Gönderen Konu: Zevkin ve hobinin acıtasyonu olmazzz(ÜZÜLEREK SATIYORUM. AĞLAYARAK SATIYORUM.)  (Okunma sayısı 3133 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
Sevgili dostlar,
artık bir aile gibi olduk. Arada birde eleştiriler yapıyoruz. Lütfen kimse kırılmasın. Kızdığım bir olayı sizinle paylaşayım. Bir mal satılırken ya da alınırken acıtasyon yapılması hiç hoş olmuyor. Yok efendim üzülerek ya da ağlayarak satıyorum yok ihtiyaçtan satıyorum. Bu özel durumları alacak kişiyle birebir konuşmak en güzeli. Ben şahsen böyle adamın malınıda almam. Böyle bir adama malda satmam. Gerçkten inandırıcılığıda kalmıyor. Yer sorunundan köpek satıyor ve bir ay sonra yeni aldığı köpeğin reklamını yapıyor. Avı bırakıp tüfek satıyor. 1 ay sonra yeni tüfeğini tanıutıyor. Bu da hiç şık olmuyor. Zevkin acıtasyonu olmamalı... 
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Adem KARAGÖZ

• *
  • !!!!!!!COK vuran değil PAYLAŞMAYI BİLEN.!! AVCIDIR
Aytac bey aynen katılıyorum
Satıyosan satıgın yada alıcan herneyse satarkende alırkende AGLAMA

PETİT GASGONLA VALANMAK AYRICALIKTIR

Çevrimdışı Mehmet PİLGİR

• Expert Üye
çok doğru bir konu ve açıklama olmuş.bir de PAZARLIK SÜNNETTİR lafına çok kızıyorum arkadaş. 3-5 kuruş menfaat sağlamak için dini,peygamberi ağıza dolamak niye.git bakalım fırından ekmek,kasaptan et veya bakkaldan sigara alırken PAZARLIK SÜNNETTİR de bakalım ne cevap alacaksın.belki malı satan başka bir dine mensup,nereden biliyorsun?yok SÜNNET,yok KELAM,yok HADİS v.s.... bırakın din tacirliği yapmayı.
  • 12 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre 2 patlar klasik çifte
  • 20 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre çok patlar
  • setter ve pointer
Mehmet PİLGİR
1966-İstanbul  ( ASLEN İZMİR KARŞIYAKA)

Çevrimdışı Süleyman KUKUDAŞ

• Müdavim Üyemiz
hoş değil tabii satış bölümünden satış nedeniniz şıkkını çıkartırsak daha iyi olur bunlarla karşılaşmayız,aslında açılan konuların yüzse doksanı bende şu var,bendeki iyi ve benzeri konular gerçekten güzel paylaşım yok denecek kadar az
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2012, 23:35:49 Gönderen: Süleyman KUKUDAŞ »
resim yüke
Süleyman KUKUDAS
1969 BANDIRMA 0 532 38 77 061

Çevrimdışı Mustafa ATALAY

• *
  • AYANOĞLU
"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."
Mustafa ATALAY
1981 KDZ EREGLİ-ALAPLI

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
abi bir çok kişinin duygularına tercüman olmuşsun...
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Serdar BAKAL

• Müdavim Üyemiz
  • VARLIĞIM, YÜCE TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN...
birde geçen gün arkadaşlarla muhabbette açıldı bu konunun aynısı. Tavşan, çulluk, bıldırcın, kelik avına muayyer denilip satılık ilanı verilen köpekler yada satılık tavşan kopayı, tilkiye, çakala domuza kesinlikle gitmez önünden geçse bakmaz yanlızca tavşan avı yapar gibi saçma sapan ilanlar ve konuşmalar bile var. bunlara ben ise SADECE GÜLERİM... ;D ;D ;D bu kadar tezatlık olmaz yaaa. Arkadaş herkezin istediği özellikleri senin satılık ilanındaki köpek taşıyor zaten e o zamanda cevap ne oluyor, BU TARZ SATILIK İLANI VEREN ARKADAŞLAR HİÇ ALINMASINLAR AVCILIĞIN DAHA İLK HARFİNİ DAHİ BİLMİYORLAR YADA KENDİLERİNİ UYANIK ZANNEDİYOR ENAYİLER...
Serdar BAKAL1982 Bandırma/BALIKESİR,ŞARKÖY0 542 562 36 73

CADIGİLLERDEN LADY

www.youtube.com/Serdarbakal

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
Aytac beye aynen katılıyorum!Yer sorunundan köpek satıyor ve bir ay sonra yeni aldığı köpeğin reklamını yapıyor elinde köpek fazla olacaksa 2.3.5.6.köpegi takma,alma evine arkadas ve kivirmanin ne geregi var ki?sanki sitedeki insanlari kandiracaklar akillari sira inaniyorumki bu sitede herkes birbirini iyi taniyor.bende bu tarz insanlarla alis veris yapmam gözlü mal yaramaz,aglayanin mali gülene yaramaz demis atalarimiz....paylasim icin tesekkür abi...
Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimdışı Bülent KARAKUŞ

• *
O0 O0
Bülent KARAKUŞ
1967-GEMLIK-BURSA

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
hehehe Mustafa hocam bir zamanlar Afyonda bir dalton co vardı. Yok tansiyonum var, yok kalbim var, yok dalak böbrek var gibi bahanelerle köpek satar dururdu. Elinde bir pointer vardı. Lastik gibi esneyen fermalarda yerlerde sürünen çok estetik bir pointer. Onuda satılığa koydu. Bunu satmasaydın bari çok güzel gözüküyor fotoğraflarda demiştim. "Ben ona o fermayı verdirinceye kadar ne çektim" demişti ama satarken yine tansiyon vs. bahanesiyle İzmirde meslektaşı olan  sitemiz üyesi değerli bir abime satmıştı. Gel zaman git zaman ara bozuldu bizi hain ilan etti, üçkağıtçı ilan etti. Kendini sütten çıkmış ak kaşık ilan etmişti. Gerçi daha sattığı hafta İzmirli abimi uyarmıştım abi bu köpek şöyle böyle diye. Sağolsun oda biliyor işin hangi boyutunda olduğunu ama hem moderatör olunca hemde ötekide o zamanlar site üyesi olunca ortamı germek istememişti.Bu tür karaktersizleri göre göre bende gerçekten durumu sıkışık olupta köpek satanlara dahi bu sefer şüpheyle bakmaya başladım. Gerçekten sıkışık olabilir. Allah kimseyi mali durumlardan yada sıhhat durumundan köpeğini satmak zorunda bırakmasın. Ama öbür türlü insanlar yüzünden düşünceler değişiyor.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA