0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız...
Hayırlı Olsun Kardeş Kazasız Belasız Bol Avlarda Kullan İnşaallah...Ayıptır Sorması Kaça patladı.
hayırlı uğurlu olsun tolga. güzel avlarda kullanman dileğiyle
Şık görünüyor. Hayırlı olsun, keyifle kullanmanızı diliyorum. Yeni sezona kadar bekletmeye gerek yok. Türlü fişeklerle, şoklarla falan kağıt üzerinde deneyip iyi olanları tespit edersiniz. Not etmeyi ve kağıtları saklamayı öneririm. Selamlar
Hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin... yeni sezona rastgele..
Hayırlı Uğurlu olsun Bende CE yada FE için bekledim bir süre tam alıcaktım çat 200 lira birden zam geldi .Sinir oldum vazgeçtim eski fiyattan vericek bir bayi vardı oda elindekileri satmış yeni fiyatlardan çekti bende sinir oldum . Huğlu dan vazgeçmek üzereyim sen zam gelmeden almışsın iyi ki . Güle güle kullan kazasız belasız inşallah
bende de 1997 model i var halen taş gibi sağlam mükemmel saçması var avrupa tüfeklerde kullanıyorum ama nedense 103 fe her zaman bana güven vermiştir. ağırlık takıntım yok bu gün kaz avına gideceğim tüfeğim 103 fe olacak... hayırlı olsun selamlar..aşağıdaki uzatmalı şoklar huğlunun mu merak ettim....
güle güle kullan
kim ne derse desin huğlunun çiftelerini hep beğenmişimdir.ağır olsalar bile.kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Tolga hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. aynı tüfek benim de çok hoşuma gidiyor fakat hiç kullanmadım. kullandıktan sonra bilgi verir misin.
hayırlı olsun Tolgacığım bir sorun olursa her zaman yaptığımız ürünün arkasındayız umarım iyi avlar yaparsın tolganın da belirttiği gibi tüfek tolganın istekler ve ölçülerine uygun olarak üretildi resmini yayınlamamış ama tüfeğin ceylan tipi yedek elkundağıda var forumdaki arkadaşlar içinde istedikleri tarzda her çeşit model tüfek üretiriz fiyat olarakda kalite olarak da elimden gelenin en iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz ayrıca her marka tüfeğinizin her türlü sorunu için de 05334587124 den ulaşmanız fiyat,fikir almanız sizin yararınıza olacaktır bu durumdan bizde memnun oluruz
TÜRKİYENİN BARETTASI, kazasıs belasız bol avlar dileğiyle
Güle güle kullan. Hayırlı olsun.
hayirli olsun kazasiz belasiz gunlerde kullanmak nasip olsun