Gönderen Konu: OSCAR 3 AYLIK  (Okunma sayısı 2865 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ufuk ÇETİN

• *
OSCAR 3 AYLIK
« : 16 Şubat 2012, 17:31:15 »
SEVGİLİ AVCI DOSTLARIM VE USTALARIM YAVRUM OSCAR ŞUAN 3 AYLIK OLDU YANLIZ BEN İLK DEFA KURZHAAR BAKTIGIM İÇİN SANKİ GELİŞİMİ YAVAŞ İLERLİYOR GİBİ GELİYO ŞUAN OMUZ YÜKSEKLİĞİ 37 CM SİZCE BÜYÜMESİ NORMALMİ SANKİ HİÇ BÜYÜMÜYOR GİBİ GELİYOR GÖZÜME YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM  :)

image hosting jpg
image hosting
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2012, 19:06:44 Gönderen: Ufuk ÇETİN »
Ufuk ÇETİN
1982 BURSA

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 46

• *
  • Arkandan konuşanların her daim bir adım önündesind
Ynt: OSCAR 3 AYLIK
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2012, 20:05:55 »
köpeğin güzel kardeşim sen ona iyi bak gelişimi birden bire olur ama iyi bakmazsan vucudu ince kalır. eğitim de çok önemli sormak istediğin birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum çok dikkatle yetiştirmen lazım hata yapma.
Arkandan konuşanlardan daima bir adım öndesindir...

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2012, 23:35:56 »
Çetin kardeş elinden geldiği kadar günde en az iki kere yedir ve kuru mamadan ziyada haftada iki kere olmak şartıyla makarna yedir köpeğe he bu arada aşılarınıda aksatma tabiki:)Rasgele
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2012, 00:03:41 »
omuz yuksekliği gayet iyi hatta çok iyi denilebilr. daha 3 aylık bir köpek . Fakat şu makarna işini merak ettim. Makarna karbonhidrattan ibaret çok da faydalı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca 5-6 aylık olana kadar eğer verebilyrosnz 3 öğün verin .
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ufuk ÇETİN

• *
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2012, 00:20:05 »
ARKADAŞLAR DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEN ŞUAN GÜNDE 4 ÖĞÜN YEMEK VERİYORUM AĞARLIKLI KEMİK SUYU MAKARNADA ÇOK SIK OLMASADA YEDİRİYORUM TABİ BÜYÜDÜKÇE ÖĞÜN SAYISINI DÜŞÜRÜCEM ŞİMDİLİK BÖYLE GİDİYOR BİDE YAVRULUK DÖNEMİ KIŞ AYLARINA DENK GELDİĞİ İÇİN FAZLA GÜNEŞ IŞIĞI ALMIYOR FAKAN GÜN IŞIĞI SABAHTAN AKSAMA KADAR GÖRÜYOR BU YÜZDEN KEMİK GELİŞİMİ İÇİN DEVİT3 VİTAMİNİ VERİYORUM
Ufuk ÇETİN
1982 BURSA

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2012, 00:24:54 »
Köpeğinize verdiğiniz mama da iyiyse , kemik suyu falan da veriyorsanız . köpeğinizin kaldığı yerde beton değil ve açık alanda güneş de alan bi yerde ise , devit 3 kullanmak biraz tehlikeli olabilir köpeğiniz için .Ona dikkat etmenizi öneririm.Kaşa yapayım derken göz çıkaran bi kaç arkdşm olmştu .
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Serdar BAKAL

• Müdavim Üyemiz
  • VARLIĞIM, YÜCE TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN...
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2012, 01:22:38 »
Ufuk bey bu resimlerle yavrunuz hakkında yorum yapabilmek ve size yardımcı olabilmek çok zor. Resimleri daha net ve yandan çekerseniz detaylar daha gözler önüne serilmiş olur...
Zaten 3 aylık yavru için çok fazla birşey söylenemez... Biraz daha fiziki yapısı gelişmesi gerekir... Yemek olayında ise tek yönlü beslemekten kaçınmalısınız, anlatmaya zaten başlarsak sayfalar almaz heralde. 2 cümle ile olmaz bu iş....Güle güle büyütün...
Serdar BAKAL1982 Bandırma/BALIKESİR,ŞARKÖY0 542 562 36 73

CADIGİLLERDEN LADY

www.youtube.com/Serdarbakal