Pınar Hanım,öncelikle hoşgeldiniz,sorunuz üzere Balıkesir için gece sıcaklığına baktım da eksi altılarda falan.bu da göz ardı edilemeyecek derecede soğuk demektir.Birincisi köpeğinize bulunduğu ortamın sıcaklığına alıştıktan sonra çok sık yer değişikliği yaptırırmamanız ve bi sıcak bi soğuk ortamda bırakmamanız.Hiç bir canlının dayanamadığı gibi cereyana yani hava akımına maruz kalmaması lazım köpeğinizin,onun haricinde geceleri üşememesi için tepesinde asma bir lamba yakabilir ve 2.5 litre cola şişesini kaynar suyla doldurup bi havluya sarıp köpeğinize yatak hazırlayabilirsiniz.şahsen ben yavru köpeklerimi o şekilde soğuktan koruyorum.şu an da bi setter yavrum var.dediğim şeyleri yapıyorum ve kesinlikle üşümüyor.Bi de dikkat etmenizi tavsiye edicem bir diğer olay da,köpeğinizin altına mutlaka çayır otu veya kalın saman serin.yavrunun altına koyacağınız ot yavru köpeklerin idrarını bir sünger gibi emer ve altta muhafaza eder...
Toparlayacak olursak,çok fazla yer değişikliği yapmıyorsunuz,yavruyu hava akımına maruz bırakmıyorsunuz,tepe lambası ve sıcak su şişesi koyuyosunuz,ve yavrunuza yumuşak sıcak bir yatak hazırlıyorsunuz,olay bundan ibaret:) Kolay gelsin...
mustafa ...