0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
büyümüş RAMAZAN hoca büyümüş hemde yakışıklı olmuş resimlerdede büyüdünün işaretlerini veriyor avcılığına gelince bana göster okadar avı ben bile yaparım ömrünüz uzun olsun avınız bol olsun
Ramazan abi avı bol ömrü uzun olsun.insallah güzel avlar yaparsınız. Kaç aylık oldu abi?
41 kere Maaşallah Gardaşım. Beter, Acar'ı aratmayacak inşallah. Gerçi senin elinde çoban köpeği de avlar ....
Şimdi sen Beter e iltifat mı ediyorsun, çoban köpeği mi diyorsun Yorumunu bir anlasam ben yazacağımı biliyorum da Rüştü Ordaki herkese selamlar, sevgiler...
maaşallah drahtarda ne ararsan var ömrü uzun olsun
maşallah,tüyü kadar avı ömrü olsun.DD diyince akan sular duruyor heleki böyle yakışıklısı olunca.
Ramazan Bey maşallah, Ödemişte gördüğümden beri iyi büyümüş kerata, tam avcı olacak. Ömrü uzun avları bol olsun.. Selamlar
ESTAĞFURULLAH ABİ BETER GERÇEKTENDE ÇOK YAKIŞIKLI BİR DD SADECE MECAZİ ANLAMDA SÖYLEMİŞİM:) ...SENİN NE KADAR İYİ BİR AVCI VE KÖPEK YETİŞTİRDİĞİNİ MECAZİ ANLAMDA BELİRTEYİM DEDİM SADECE OKADAR ... YOKSA HADDİMİZEMİ ÖYLE SÖYELEMEK ... ...BİZDENDE SAYGI VE SEVGİLER.....
Maşşallah ramazan bey Kütahyadan selamlar.
Maşallah Ramazan hocam beter tam beter olmuş,her avı görmüş seneye bir rütbe alır diye düşünüyorum,Manisadan saygılar
Ramazan Hocam inşallah gönlünüzce yetişmiş bir av köpeği olur ve istediğiniz gibi av yapar. inşalllah uzun yıllar kazasız belasız önünüzde av yapar.
uzun yıllar avlanmanız dileğiğle ,avı bol ömrü uzun olsun