Gönderen Konu: .........TOP PATLADI AFİYET OLSUN.....  (Okunma sayısı 2798 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KARAGÖZ

• *
  • !!!!!!!COK vuran değil PAYLAŞMAYI BİLEN.!! AVCIDIR
.........TOP PATLADI AFİYET OLSUN.....
« : 21 Ocak 2012, 11:35:35 »
İnasn oĞlunun evrinleşerek maymundan geldine herşeyin bilimsel bir teyoriye dayandını ALLAHIN yaratmadını söleyen bir purofesör bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. "Evrim ne güzellikler yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. purofesör bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu fark ediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçısın sonunda Purofesörün ayağı yerdeki dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken PUOFESÖR "TANRIM!!!" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık huzmesi puafesörün üzerine parlamış. Çok derinden gelen ilahi bir ses puofesöre: "Yıllarca bana inanmadın, yaratılısı kozmik bir kazaya bağladın,sana bu durumda yardim etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?"demiş. Purofesör utanç içinde: "Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksizlik,ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demiş. Ses: "Peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya başlamış. Herşey eski haline dönmüş.ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru cevirmiş, ve konuşmaya başlamış: "Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum,ham dolsun verdiğin nimetlere. ;D
« Son Düzenleme: 01 Mart 2012, 11:49:32 Gönderen: Adem KARAGÖZ »

PETİT GASGONLA VALANMAK AYRICALIKTIR

Taner KAPISIZ

• Ziyaretçi
Ynt: TOP PATLADI AFİYET OLSUN
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2012, 00:55:33 »
Mükemmel agzına saglık

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2012, 09:08:13 »
Sevgili Kardeşim klevyene ve ellerine sağlık,anlıyan anlasın.
Selam ve sevgiler sunuyorum.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2012, 09:25:28 »
:) manası yeter
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Gazi YAVUZ

• *