Sahibinin adı : Ersn Tetik
Köpegin Adı : Orka
Yaşı: 5.5 Aylık
Cinsiyeti : Dişi
Bulundugu Şehir : Kocaeli
Seceresi : ( Kısa ve öz bir şekilde ) : Baba : TILL VOM MLADA MARK Anne : GRETA FANTASTİK OF MİKİ
Av durumu : Eğitimlere Devam.Bu yıl benimle birlikte bir kaç kez ava çıktı tüfek sesine alışsn diye
Agırlılı olarak ne avları yapıyor : Mama avı yapıyor şu anda
En çok begendiginiz huyu : Çok akıllı
En sevmediginiz huyu : Obur
En iyi yaptığı av :
Köpeginizi bir kaç kelime ile özetleseniz ne söylerdiniz : Hareketli Akıllı ve Hırslı
Daha önce hangi ırkları beslediniz : Boxer , Pitbull , Pointer.
Bu ırkı seçmenizdeki sebebler : Sakalları
Bu köpegi besliyorum ama hala aklım şunda kaldı deginiz ırk : Şu an aklım sadece drahthaar da fakat ilerisini bilemem
Köpeginize 10 üzerindne verdiginiz not : 8
Baba ve Annenin bir iki fotoğrafını koymakla başlayalım işe .
Epeydir paylaşmak istiyordum fakat bir türlü fırsat bulamamıştım .Fırsat olduğunda da makineyi unutmuştum.Çok güzel değil fotoğraflar yani istediğim gibi çekemedim ama allah sağlık sıhhat versin bana da orka ya da daha çok çekeriz inşallah . Bir de kısa video ekledim yakın zaman da daha iyilerini de eklerim inşallah .Yapabildikleri video da görünenden daha fazla fakat hepsini tek başıma çekip uğraşamadım doğrusu . Biraz aceleye geldi video zaten köpek de ne olduğunu anlayamadı
Umarım beğenirsiniz. Her türlü yoruma her zaman açığım .
Baba
Anne
3 aylık :
Bu fotoğraflar da bir hafta önce çekildi. 5.5 aylık falan şu anda .
İlk başta hayır diye bağıttırdı beni o ileride bi boşluk var ordan dışarı çıkacaktı bağarmasaydım
Kameraya yakınken ufak bi gaz verim dedim olan kameraya olacaktı nerdeyse
Bunlarda bugun çekilmiş 2 fotoğraf
Su ile arası pek iyi değildi ilk başlarda fakat şu an gayet iyi .İleri de iyi olacağının sinyalleri olaral algılamak istiyorum