Trabzon ve keklikte Zafer bey ve seteri Beti, Sivas ve keklik denince akla gelen kişi siz ve pointerleriniz oluyor....:)Daim olsun..
Serhat bey iltifatınız için teşekkür ederim eminim ki köpekle avlanan avcı dostlarımız bizlerden daha güzel görüntülerle karşılaşıyorlardır... Artist gerçekten güzel bir pointer kokusu uzun, fermada aşırı sabırlı bir pointer ,bizlere doyumsuz anlar yaşatıyor ama bazen kamerayı yanımı aldığımda çekim yapmak için uygun pozisyonlar bulamıyorum bazen de kamerayı almadığım zamanlarda harika fermalarını görüntüleyemediğim için kendime kızıyorum ..
Keklik avında özellikle kınalı avında video çekmek gerçekten çok zor oluyor bizim avlandığımız bölgenin yapısı bakımından kekliğin peşinde koşmak bile çok zorken bir de video çekimi yapmak çok çok zor oluyor tabiki bu işte profosyonelleşmiş isimler var mesela sivasta av yapan Mehmet ARI hocam bu işi çözmüş çok güzel videoları bizlerle paylaşıyor .Kısmet belki bizde ilerde keklikte video çekimini çözeriz.
Benim için bir diğer sıkıntıda ARTİST in keklik fermalarında yalnız kalmam oluyor, ARTİST hızlı gezen bir pinter ben de onun temposuna alıştığım için hızlı geziyorum diğer av arkadaşlarımın bize ayak uyduramaması fermalarda yalnız kalmamıza sebep oluyor ben de genellikle tercihimi çekim yapmak yerine atıştan yana kullanıyorum.
Bütün avcı dostlarıma köpekleriyle doyumsuz avlar diliyorum...