldu" 2. olduğun çeşme vjp de seninde canın sıkkın, moralin bozuk ve sinirliydin de ne olduda 1. olduğun kırklarelinden sonra düşüncen değişti?
Şunada bir cevap arıyorum
Drahthaar resmi sitesinde duyurular bölümünde neden köpekler ve aldıkları puanlar yok. (Bazı sınavlar hariç)
17-18 Nisan 2010 VJP sınav sonuçları
9-10 Ekim 2010 HZP sınav sonuçları
1-2 Ekim 2011 HZP Kırklareli
Bunların sonuçlar yok. Sadece katılımcılar var. Yada haberler.
Peki neden 2-3 Nisan 2011 Çeşme gençlik sınavı ve sonuçları Av tutkusu dergiside dahil kendi sitelerinde yayınlandı?
Av Tutkusu dergisinden Bora Pir beye sordum. Çeşme gençlik sınavına 2-3 sayfa yer ayırdığınız halde neden Kırklareli HZP sınavı sonuçları açıklanmadı?
Organizasyonmu vardı dedi bana. Av konusunda en fazla tiraj yapan bir derginin avcılık ve av köpekleri ile ilgili sınavdan haberi bile olmamış. Neden?
2 Sene önceki Gençlik sınavının sonuçları güya açıklanacaktı sitede hala açıklanmadı. Bunların nedenlerini sende çok iyi biliyorsun.