Gönderen Konu: 2011-2012 KEKLİK &TAVŞAN SEZON FİNALİ 28 ocak(CENGİZ AKKIN abimizin kümesinden)  (Okunma sayısı 3262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yusuf ÇOBAN

• *
SEVGİLİ  AVCI DOSTLAR ARTIK Bİ SEZONU DAHA ACISIYLA TATLISIYLA GERİDE BIRAKMIS BULUNMAKTAYIZ ..EKİM  AYINDAN BU YANA  İYİ VEYA KÖTÜ  BAZEN  BOL AVLI  GÜNLERİMİZ OLDU BAZENDE  TETİK ÇEKMEDEN  GELDİĞİMİZ GÜNLERİMİZ OLDU .AMA EN ÖNEMLİSİ BENCE KAZASIZ BELASIZ  HEM KENDİMİZ HEMDE  KÖPEKLERİMİZ  ACISINDAN  BİTİRMİŞ OLMAMIZDIR.BENİM ACIMDAM BU YIL GERCEKDENDE  UZUN YILLAR  UNUTULMAYACAK  BİR YIL  OLARAK  GERİDE KALACAKTIR.KÖPEĞİM  POİNTER ALEX İN VE  KIZI  6 AYLIK  ŞİLA NIN  BERABER  AV MERASINA CIKDIGI  BİRLİKDE PATRONA  FERMALAR  VERDİĞİ VEDE UNUTULMAZ  ANILARLA  DOLU DOLU YASANMIS  BİR AV SEZONU OLARAK  GERİDE KALDI ..                             İNŞALLAH  SENEYEDE  BÖYLE GÜZEL  AV GÜNLERİ  YASAMAK TÜM AVCI ARKADAŞLARIMA   NASİP OLUR HERKESE  RAST GELE  SENEYE  GÖRÜŞMEK ÜZERE....                                                                                                                                                            KÜÇÜK BİR  NOT:SEVGİLİ (CENGİZ AKKIN)  abimizin  devamlı gitmis oldugu  merasına  bu hafta  ayagındaki  küçük rahatsızlıkdan dolayı  gidemediği için öncelikle gecmiş olsun diyoruz. vede  bizlere   yerini tarif edip  bu  güzel  hafta sonunu sezon  finalini  bizlere  yasattıgı  için sonsuz  tesekkürler diliyorum ..  büyüksün abi  bu  kıyagını unutmayacagım saygılar...                                                                                                                                                                

Uploaded with ImageShack.us

Yusuf ÇOBAN
1985 antalya /kumluca /mavikent

burak ertan

• Ziyaretçi
güzel bir av olmuş .... paylaşım için teşekkürler ... rastgele

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
 KÜÇÜK BİR  NOT:SEVGİLİ (CENGİZ AKKIN)  abimizin  devamlı gitmis oldugu  merasına  bu hafta  ayagındaki  küçük rahatsızlıkdan dolayı  gidemediği için öncelikle gecmiş olsun diyoruz. vede  bizlere   yerini tarif edip  bu  güzel  hafta sonunu sezon  finalini  bizlere  yasattıgı  için sonsuz  tesekkürler diliyorum ..  büyüksün abi  bu  kıyagını unutmayacagım saygılar...         

öncelikle sağlığımla ilgili temennine teşekkür ederim.ulen yusufum tarif ettiysem kökünü kazımı dedim lan :)işimiz şaka tabiki ellerin gümüşlensin be yusuf bu gün ava gidemesemde senin vurduklarınla gitmiş gibi oldum inan.ayağımı fazla zorlamam gerektiğini söylediği için doktor bu gün kaldık bu güzel ortamdan o kanat seslerinden.bu sezonki keklik avını kazasız belasız atlattınya seneye  inşallah daha bol avlarla ve uzun yıllar avlanmak nasip olur.burdan bütün avcı camiası abilerime ve kardeşlerime gelecek sezonda daha bereketli keklik avları dilerim....                                                                                                                                 

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Final bereketli geçmiş. Avcı dostluğunuz ve avlarınız daim olsun.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Yusuf ÇOBAN

• *
temennin  için tesekkürler cengiz  abi   ne yapayım  senin kümes agzına kadar doluymus  bu vurulanlar devede  kulak  geride  kalanlar seni bekliyor  yarın  söyledim  aynı yerde   randevu verdiler   saat 8  e senin  için   bekletme artık kusları  darılırlar sonra...
Yusuf ÇOBAN

Çevrimdışı İlhami KAYA

• Free Üye
  • *
  • İlhami KAYA 539 274 96 49
    • www.pointerduzce.com
rasgelsin güzel bir final olmuş tebrikler
ABEL--
gif upload
İlhami KAYA1966-DÜZCE 0-539-274-96-49
DÜRÜST OLAN KAZANIR^www.pointerduzce.com

burhan07

• Ziyaretçi
güzel bir paylaşım yusuf tebrikler.

Çevrimdışı Ahmet YARAR

• *
rasgelsin yusuf bizi götürmedi cengiz abim ama sana iyi kıyak geçmiş
Ahmet YARAR
1987 ANTALYA-MAVİKENT

Çevrimdışı Yusuf ÇOBAN

• *
sizi de götürür ahmetciğim  eniştenin gönlü zengindir...
Yusuf ÇOBAN

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
Güzel bir final yapmışsınız. Bu arada Cengizede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Mustafa YAMANER

• *
Yusuf kardeşim devamı yeni sezona insallah...                                                                                   
Mustafa YAMANER
1965 EREĞLİ-KONYA / ADANA

Çevrimdışı Aydın BODUR

• *
maşallah yusuf yine döktürmüşün rastgele
Aydın BODUR 0532 424 50 41
1973-mavikent Antalya

Çevrimdışı Hasan BACAKSIZ

• Müdavim Üyemiz
rasgelsin yusuf bizi götürmedi cengiz abim ama sana iyi kıyak geçmiş

götürmesin götürmesin ahmet yazın bıldırçın zamanı gelince ben sorarım ona :)
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

KAHPEDEN DOSTUN OLACAĞINA DELİ KANLIDAN DÜŞMANIN OLSUNNNNNN