Sevgili arkadaşlar bize arkadaşlarımız tarafından en çok sorulan sorulan sorulardan birisi olan tüfeklerinin namlularındaki ölçünün(özellikle sabit şoklu tüfekleri için) hangi şok değerinde olduğunu bilemediğini ve hangi şok değerinde olduğunu ve hangi avlara uyacağını sormaktadırlar bu sorulara yanıt olması için tamamen tarafımdan hazırlanmış olan ve aslında birçok üreticinin dahi bilmediği ve sadece ilgil arkadaşların bilebildiği ölçü değerlerini içeren tabloyu sizler için hazırladım bu değerler olması gereken değerler olup bazı firmalar bu değerler de %5 +- tolerans ile üretim yapmaktadırlar şok seçimi etkili av yapmada son derece etkilidir
avı vuruyorum ama yine kaçıyor şikayetinde de doğru şok seçiminin etkili olduğu bir gerçektir ama tek başına sebep değildir şoklarla ilgili sizlere üç ayrı tablo vereceğim umarım yardımcı olabilirim tüfeklerinizdeki her türlü sorun,bakım,yenileme,standart ve özel tüfek istekleriniz le ilgili her sorun için 05334587124 den her zaman ulaşabilirsiniz
NOT=YÖNETİCİ ARKADAŞLARIN KONUYU SABİTLEMESİ ÜYELERİMİZİN HER ZAMAN BİLGİLERE ULAŞABİLMELERİNİ SAĞLAYACAKTIR