Gönderen Konu: Beretta s54  (Okunma sayısı 49099 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Ynt: Beretta s54
« Yanıtla #25 : 01 Şubat 2012, 09:57:53 »

Emin abim mükemmel bir makina; dipçik ve el kundağı harika görünüyor. Böyle silahların kıymetini bilmek gerek.

Ördek muhabbetin de 24 gr ile güzel bir atış olmuş, bende yüksek gramajı tercih etmeyenlerdenim. En sert havalarda bile 32 gr mı geçmem.

Yine de kullandığın 24 gr fişeğin markasını da paylaşırsan aklımızın bir ucunda kalacaktır.

Saygılar...

Serkan cım çok teşekkür ederim bende genel olarak 30 gram atarım Kullandığım fişek 24 gram 7.5 numara fiocci idi Ispartaya Selamlar.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #26 : 01 Şubat 2012, 09:59:07 »
emin tüfek konusundaki titizliğini biliyorum,çok güzel bir ağaç bulmuşsun,ustanında eline sağlık müthiş olmuş güle güle zevkle kullan,selamlar.

Ali abi teşekkürler sanada yaptırıcam bir kundak tasarımınıda kendim bizzat yapıcam .....

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #27 : 01 Şubat 2012, 10:00:27 »
trap müsabakalarında ilk plaka atış yaklaşık 30mt civarında atılıyor.  bir plaka 35mt mesafede  darmadağın vurulacak şekilde grupmana maruz kalıyor.birde trap fişeğin daha hızlı olduğu düşünülürse 20mt de vurulması hiç te zor değil.ördek  kanatlarını açınca yaklaşık 1mt ye yakın bir hedef oluverir.yani şaşılacak bir durum yok aslında.er zaman ince saçma atmayı tercih edenlerdenim.ince saçma sarıcı  kalın saçma kırıcıdır.ince saçmanın grupmanını hiç bir zamankalın saçma yapamaz.amerikada adamlar hindiye bile 6 numarafişek atıyorlar.gerçi onlar kafa atışı yapıyorlarmış.sonuç olarak kendi yaptığım atış denemelerinde bile tapaların 35mt hedeflere vurduğunu gördüm.ay rıca 6 ve7 nolu fişeklerin etkili mesafeleri 40mt civarıdır.sonuç 20mt mesafede önünüzden kalkan bir büyük ördeği  8 hatta 9numara saçmayla vurmak çok normaldir.çok abartılı buz ve fırtına olmadıktan  sonra trap fişekleri performanslı fişeklerdir.

Evet Suat bey size katılıyorum Biga ya Selamlar
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2012, 10:02:32 Gönderen: Emin VURAL »

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #28 : 01 Şubat 2012, 10:02:08 »
Hayırlı olsun Emin Bey. 8 numarayla bile tavşanın önünü arkasına çevirir bu. Kazasız belasız kullanın inşallah..

Teşekkürler Tarkan dediğin gibi ince saçma tüfeği bunlar zaten ince saçmaya bayılıyorlar av kevgire dönüyor Selamlar.

Çevrimdışı Murat SİVASLI

• Free Üye
  • *
    • DOĞA AV
« Yanıtla #29 : 01 Şubat 2012, 10:09:03 »
Gördüğüm en bakımlı S54 lerden Tebrikler Emin Bey tüfeğe verdiğiniz değer ortada. güle güle bol avlarda kullanın. Rasgele
Murat SİVASLI
1986 ANKARA

Çevrimdışı Hüsnü DİLMEN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 01 Şubat 2012, 10:23:27 »
söylenecek hiçbir şey yok. tek kelimeyle  ***S Ü P E R ***  hele o ahşap  muhteşem güzel.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Hüsnü DİLMEN
1968 ISPARTA   0 533 389 79 79

Çevrimdışı Metin YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • BODRUM
« Yanıtla #31 : 01 Şubat 2012, 10:24:14 »
Maşallah diyerek başlamak istedim her avcının hayalinde ki bir av silahı hafifliği esnetikliği vede kalitesiyle.
tabikide burdan  Emin VURAL a bidahada teşekkür ederim ne zaman kapısını çalsak tlf açsak her zaman yardımcı olmuştur
bodrumdan slm.
Metin YILDIZ
1979 Bodrum MUĞLA

The following users thanked this post: Gökhan ARAL

Çevrimdışı Devlet COŞKUN

• *
« Yanıtla #32 : 01 Şubat 2012, 10:40:00 »
emin bey bu tüfeği bugün gördüm 1 şubat 2012 bugünüde göz bayramı ialn ettim :) güle güle kullanın...
Devlet COŞKUN
1974 gaziantep

Çevrimdışı A.Rıza KARAKULAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2012, 11:06:40 »
Emin bey,iyi günlerde daha uzun yıllar kullanırsınız inşallah.S serisi bence Beretta'ların şahıdır.2 adette bende var,kundak sanırım Cevdet abinin eseri.Saygılarımla
Ali Rıza KARAKULAK
1958 KARŞIYAKA

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #34 : 01 Şubat 2012, 11:14:35 »
Hayırlı olsun Emin kardeşim. Kazasız belasız avlarda güle güle kullan.
Kundak ağaç kalitesi, tüfeğe harika bir görünüm vermiş. 28-30 gramla çok güzel avlar yaparsın...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #35 : 01 Şubat 2012, 11:23:23 »
Gördüğüm en bakımlı S54 lerden Tebrikler Emin Bey tüfeğe verdiğiniz değer ortada. güle güle bol avlarda kullanın. Rasgele

Teşekkürler Murat bey sizin gibi bu işi bilen arkadaşların yorumları onere edici Ankaraya Selamlar.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #36 : 01 Şubat 2012, 11:24:38 »
söylenecek hiçbir şey yok. tek kelimeyle  ***S Ü P E R ***  hele o ahşap  muhteşem güzel.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Hüsnü bey teşekkürler Sizlerde SÜPERsiniz Selamlar.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #37 : 01 Şubat 2012, 11:28:53 »
Maşallah diyerek başlamak istedim her avcının hayalinde ki bir av silahı hafifliği esnetikliği vede kalitesiyle.
tabikide burdan  Emin VURAL a bidahada teşekkür ederim ne zaman kapısını çalsak tlf açsak her zaman yardımcı olmuştur
bodrumdan slm.

Metincim sevgili kardeşim Sen tam bir Ege Efesi sin ama tertemiz bir kalbin ve ince sözlerin le vazgeçilmez bir dost  bir kardeşsin sizin gibi
 dostlarla varolmak çok güzel bende bu işin bu yanını seviyorum her zaman kapım açık dostlarıma .Selamlar

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #38 : 01 Şubat 2012, 11:33:10 »
emin bey bu tüfeği bugün gördüm 1 şubat 2012 bugünüde göz bayramı ialn ettim :) güle güle kullanın...

Çok teşekkür ederim Devlet bey sizin tüfeklere merakınızı ve yaptığınız avları takip ediyorum bu işin meraklılarından böylesine güzel sözler duymak çok güzel sağlıcakla kalın Selamlar.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #39 : 01 Şubat 2012, 11:36:04 »
Emin bey,iyi günlerde daha uzun yıllar kullanırsınız inşallah.S serisi bence Beretta'ların şahıdır.2 adette bende var,kundak sanırım Cevdet abinin eseri.Saygılarımla

A.Rıza bey teşekkür ederim s serileri için düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum Kundak Aptullah KARA abimin sabırla bana katlanmasının eseridir buradan kendisine bir kez daha teşekkür ederim Saygılarımla.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #40 : 01 Şubat 2012, 11:38:24 »
Hayırlı olsun Emin kardeşim. Kazasız belasız avlarda güle güle kullan.
Kundak ağaç kalitesi, tüfeğe harika bir görünüm vermiş. 28-30 gramla çok güzel avlar yaparsın...

Sağol Alkan abicim bu tüfeği tüfek yapan dediğin gibi bir ağaç kalitesi 2 ara bantı orjinal olarak açık olmasıdır evet düşük gramajla büyük işler yapıyor abi Uşağa Selamlar.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #41 : 01 Şubat 2012, 14:58:34 »
mukemel olmuş kardaş diyce bir şey bulamiyorum gule gule kulan Anayurdunun İran olduğu sanılan adi cevizin boyu çoğu zaman 30 metreye yaklaşır. Yanlara uzanan dalları ve geniş tepesi ile ceviz ağacının görkemli bir görünüşü vardır. Gençken ince, açık boz ve düzgün olan gövde kabuğu yaşlandıkça kalınlaşır ve üzeri derin çatlaklarla dolar. 20 yaşına kadar tek tük ve ara sıra meyve veren ceviz bu yaştan sonra üretken olmaya başlar; toprak ve iklim koşulları uygun olursa 100 yaşına kadar meyve verebilir. Ceviz ağaçları oldukça ılık iklimleri, besin modellerince zengin toprakları sever, güçlü kökleri çevreye uzanır ve toprağın derinliklerine kadar iner. Türkiye’de kış mevsiminin sert geçmediği her yörede yetiştirilebilir. Ülkemizin hemen hemen her tarafında özellikle tarım arazilerinin üzerinde rastlanır, fakat odun bakımından en makbul olan Kuzey Anadolu’da yetişir. Meyvesi bakımından zengin olan cevizlerde Kastamonu ve Zonguldak’ta yetişmektedir. ve burada yetişe kök dediğimiz cevizleri kundaklık olarak yurut dışına gönderiyorlar 3 milyon civarında ceviz ağacı bulunduğu tespit edilmiştir. saygılarımla

Ali abi bahsettiğim ağaçlardan bir kaç kare

image hosting jpg

Bu tüfeğin kundak ağacını seçerken 1 ve 2 nolu ağaç arasında çok gidip gelmiştim

image hosting gif

image hosting jpg

jpeg image hosting

png image hosting

hosting images

upload images

Çevrimdışı Vedat DURAN

• Müdavim Üyemiz
  • Epagneul Breton:Minimum ebatta Maksimum Performans
« Yanıtla #42 : 01 Şubat 2012, 19:53:07 »
Emin Bey,
çok temiz bir s54 ,
S 54 'ün sade ve minimalist bir tarzı var ...
bu güzel kök cevizden dipçik ,kundak  bu sade ve minimalist tarzı oldukça güzel ,hareketli ve keyifli seyrine doyum olmayacak av tüfeği haline getirmiş... keyfini çıkartacak güzel avlar yapmanı diliyorum.Selamlar
  • Epagneul Breton, Winchester Select Lıght Gold
  • Epagneul Breton, Beretta 391 Light
  • Epagneul Breton, Fabarm L4S
  • Epagneul Breton, Zabala Side Look Çifte
  • Epagneul Breton , Akus Çifte
  • Epagneul Breton Benelli Vinci
Vedat DURAN
1974 Çan ÇANAKKALE
0 543 831 32 24
Mininum Ebat Maksimum Performans

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #43 : 01 Şubat 2012, 21:27:03 »
Emincim her zaman beklerim. buyurgel
RASGELE
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #44 : 02 Şubat 2012, 10:52:13 »
Emin Bey,
çok temiz bir s54 ,
S 54 'ün sade ve minimalist bir tarzı var ...
bu güzel kök cevizden dipçik ,kundak  bu sade ve minimalist tarzı oldukça güzel ,hareketli ve keyifli seyrine doyum olmayacak av tüfeği haline getirmiş... keyfini çıkartacak güzel avlar yapmanı diliyorum.Selamlar

Vedat bey çok teşekkür ederim sizler gibi bu işten anlayan dostlarımın olumlu yorumları ile iyi birşeyler yaptığımın tekrar farkına varıyorum ceviz benim ayrı bir hastalığım diyebilirim ülkemizde çok iyi cevizler var bu ağaçlar da nadide ustaların eline gelince ortaya harikalar çıkıyor.Selamlar

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #45 : 02 Şubat 2012, 10:56:44 »
Emincim her zaman beklerim. buyurgel
RASGELE

Gelicem abi bende beklerim.Selamlar

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 02 Şubat 2012, 11:16:13 »
Böyle bir tüfeğim olsa akşamları televizyon izlemek yerine bu tüfeği koyarım karşıma bunu izlerim..Cevizine hasta oldum..Abi bu desenler her cevizden çıkar mı? Bizim yazlıkta bi ceviz var 100-120 yıllık 2 metre çapında kökü var..Eğer çıkacaksa bi parça keseyim diyorum :)
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #47 : 02 Şubat 2012, 12:11:34 »
Böyle bir tüfeğim olsa akşamları televizyon izlemek yerine bu tüfeği koyarım karşıma bunu izlerim..Cevizine hasta oldum..Abi bu desenler her cevizden çıkar mı? Bizim yazlıkta bi ceviz var 100-120 yıllık 2 metre çapında kökü var..Eğer çıkacaksa bi parça keseyim diyorum :)
En güzel yeri KÖK kısmındadır ;D
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #48 : 02 Şubat 2012, 13:16:47 »

Çıkabilir Tolgacım ancak işten anlıyan birisi kesme işlemini yapmalı yoksa ağaç heder olur.

Çevrimdışı İbrahim ÇELİKEL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #49 : 02 Şubat 2012, 19:40:54 »
bu şahaseri bizzat çok yakından gördüm inceledim defalarca gözüme aldım harika bir tüfek hem çok kibar hemde çok hafif bir berattta....
ama şunuda unutmamak gerek bu tüfeği bu şekile getiren düşünen emin abimizdir..
İbrahim ÇELİKEL
A Rh + 1983 Selçuk İZMİR
0 546 579 03 26