0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abicim çok geçmiş olsun ya. Allah başka acılar göstermesin.
Avcının emekle büyüttüğü ve yetiştirdiği iyi bir av köpeğini zamansız kaybetmesi çok acı veriyor, bilirim.Sevgili Fatih, Allah başka dertler vermesin, canın sağ olsun
Sevgili Fatih kardeşim tekrardan başın sağolsun inan kendi köpeğimi kaybetmiş kadar çok üzüldüm acını paylaşıyorum Allah sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin.
Fatih arkadaşıma büyük geçmiş olsun. Cok üzüldüm. İnsanın emek verdiği ve gözünün içine baktığı , köpekten çıkartıp birçok anlam yüklediği av arkadaşını kaybetmesi çok üzücü geçmiş olsun diyorum.
Sevgili Fatih başın sağolsun duyunca inan çok üzüldüm Allah sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin ve inşallah Efe gibi daha nice Efeler yetiştirirsin.
fatih başın sag olsun can yoldaşının kaybetmenin acısını anlıyorum sana birşey olmasın önemli olan bu ALLAH sana daha iyilerini verir inşallah selamlar kardeşim
Fizigiyle avıyla karakteriyle kendini kanıtlamış mükemmel bir pointerdi Allah başka acılar göstermesin Fatih kardeşim bahçede iki köpek var ikiside senindir yeterki sana birşey olmasın.çok sağol abi. efe artık yok ama biliyorumki victor ve asya emin ellerde.inşallah sezona kadar konuştuğumuz gibi olur.kendine iyi bak
Fatih biliyorum acın büyük ama yeterki canın sağolsun senin sağlığına bişey olmasın
Fatih'im geçen sene aynı şekilde Rita'yı kaybetmiş olduğum için seni çok iyi anlıyorum kardeşim. Zamansız gelen ayrılıklar çok üzücü oluyor ama hayat da herşeye rağmen devam ediyor. Köpek kolay eğitilmiyor ama elindekileri inşallah en az Efe kadar iyi yetiştirirsin. Bu arada Adoff'da emrine amade. Ne zaman istersen alabilirsin, yerini biliyorsun...
Geçmiş olsun ,Fatih dostum. takip ettiğim . Avı-soyu-fiziği ile kendini ispat etmiş çok iyi bir pointerdi.. canlı görme şansını yakaldığım ve bize izlettirdiği videolarıyla Efe 'yi unutmayacağız.Her şeyin hayırlısı.İnşaallah Allah (C.C.) sana daha iyilerini nasip etsin.
her zaman begendigim ve takip ettigim çok güzel pointerdi ,iyi bir damızlık olmasıda cabasıydı ..... ama fatih abi her şeye ragmen hayat devam ediyor senin canın sagolsun , artık yeni pointerinle her şey gönlünce olsun saygı ve selamlar
hayat devam ediyor cenabı allah başka acılar göstermesin
geçmiş olsun fatih kardeşim.
Abi üzücü bir durum. Elden birşey gelmiyor malesef, hayat da devam ediyor. ALLAH cümlemize başka göstermesin.
Fatihim başın sağolsun. Gerçekten çok üzüldük. Dediğin gibi sözün bittiği yer, ne söylesek geri gelmeyecek... Tekrardan başın sağ olsun...
SÖZÜN BİTİĞİ YER ABİ NE DIYELIM GECMIŞ OLSUN..
çokta güzelmiş üzüldüm anılarda fotolar da yine yaşar o sizinle allah daha güzel bi yavru nasip etsin inşallah.
çok geçmiş olsun fatih abi çok üzüldüm... allah sana sağlık versin...