Değerli ustalar
Babam bana 10-12 yıl önce cesa marka bir süperpoze hediye etti. Fakat tüfeğimin aşırı derecede sacma secme sıkıntısı var.
gerek ben gerekse yakın arkadaşlarıma attırdım. Manevi değerinden dolayı sürekli ava götürmüyorum. Götürdüğüm zaman da pişman oluyorum. Hani tüfeği sevmesem ve manevi değei olmasa çoktan satmıştım. Bu marka tüfek kullanan arkadaş ve ya usta varsa bana fikir verebilir mi.
Bu akşam nette bakarken bayisinin veya imalatçısının bursa da olduğunu gördüm. Fikir almak amaçlı telefonu aradım. Telefona çıkan beyefendiye durumu anlattım. Fişek seçdiğini tüfeğin bana manevi değeri olduğunu fakat ava götüremediğimi ...gibi. ben beyefendiden
yardımcı olalım şeklinde bir cevap beklerken adam açtı ağzını yumdu gözünü. Yok tüfeği karalıyormuşum da yok hakaret ediyormuşum da
ben karalayacak olsam bayisini arayıp da karalama yapmam. yazarım nete bende var memnun değilim diye olur biter.
Fakat ben tüfeğimi seviyorum. daha önce birkaç usta ile görüştüm zamanında kullanmışlar ben de kullanmak istedim.hepsi bu
sıkıntı benim atışlarımda da olabilir diye trap atış müsabakalarında boy gösteren arkadaşlarıma da attırttım. canlı düşüyor VESSELAM.
CESA MARKA AV TÜFEĞİ HALEN KULLANAN VE YA GEÇMİŞTE KULLANAN USTA VE ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM.
Tüm arkadaş, Dost ve Ustalarıma saygılar sunuyorum.