Gönderen Konu: HANİ NERDE NERDE  (Okunma sayısı 1924 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KARAGÖZ

• *
  • !!!!!!!COK vuran değil PAYLAŞMAYI BİLEN.!! AVCIDIR
HANİ NERDE NERDE
« : 19 Ocak 2012, 12:07:44 »
Zengin bir iş adamının kendinden istedigi vahşi  hayvanları yakalyıp getiren bizim avcı işadamına partiye katlabilirmiyim der evet yanıtını aldıktansonra. Meshur sosyete partisine katılır ilerleyen satlerde elinde mikrafon bir sunucu hoşgeldiniz bayanlar baylar diyip  Önümüzde duran ve icinde her cesit vahsi su canlisinin bulundugu bu havuzdan kim karsidan karsiya yüzerek gecerse, bir ev ve lüks bir araba kazanacak.. Kalabaliktan ses yok.. Ödülü artirmaya karar veren sunucu: Kim havuzu yüzerek karsidan karsiya gecerse, bir ev, bir araba ve 200 bin dolar para kazanacak.. Yine ses yok.. Sunucu bu defa ödülü, bir ev, bir araba, 200 bin dolar para ve yaninda da bitane İ....ne  diye aciklayinca,  ŞŞŞlaaps diye bir ses duyulur ve bir kisi havuzda cirpina cirpina yirtici balik,yılanlar ve timsahlardan kurtularak karsi tarafa gecer bu bizim avcıdır ve hemen: Nerde,nerde diye bagirmaya başlar. Sunucu: Ne ariyorsunuz efendim diye yaklasir adama. bizimki Hani o i.......ne nerde diye bakinir etrafina. Sunucu: O kadar ev araba ve para kazandiniz efendim i.....yi napacaksiniz deyince, yarali avcı: Ben sizin verdiginiz i......eyi degil, beni havuza iten i...eyi ariyorum...
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2012, 14:47:24 Gönderen: Adem KARAGÖZ »

PETİT GASGONLA VALANMAK AYRICALIKTIR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: HANİ NERDE NERDE
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2012, 21:38:00 »
:)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2012, 22:37:57 »
:)
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ahmet YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2012, 21:30:05 »