Gönderen Konu: lütfen yardım..  (Okunma sayısı 1432 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hasan KEKEÇ

• *
lütfen yardım..
« : 22 Ocak 2012, 09:04:45 »
öncelikle selamlar.. 6,5  yaşında erkek bir kurzhaarım var.. sezon açılışına yakın zamanda köpeğime kuduz aşısı yaptırdım..2-3 hafta sonrada gözlerinde çapaklanma oluyor diye vetimisin denilen iğneden yapmıştık... kulaktan dolma bilgilerle nasıl bi hata yaptığımı ve pişmanlığımı anlatamam.. bu iğneyi uyguladıktan 10-12 gün sonra köpeğim arka sol bacağı hafif hafif sekmeye başladı.. daha çok avda biraz yorulduktan sonra bu oluyordu.. dikenmi.. yaramı bişey farkedemedik.. anladımki hastalığının başlangıç safhasıydı.. bu olayların üstüne bölgemizdeki 2 ayrı veteriner dahil, bursa hayvan hastanesinede gittim ama doğrusunu söylemek gerekirki o kadar tahlile rağmen onlarında kesin bişey söyleyemediler tahlil sonuçları normaldi.. aşırı yorgunluktan olduğunu söylediler ama öyle aşırı yorulacağı bir durum olmadı ..sonuç şu ki köpeğim ağrılı bir şekilde yatamıyor kalkamıyor.. yatıp kalkarken inliyor.. bursaya götürdüğümdede aynı şekildeydi ayakta durmakta zorluk çekiyordu..vücudunun kalça kısmında yüzünde heryerde şişlikler ve sonrasında kellikler oluştu aynı zamanda sağ kulağı aşırı şişti ve akıntı var.. 15-20 gün de biraz toparlıyor gezinmeye kuyruk sallamaya başlıyo fakat biraz 1-2 saat gezsin yine aynı .. dengesizlik ve sallantı var yürürken..tam 4 aydır bu şekilde tekrarlıyor yaralar iyileşti sayılır ama kulaktaki akıntı ara ara devam ediyor ve pis kokulu..biliyorumki artık ondan avlanmasını beklemek çok zor ama en azından iyileştirebilirmiyiz veterinerlerimizden yardım bekliyorum köpeğimin tam hastalığı nedir? tedavisi mümkünmü..?ayrıca bursada hayvan hastenesinde iğne alerji yapmış olabilir diye hep hap vermişti..şimdiden teşekkür ederim
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2012, 10:08:29 Gönderen: Hasan KEKEÇ »
Hasan KEKEÇ
B Rh + 1986 BİLECİK

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: lütfen yardım..
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2012, 10:17:25 »
Geçmiş olsun işin erbabları yardım edecektir..
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147