Gönderen Konu: BOŞ FİŞEKLERİ-cam parçalarını-çöpleri vs.yerden alalım.  (Okunma sayısı 1598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı H.İbrahim GÜNGÖR

• *
Sevgili avcı arkadaşlarım bugün günlerden pazar ve avın kapanmasıyla ne yapalım balık  avına başladık oda mart 15 e kadar sanırım.Beyşehir gölü kenarında balık avlarken gördüğüm ,bir çok kirliliğin yanında boş fişek kovanı kirliliği gözüme takıldı ,,rica ediyorum arkadaşlar doğayı kendi ellerimizle yok etmeyelim nasiplendiğimiz doğayı her zaman koruyalım ve temiz tutalım bu sadece boş kovanla değil piknik yaparken gezerken her ortamda temiz olalım bir çok boş fişek kovanını topladık ve yaktık sizlerden rica ediyorum duyarlı olalım. Sevgiyle kalın.forum yoruma açıktır.Avcı olan veya olmayan herkese açıktır.Sınırlama yoktur.Tavsiye verilebilir konuyu açan bana saygısızlık olmaz bilakis verilebilecek en değerli şey toplumu bilinçledirme olduğuna göre bilinçlenmeye katkıyı sizlerden  rica ediyorum.Herkese sağlıklı bir yaşam huzurlu bir ömür diliyorum.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2012, 22:51:34 Gönderen: H.İbrahim GÜNGÖR »
H.İbrahim GÜNGÖR
1974 KÜTAHYA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: BOŞ FİŞEKLERİ YERLERE ATMAYALIM.....&&&
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2012, 21:07:02 »
Çok doğru. Bu arada İngiltere'de çoğu çiftçi arazisinde plastik tapalı fişeklerin kullanılmasını istemiyor. Keçe tapaya talim. Eh, orada arazilere izinle girildiği için böyle ama plastik tapayı istemeyen, plastik boş kovanlar hiç mi hiç istemez. Azıcık biz esirgeyelim doğayı. Eğilip almakla eskimeyiz :)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Ynt: BOŞ FİŞEKLERİ YERLERE ATMAYALIM.....&&&
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2012, 21:14:23 »
Haklısınız. Bende yıllardır bu konularda uyarılar yapıyorum. Sadece fişekler, boş tapalar, naylon ve kağıt poşetler değil bira şişelerine kutularına atış yapıp  kırık cam ve teneke parçalarını ortada bırakıp insan dahil  her türlü canlıya zarar verilmesi yüzünden avlaklara çiftçiler tarafında sokulmayabiliriz.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı A.Zeki KARABIYIK

• *
Ynt: BOŞ FİŞEKLERİ-cam parçalarını-çöpleri vs.yerden alalım.
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2012, 11:30:10 »
Çok yerinde bir gözlem fakat malesef çözümü yok gibi görünüyor. Sadece avcılar değil yaz mevsiminde hepimizin ailesi ile gidip güzel bir gün geçirdiği mesire yerlerinin durumu ortada. O poşetleri, plastik tabakları, meşrubat vs. şişelerini gelirken getirdiğimiz gibi giderken götürebilsek keşke. Nedense bir türlü yapamıyoruz......
A.Zeki KARABIYIK
1980 EDİRNE

Eğer Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit

Çevrimdışı H.İbrahim GÜNGÖR

• *
Ynt: BOŞ FİŞEKLERİ-cam parçalarını-çöpleri vs.yerden alalım.
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2012, 20:51:28 »
volkan  bey nazife hanım ve zeki bey foruma destek verdiğiniz için çok teşekkürederim.Bence çözüme ulaşmak için kanun çıkartmaya gerek yok sanırım çözümler üzerindede fikir beyanlarında bulunan duyarlı arkadaşlarımızın katılımlarını rica ediyorum.daha temiz çevre sürdürülebilir bir doğal yaşam için Doğayı temiz tutalım.
H.İbrahim GÜNGÖR
1974 KÜTAHYA