Gönderen Konu: rita buldu ama ?  (Okunma sayısı 3314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
rita buldu ama ?
« : 25 Şubat 2012, 16:07:01 »
bır haftadır ava gıtmıyordum  grıpten dolayı bugunde cıkalım dedım lakın hala duzelememişim onu anladım hep soluk soluga kaldım rita uc tane ferma hemde bırınde bir buçuk dk rahat bekledi ben soluk soluga anca yetıstım  ama ıkı kus hep arkadan tersten kalktı son fermada ise   nerdeyse ustune basıyormusum onuda oyle vuramadık sonuç rıta gorevını on numara yaptı ben sınfta kaldım

1080p izleyin

kamera buhar yapmış goruntuler pek ıyı değil

Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
Ynt: rita buldu ama ?
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2012, 17:33:30 »
alooooo birkerede vurdunu göreyim kardeşim :'( bu rita iyi sabrediyor sana eskiler anlatır avıkaçırdım köpek küstü av yapmadı avı kaçırdım geldi hırladı diye çok duydum gene saygılı köpek bu DD lar ;D ;D bak metedileçek bir özelliği daha çıktı ;)DD ın

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2012, 19:40:44 »
seneye yanına gelırım abı ogretırsın artık bana  ;D ;Dnasıl atılır bazen boyle  şanssızlıgım tutuyor ama olsun yınede rıtanın fermaları bır nebzede olsa yettı
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2012, 20:10:21 »

Sevgili sadıç  :D diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Buraya geldin imkan zaman buldukça beraber bir kaç saatlik av yapma şansı bulduk. Yaaaa hayır bende sana nasıl atış yapıldığını gösteren biri olarak almış olduğun GoPro kameran gibi atışlarında iğrenç  ;D

Rita'ya ise kocaman maşallah diyerek, aranızdaki muhabbetin bozulmaması dileğiyle....( Böyle giderse bozulacak gibi  ;D   )
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2012, 11:26:59 »
Yok arkadaş yok, Rita muhteşemde sahibi soğutacak bu hayvanı avcılıktan. 1 kerede vurduğunu çek kardeşim ;D ;D ;D ;D 3. videoda dipçikle düşürürdün sen o kuşu ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 26 Şubat 2012, 17:55:53 »
Yok arkadaş yok, Rita muhteşemde sahibi soğutacak bu hayvanı avcılıktan. 1 kerede vurduğunu çek kardeşim ;D ;D ;D ;D 3. videoda dipçikle düşürürdün sen o kuşu ;D ;D ;D

abı hıç sorma karemayı standby konumda bekletıyordum ferma oluncada cekıme baslıyodum tek batarya 2ila3 saat arası anca gıdıyordu bırturlu duzgun vıdeo da denk gelmıyordu bu batarya sorunundan dolayı 3 tane ek batarya daha aldım ama sezon bıttı bu seferde
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #6 : 27 Şubat 2012, 01:17:36 »
Veysel şöyle yüksek bir yere çık, sonra kafa üstü aşağı atla kardeşim. ;D Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır! Köpek onca çalışsın çabalasın sen bir tek kuş bile vurama, olacak iş değil! ;D ;D ;D

Şaka bir tarafa güzel fermalar. Yalnız şu buharlanma olayına bir çare bulman gerekiyor. Kafada kullanmak yerine tüfeğe bir aparat yapman daha iyi olur diye düşünüyorum.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #7 : 27 Şubat 2012, 10:59:02 »
Veysel şöyle yüksek bir yere çık, sonra kafa üstü aşağı atla kardeşim. ;D Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır! Köpek onca çalışsın çabalasın sen bir tek kuş bile vurama, olacak iş değil! ;D ;D ;D

Şaka bir tarafa güzel fermalar. Yalnız şu buharlanma olayına bir çare bulman gerekiyor. Kafada kullanmak yerine tüfeğe bir aparat yapman daha iyi olur diye düşünüyorum.

Vuramadıkça hararet yapan kafanın kameraya ters etkisi diyebiliriz buna. O kamera kafada durduğu müddetçe Einstein bile çare bulamaz ;D ;D Mecbur kafadan sökülmesi gerekmekte

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA