Avcılıga merak salan avukat acemilinden olsa gerek gölkenarında diyer avcılarda tık yok bizimki ucanı kacanı indiriyo buna bozulan diyer vacılar bir hısımla homur homur sölenirken avukatın havada vurdugu bir ödek yanda sölenen avcının kafasına düşüyor. Avukat diyer avcının yanına gelip meraba rastgele yanına düsen ördegimi alabilirmiyim diyor? avcı yok vermem ördek kafama düştü dolayısıyla benim diyor Avukat bakben avukatım sana davaacar donunakadar alırım beşparasız kalırsın bugüne kadar 120 davanın hepsinide ben kazandım der. avcı zaten ördek bırakmadıgı icin avukata gıcık olmustur, Bak avukat bura dağbaşı burda orman kanunu gecer ve bunu orman yasasının 12 madesi C bendine e fıkrasına göre üc tekme uygulamasıyla alabilirsin der 3 tekme ben atıcam 3 tekme sen atıcaksın ayakta kalan ördegi alırder. avukat karete ve tekvando bildinden ördege elkoyan avcınında yaşlı oldundan tamamder kabul at bakalım. BİZİM AVCI BACAKARASINA BİTANE AVUKAT İKİ BÜKLÜM BİTANEDE SURATINA AVUKAT YERDE BİTANEDE KARNINA. Avukat ayaga kalkar el yüz kan sırıtıp gardını alarak simdi sira bende der. Diyer yaşlı avcı ben oldum olası bu orman kanunu sevmem al su ördegi der döner arkasını gider.