Gönderen Konu: SİZ NE DERSİNİZ?  (Okunma sayısı 2718 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alpaslan ARANMAZ

• Ziyaretçi
SİZ NE DERSİNİZ?
« : 22 Şubat 2012, 23:07:09 »
DRAHTHAAR KLUBÜ BÖLÜMÜNDE " DRAHTHAAR'IN DİGER IRKLARA GÖRE OLUMLU YADA OLUMSUZ YÖNLERİ NELER SİZCE ? " DİYE BİR KONU BAŞLATMIŞTIM BU KONUDA EPEYCE YAZILDI ÇİZİLDİ.DRAHTHAARCI ARKADAŞLAR BU IRKIN EN ÜSTÜN IRK OLDUĞUNU KONUDA ISRARLILAR SİZ KURZHAARCI ARKADAŞLAR BU KONUDA NE DERSİNİZ ?

Çevrimdışı Halil AKCALI

• *
Ynt: SİZ NE DERSİNİZ?
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2012, 23:11:29 »
Halil amcada var 10 yaşında hala çok güzel av yapıyor
Halil Kürşat AKÇALI
1993 Çanakkale/Çan

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2012, 00:51:53 »

Bu ırk meseleleri çok kez konuşuldu - tartışıldı ve tartışılacak. Her ırkın kendine özgü bir güzelliği var, tabiki drahthaarında.

Bence kötü ırk olmamakla birlikte şu ırk daha iyidir demek çok yanlış. Bunun iklim, arazinin durumu , av popilasyonunun
durumu gibi bir çok etken etkilemekte. ( Ördek avcısıysam iyi bir aportcu alman ırkı beslerim gibi )

Bence iyi köpek iyi köpektir ve her ırkın kendi içinde kokusu fazla olan- olmayan, iyi aport eden - etmeyen, hızlı olan olmayan vs vs karekterde köpekler mevcuttur. Onun için ırk gözetmeksizin iyi köpek iyi köpektir...
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2012, 06:36:55 »

Serkan keskin kardeşime aynen katılıyorum
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2012, 06:52:56 »

Serkan keskin kardeşime aynen katılıyorum

Bende katılıyorum. Bence drahthaarın artıları ve eksileri yönünde karşılaştırılabilecek ırk continentaller hele hele kurzhaar olmamalı. Continentaller içerisinde breton ve weinmarener ile belki. Kurzhaar ve drahthaar aşağı yukarı aynı karakterde ve huyda olan köpekler. Ufak tefek bir iki fark haricinde birbirinin aynı olan köpekler diyebiliriz. İyi bir kurzhaar ile iyi bir drahthaar arasında fark olacağını sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2012, 06:54:58 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2012, 10:23:51 »
Bende Sekan a katılıyorum

Bu ırk meseleleri çok kez konuşuldu - tartışıldı ve tartışılacak. Her ırkın kendine özgü bir güzelliği var, tabiki drahthaarında.

Bence kötü ırk olmamakla birlikte şu ırk daha iyidir demek çok yanlış. Bunun iklim, arazinin durumu , av popilasyonunun
durumu gibi bir çok etken etkilemekte. ( Ördek avcısıysam iyi bir aportcu alman ırkı beslerim gibi )

Bence iyi köpek iyi köpektir ve her ırkın kendi içinde kokusu fazla olan- olmayan, iyi aport eden - etmeyen, hızlı olan olmayan vs vs karekterde köpekler mevcuttur. Onun için ırk gözetmeksizin iyi köpek iyi köpektir...
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France