Gönderen Konu: yalovadan slm yaban tv ye sitem....  (Okunma sayısı 2687 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Arif KAHRAMAN

• *
yalovadan slm yaban tv ye sitem....
« : 26 Ocak 2012, 23:42:46 »
   Bu gece haberlerde dinledim arkadaşlar ballandıra ballandıra anlatıyor arkadaş haberde yok efendim dicle nehri boyunca 3000 keklik vurulmuş yok bilmem ne oradan geçiyor muş vartoya çok yabancı avcı geliyomuşta keklik vurup bohçacılık yapılıyomuş falan filan zart zurt arkadaş ben türkiyede yaşıyorum boru gibi vergimi de her bişeyimi de yatırıyorum bu devlete bu sezon boyunca vurdugum keklik sayısı 13 evet hiç gitmedi isem 6  yada 7hafta sonu gittim keklik avına şimdide kalmışlar yabancı avcı muhabbetine lan benim yaşadıgım yerde  keklik varda hadi onu geçtik avlamak sertbestte biz mi vurmadık meraklımıyım ben uzak yerlere ava gitmeye hafta sonu yalan söyliyerek mesaiden kalıcam bi dünya masraf edip o kadar yol yapıcam bi de köylü kalkıp bana trip atacak yok arkadaş bu saatten sonra mera açıksa avlanmaya allahın kulunu tanımam alayına giderim bune böle yeter ya yeter ulannnnn.. Neyi paylaşamıyoruz bu kıskançlık nedir çocuklugumdan babamdan hatırlıyorum her gün av açıktı her zaman av vardı şimdi yok mu var e  tabi köylü rahatsız oluyo kımse maval anlatmasın katlıamın kralını yöre halkı yapıyo sezon onlara hep açık beyler acayip sinirlerim bozuk bu konular beni bozmaya başladı sonum hayrolsun hemşerim bu mera yasak avlanmaya diyen birine harbiden sıkıcam arkadaş oraya gömicem devlet te bunu istiyo heralde mak ava açık diyo köylü yasak alla alla bu ne la sen devletten büyük müsün....!
Arif KAHRAMAN
1977 YALOVA

Çevrimdışı Bülent KARAKUŞ

• *
Ynt: yalovadan slm yaban tv ye sitem....
« Yanıtla #1 : 27 Ocak 2012, 01:27:15 »
aynen katiliyorum kardesim... hersene bütün maralara salinsin keklik dönyanin paralari toplaniyor insanlari uzaklara yönetmesinler .....bu gidisle insanlarin basini belaya sokacaklar ... O0 O0
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2012, 01:28:41 Gönderen: Bülent KARAKUŞ »
Bülent KARAKUŞ
1967-GEMLIK-BURSA

Çevrimdışı Serkan ERTENLİCE

• *
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2012, 08:52:11 »
özel avlaklar için zemin hazırlanıyor köylüyle avcı arasında sorun çıkmasını zaten kendileri istiyor birkaç yıl sonra hertaraf özel avlak olacak.köylüyle avcı arasındaki sorun bitecek birkaç paralıdan başka avcı kalmıyacak
Serkan ERTENLİCE
1977 GAZİANTEP
KARDEŞ MECBURİ ARKADAŞTIR,ARKADAŞ SEÇİLMİŞ KARDEŞTİR

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2012, 09:13:02 »
nedemişti turgut özal benim memurum işini bilir demişti,, usta sende işini bil sinirlenip kandini yakma sölediklerin hakkında haksız sayılmazsın yap usta avını ,,,, yap bişekilde...kendine sıkıntı yapma avını yap veriyorsan paranı yapacaksın avını işibilen işegitmez demişler...sıkma canını...

Çevrimdışı Suat EREN

• *
  • Dünya sevgiyle yaşar birlikte yaşatalım
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2012, 18:04:44 »
          Arif'çiğim bunları çok duyduk meralarda biliyorsun defalarca tartışmalar yaşadık bölge serbesse evrak tamamsa çağırırsın jandarmayı olur biter be kardeşim ama dediğin gibi birilerinin işine geliyor bu ortam avcıları mak kararlarıyla tıktılar Türkiyenin %30 una bunlar olsun diye şimdi ilk haberleri kendileri yapıyor onlar bildiğini yapsınlar yaptıktan sonra görecekler evraksız avcılık nasıl olur evraksıza mera, avlak şehir değişikliği falan işlemez ver yansın napacaklar milletin canını alacak değillerya hiç takmıyorum kardeşim onlar nekadar ileri biz o kadar geri.
Suat EREN
1968 YALOVA

Çevrimdışı Ahmed DEMİRTAŞ

• *
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2012, 18:14:08 »
BİR KİŞİ EN FAZLA 2 BÖLGEDE AVLANMA HAKKI TANINMALI ,BENİM BELGEM VAR İSTEDİĞİM GİBİ AVLANIRIM OLAYINA KARŞIYIM ,MAK BU KONU DA ACİL ÇÖZÜM ÜRETMELİ
Ahmed DEMİRTAŞ
1975 İSTANBUL

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2012, 19:16:48 »
Sevgili dostlar kızmaya gerek yok,tartışmaya ise hiç.Avcı belgelerini almışsa DEVLETE AYİT TÜM MERA VE ORMANLARDA AVLANMA HAKKINA SAHİP DEMEKTİR.Engel olmak itiyenler istediği yere şikayet etsinler,sizler korkusuzca huzur içinde avınızı yapınız.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Coşkun AKBULUT

• *
  • kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2012, 21:14:13 »
selamlar arkadaslar babamla av yaptımız benimde cantacalık yaptımız zamanlarda av hergün acıktı ve inanın ancak 3 gün  av yapabiliyorduk yalnızca gideceğimiz gün hafta tatailine denkgelen günler gidiyorduk birde her kesin hafta tatili hafta sonu dilhafta içinde vardiye tutan benimgibi avcılar neyapsın
sonra meralar kısıtlı av acılışında 6-7 kulüpaynı merayı dövüyor bişi kalmıyor benim söyleyeceklerimbunlar kalın salıcakla
Coşkun AKBULUT
1970 izmit/derince     kargalar sürüyle...kartallar tek uçar