Gönderen Konu: HAYVAN SEVERLERE NE OLDU.  (Okunma sayısı 1884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
HAYVAN SEVERLERE NE OLDU.
« : 30 Ocak 2012, 14:45:15 »
Zaman Gazetesinde Samsunda Hayvanlar,Hayvan severlerin evinde ölmek üzereyken kurtarıldı diye yazıyordu.Nasılolur,bunlar avcılara daha etmediklerini bırakmıyorlardı,avda vurularak gösteri amaclı taşınan domuzlar yüzünden ortalığı aya kaldırıyorlardı da,32 Köpek,bir o kadarda kedi üçgün aç susuz bırakıldığı halde hayvaseverlerden bir ses çıkmıyor.
Sebebine gelince Hayvanların bu hale gelmesine sebebiyet verenler Karadeniz Bölgesi İnsan Hayvan ve Doğa Kaynakları Koruma derneği olunca olsa gerek.
Günümüzde cani diye nitelendirdikleri Avcılardan daha hayvan severin olmadığını bu olay birkez daha ortaya koymuş oldu.Bizleri katliamcı olarak niteliyen bazı basın  organları zaman gazetesinin gösterdiği özveriyi ibretle okusalar iyi olur.
Sonuç Olarak gaete Belediye görevlilerince Ölmekten kurtarılan bu zavallı hayvanların hayvan barınaklarına taşındığı bildiriliyor.Bu belediyelerede bu hayvan severler etmediklerini bırakmadkları halde.
Avına avcısına ve de doğasına sahip çıkan dostlara selam olsun.
Kaynak:  29.0cak.2012 tarhli Zaman gazetesi.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
Ynt: HAYVAN SEVERLERE NE OLDU.
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2012, 18:25:12 »

Avına avcısına ve de doğasına sahip çıkan dostlara selam olsun.

Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2012, 18:50:22 »
asıl hayvanseverler bizleriz yani avcılar.

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2012, 08:34:29 »
Bence de asıl HAYVANSEVERLER AVCILARDIR. Karda kışta dağda orman her tehlikeye karşı gidip yaban hayvanlarına yem bırakan avcılardır. Buna bütün derneklerimiz örnektir. Ayrıca bu kış geçen kışa göre sert geçiyor. Sırf hava atmak için yazın kedi köpek alıp besleyip daha sonradaf onları dışarı atıp giden yazlıkçıların hayvanlarının çoğu öldü kalanlarıda ayakta tutabilmek  için her hafta sonu ilçeye gidip bakkallardan artmış bayat ekmekleri ucuza para ile toplayıp sulandırıyorum ve yediriyorum.  Allaha şükür dışarı atılmış 5 köpek ve 6 kediyi açlıktan ölmek üzereyken kurtardım.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Yasin MUTLU

• *
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2012, 09:22:34 »
Herkese selamlar.

Öncelikle bir avcı olarak aynı zamanda da bir hayvansever olarak dikkatinizi çekmek istediğim bir konu daha var.Aslında bütün avcılar çevrelerindeki bazı lafta hayvanseverden ve onların gereksiz ve abartılı eleştirilerinden oldukça sıkılmışlardır.

bakın etrafınıza hayvansever geçinen 10 kişiden 8 inde beslediği hiçbir hayvan yoktur. sadece martaval okur.Ama sözde hayvan sevmeyen! 10 avcının 9 unda mutlaka bir yada daha fazla hayvan (köpeği) vardır.O hayvanın kış yaz bakımını üstlenir ve öldüğünde de bir dostunu kaybetmiş gibi acı çeker.Bunun yanında güvercin ,kanarya,tavuk,kedi vb. hayvanları besleyen avcı arkadaşlarımızda azımsanmayacak kadar çok.

ha sonra birileri çıkar , daha hayvanat bahçesindeki hayvanlara küçücük bir kırıntı atmaktan ve kafesteki hayvana acımaktan başka işi olmayan zavallı insanların hayvansever olduğunu söyler biz avcılara. Kaç hayvana bakıyorsun diye sorsanız alacağınız cevap bellidir.hayvanlar neymişte doğada olmalıymış.

inanın evde beslediğim taklacı güvercinlerin doğada yaşayamayacağını, atmacaların bir günde onları toplayacağını anlatamadım bir hayvansevere!
En son yahu dedim yediği önünde yemediği arkasında ,bıraksamda gitmez dedim.Bana inanmadı .bende kümesin kapısını açtım ,güvercinlere;bundan sonra özgürsünüz,sizi bağışladım bu Ablanızın sayesinde. artık isteyen gidebilir dedim!Hiçbir kuş dışarı çıkmayınca bizimki fena bozuldu ama hala hayvanseverliğe! devam.

Onun için bunlara kafa takmadan doğru bildiğimiz vicdanlı avcılığa devam.
İNSANIN TAMAMEN DEĞİŞTİREBİLECEĞİ TEK ŞEY
KENDİSİDİR.

Yasin MUTLU 1980
SINIF ÖĞRETMENİ MANAVGAT