nazar değmesin o zaman VJP kupasının kenarına adını yazdıralım :)ben hiç çalıştıramadım desem yeridir iki aydır şehrin içinde bile kar diz boyu meraları sen düşün köpekte çok genç sınav zamanı 9 aylık olaçak inşallah geçelim yeter bu sene alman hakemler geleçek bu beni heycanlandırıyor bakalım nasıl olaçak hayırlısı.havlama işine gelice bende olsa gönderirdim havlama tasması 3günde mum eder ben daha önce kullandım eğitime gelen bi köpek yıkıyordu mahalleyi sayibi gönderdi kesin çözüm hemde devamlı takmana gerek yok 3 gün sonrası tamam
.
abi biliyorsun ben özellikle ülkemizde doğan yavruların başarılarına çok seviniyorum
Max'in başarısına ne kadar sevindiğimi biliyorsun
onun bu başarısı bizlerin de bu işi hakkıyla yapabildiğimizin kanıtı olmuştu
Rıdvanın da dediği gibi bir süre sonra dışardan bizim köpeklerimizi isteyeceklerinden eminim
kupa işi için ise hiç iddiam yok aslında
ben de senin gibi düşünüyorum geçsek yeter
özellikle almanların yapacağı sınavda edineceğimiz tecrübe benim için kupa değerinde olacak ve bilgilerimizi çok artıracak diye düşünüyorum
o yüzden Ayaz sınava katılır ya da katılmaz bilmiyorum ama ben mutlaka orada olmayı istiyorum
inş iyi ve faydalı bir organizasyon olur
abi bu arada havlama tasmasını ben de düşündüm ama benim köpekler arka bahçede serbestler
güvenlik açısından da çok faydalı oluyorlar
hem bizim hemm de kendilerinin güvenliği için yabancaılara veya herhangi bir tehlikede havlayabilmeleri gerek
sebebp yokken havlamıyorlar bu benim için iyi bir durum aslında
o yüzden havlama tasması takamıyorum
tek sorunumuz kediler
gerçi mart ayı geldi ama inş kediler başka yerlere balayına gider de rahat ederiz