Gönderen Konu: DOĞANBEY VERGİ DAİRESİNE KARŞI VERDİĞİM MÜCADELEYİ KAZANDIM.  (Okunma sayısı 3513 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
 DOĞANBEY VERGİ DAİRESİNİN GÖNDERMİŞ OLDUĞU YAZI. TETKİK NETİCESİNDE  AVCILIK BELGESİ HARCINIZI  EZİNE VERGİ DAİRESİNDEN ÖDEDİĞİNİZ ANLAŞILMIŞTIR VE DÜZELTME EN KISA ZAMANDA YAPILACAKTIR.  DOĞANBEY VERGİ DAİRESİNİN 17031 SAYILI YAZISI.                                                                                     

Tabii bu mevzu benim için daha bitmedi. Çünkü banka hesaplarıma koyulan BLOKE nedeni ile 1 yıl boyunca mağdur edildim. Tazminat davasını da açtım.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
Haklı mücadelenizde size başarılar diliyorum
hayırlı olsun
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ahmet İŞARET

• *
valla helal olsun sana avcı arkadaşım birilerinin bu memelekette hakını arayıp kazanması çok güzel tebrikler.
Ahmet İŞARET
1975 ERZİNCAN

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
Sevgili Yıldız Hanım sizi kutluyor ve cani Gönüldende destekliyorum.Eğer öyle yapmaz isek kapımıza hacizci bile gönderecekler nerdeyse.Hiç olmayanda görevlerini öğrenmiş olurlar bari.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Bora TANKUL

• *
Benzer olay Beykoz Vergi Dairesinde basima geldi. Yillarca avcilik harcimi odemedigimi iddia edip, takip baslattilar. Bende Sariyer Vergi Dairesine odedigim harclarin makbuzlarini saklamistim ve makbuzlari gorunce mosmor olmuslardi.
  • Stoeger M3000 Peregrine
  • Huğlu 103 DE
  • Deutch Kurzhaar
Bora TANKUL
1969 - İstanbul
Stoeger M3000 Peregrine, Max5
Huğlu 103 DE

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
006265-DOĞANBEY vergi dairesi düzeltmeleri yaparak yazılı olarak benden özür dilediler.

9148 avlanma harç bedellerini yatırdığıma dair, düzeltme fişleri sırası ile; 16.04.2013 tarihi ile, 1-20130416175090000108 2- 20130416175090000109 3-20130416175090000110 4- 20130416175090000111 dir tüm avcı arkadaşlarımı bu vesile ile bilgilendiriyorum.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı İbrahim ÖNGÜN

• *
Tebrik ederim Nazife Hanım,gereğini yapmış ve sonuç almışsınız.
Bana bu yıl birkaç kez ''GİB' den mesaj geldi,sorgulamam neticesinde bu yıl ve geçtiğimiz yıllardan iki yılın avcılık belgesi harçlarının yatırılmadığı bilgisine ulaştım.Makbuzlar yoktu(Bu yılınki vardı,pardon) ama belgemin ilgili sayfalarında makbuz numarası vardı.Araştırdılar,buldular ve Bartın V.D.'ne bildirip borç bildirimini iptal ettireceklerini(2011,2012 ve 2013 yılı harçlarını Sapanca Verghi Dairesi'ne ödemiştim) söylediler.Bekliyorum bakalım.
Para öderken Türkiye'nin neresinden olursa olsun ödemeyi kabul etsinler(Hesapta online işlem,anında karşıda ilgili sayfada görülmesi lazım değil mi),dosyaya geçmeye gelince ''yok''!Nası bir sistem nsıl bir yönetim anlayışıdır be kardeşim.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
  • Baikal izh 43m 1c 12 ga çifte
  • Torun 307 light 12 ga sp
  • Zirve-Serdar 20 ga sp.
  • Sarsılmaz Kılınç 2000 standart
  • Huylu GX 812 66 namlu y.otomatik.
İbrahim ÖNGÜN
1967 Saray/TEKİRDAĞ 05364627469

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Bana da GIB den mesaj gelip duruyor, farklı vergi dairelerinden ödeme yapan herkes benzeri durumla karşılaşıyor sanırım :(
Avcıysan derdin bitmez :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Erol SARI

• Müdavim Üyemiz
Ben 3 yıl Akşehir vergi dairesine yatırdım.Konya merkeze gelince burada yatırmaya başladım.Akşehir'den ödeme yapmıyorum diye sürekli yazı geliyordu.Ben de nasıl olsa ödeme yapıyorum diye kale almıyordum.
Bu yıl çok acil bir bankacılık işim oldu.Üzerime e-haciz konulmuş.2 gün boyunca gitmediğim,aramadığım yer kalmadı işimden gücümden oldum.Akşehir benim yatırdığım paraları görmüyor(sistem bu şekildeymiş)Konya'dan yatırdığım makbuzları kabul etmiyor.....
Sorun varsa en kısa sürede halledin...
Erol SARI
1976 KONYA

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Bende harcı Gönen yerine Çanakkale Bigada yatırmıştım..Nasıl olsa sistem online sistem diye..yatırmaz olsaymışım..sene sonunda bir sürü çile..düzelttik ama Biga vergi dairesinden ismini hatırlayamadığım bir bayanın yardımı sayesinde..telefon trafiğide cabası..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: DOĞANBEY VERGİ DAİRESİNE KARŞI VERDİĞİM MÜCADELEYİ KAZANDIM.
« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2013, 16:41:35 »
Peki bu durumda ikamet değiştirecek avcılar için önerileriniz nelerdir yani bunlarla karşılaşmamak için önceden ne yapmalıyız

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2013, 17:01:45 »
Peki bu durumda ikamet değiştirecek avcılar için önerileriniz nelerdir yani bunlarla karşılaşmamak için önceden ne yapmalıyız
Yeni ikamet yerinizdeki nüfus md.ne kayıt olduktan sonra yeni yerinizdeki avc. derneğine üye olun ve tüm evrak işlemlerinizi artık yeni yerinizden yapın..otomobil,emlak vergileri sorun değilde avc. harç işlemlerinde problem çıkabiliyor..ikametgahınız neresi ise oranın vergi dairesine kayıtlanmanız gerekiyor.
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Harun GİRİŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 17 Ağustos 2013, 19:23:05 »
Harcı yatırdığınız vergi dairesi kayıtlı olduğunuz vergi dairenizden farklı ise; harcı yatırırken kayıtlı olduğunuz vergi dairesinin adını söylerseniz hiç bir problem olmaz. yatırdığınız harç o vergi dairesinde kaldığından, kayıtlı olduğunuz vergi dairesindeki hesabınız açık görünüyor.

Harun GİRİŞ 1975 Ayvalık
 İkamet Kuyucak