Gönderen Konu: DD ÜSTATLARI LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...  (Okunma sayısı 1891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahmet FARUK

• *
DEĞERLİ ÜSTATLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ZİRA FORUMDA DD IRKINI O KADAR ÇOK METHETTİNİZKİ BENİMDE BAŞIMI YAKTINIZ :) ALDIĞIM KÖPEK YAKLAŞIK 2 AYLIK SECERELİ  BİR DD  2 AYLIK OLMASINA RAĞMEN HARİKA BİR İTAATİ VAR. MÜSADENİZ OLURSA ACEMİSİ OLDUĞUM BU IRK HAKKINDA BİRKAÇ SORUM OLACAK İŞTEN ANLAYAN ÜSTATLAR CEVAPLAYABİLİRSENİZ MEMNUN OLURUM.
NOT: DAHA ÖNCE KUŞÇU IRKLARINA AİT KÖPEĞİM HİÇ OLMADI.
1-KÖPEĞİN EĞİTİMİNE NE ZAMAN VE SIRASIYLA HANGİ EĞİTİMLERİ VEREREK BAŞLAYABİLİRİM.
2-AŞI PERİYODU NE ŞEKİLDE OLMALI
3-YAŞINA GÖRE NE TÜR YİYECEKLERLE VE GÜNDE KAÇ ÖYÜN BESLEMELİYİM. (SÜT VE İÇERİSİNE BEBE BİSKÜVİSİ VERİYORUM İNŞ. SIKINTI OLMAZ )
4-GÖRSEL EĞİTİM ŞEKİLLERİ HAKKINDA VİDEOLARI NEREN BULABİLİRİM.

DEĞERLİ BİLGİLERİNİZDEN DOLAYI ŞİMDİDEN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
Ahmet FARUK
1985 Çankırı

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ynt: DD ÜSTATLARI LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2012, 21:55:19 »
Ahmet bey yavrunuz hayırlı olsun sağ salim büyür ve gönlünüze göre olur inşallah,,,
sorularınızın cevapları forumun ilgili bölümlerinde mevcut araştırırsanız hem farklı fikirleri öğrenmiş hemde farklı bilgiler edinmiş olursunuz...
rast gele...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Ahmet FARUK

• *
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2012, 22:23:48 »
TUNCAY ABİ FORMDA YARDIM İSTEMEDEN ÖNCE İNAN FORMUN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİM FAKAT SORDUĞUM SORULARA TAM MANASI İLE CEVAP ALABİLECEĞİM KONULARI BULAMADIM MALUMUNUZ FORUM ÇOK GENİŞ ÇAPTA VE DETAYLI KONULARLA DOLU SAMANLIKTA İĞNE ARAMAYA DÖNDÜ BENİM İŞİM NAÇİZANE SİZİN GİBİ DEĞERLİ AVCI ÜSTATLARA BİREBİR SORMAK İSTEDİM DEĞERLİ BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞABİLİRSENİZ SEVİNİRİM AYRICA İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİNDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILAR...
Ahmet FARUK
1985 Çankırı

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2012, 09:00:13 »
  1. Soru için çok yeniyim daha eskiler cvp verir.
  2. Veterinere götür o zaten hem karnesini hazırlar hemde gün gün aşılarını yazar size
  3. Bence  en az 6 aylık olana kadar üst sınıf mama ile besleyin , gunde 3 öğün . 6 aylıktan yaşına kadar biraz daha dusuk fıyatlı mama gunde 2 öğün  . 1 yaşından sonra ise tek öğün .
  * Aralarda , Makarnalı -yoğurt , sebze corbası , İşkembe  verebılırsın cok cok daha ıyı gelişir .
  * Süt verme ...
  4. Youtube  ta bır suru var..

Kolay gelsın

Hayırlı olsun yenı DD
Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2012, 09:21:07 »
Hayırlı olsun. Köpeğin inşaallah uzun ömürlü olur. Görsel eğitim hususunda  Mahmut Limnili 'ye ait eğitim videolarını tavsiye ederim.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.