Konuyu yeni farkettim. Şayet domuz avı ve atış için düşünüyorsanız, ağır tüfekten şaşmayın bence. Bakmayın, ben ağır tüfekten çok şikayet eder dururum ama benim avlarımda ekseri oturup bekleme yok
Bir üveyik avında bekleme var, gerisi gez baba gez. İşin gerçeği iş ateş etmeye gelince ağır tüfeğin yeri bambaşka. Tek konu marka ne olacak! Tabi bana göre dedim. O da sabit hedefe atışta ayarlı bir slug namlu olmazsa olmaz. Bunları biraraya getirince seçenek çok azalır. Hatsan'ın Max modeli tek kalır
Onu da fazla bilmiyorum. Birisi test yapmıştı, videoda gördüğüm ve anlattığı kadarını beğenmiştim. Gez ayarı kolay bozulmuyorsa ve genel sağlamlık da iyiyse, ekonomik durumunuza bakar. İthal tüfekler de olabilir ama o da ekonomiyle ilgili ve... Neyse bir düşünün. Ha bir de, her tüfekçi aynı olmaz. Başka yerlere bakın. Hatta civar illere kısa seyahat bile yapar, ararsınız. Vaktiniz falan müsaitse tabi. Forumdan aynı tüfeği olup yakınınızda olan olsa keşke. Avcılar kulübünüze uğrayıp bir ağız yoklasanız da olur. Kusuruma bakmayın, gereksiz yazıyor da olabilirim. Ben böyleyim.