Gönderen Konu: Özel üretim ata poze  (Okunma sayısı 5835 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdem VARDAR

• Müdavim Üyemiz
Özel üretim ata poze
« : 17 Ocak 2012, 15:03:41 »
tamamen el işçiliği gravür ve kundağında köpek silüeti olan ata poze

Erdem VARDAR
B Rh + 1982 Enez EDİRNE

Çevrimdışı Ferhat DEMİRCİ

• *
Ynt: Özel üretim ata poze
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2012, 20:25:52 »
 Çok şık bir tüfek  ayrıca köpek süliyetide detay sevenlere ayrıca hitap ediyor kim istemez böyle bir ağaçtn yapılma tüfeği ..   bir dönem inceledim 76 cm standart siyah pozesini fakat aliminyum kasa pozeye ısınamadım çelik kasası kesinlikle alınır. teşekkürler paylaşım için..selamlar
Ferhat DEMİRCİ
1979 ADANA
[email protected]

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
  • DAĞLAR AŞILMAZ DEĞİL YETERKİ AV OLSUN!
    • av avlak avcı
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2012, 20:49:04 »
ATANIN TÜFEKLERİ SÜPER AMA AMASI VAR İŞTE:ATA AVRUPA STANDARTLARINDA ÜRETİM YAPIYOR LAKİN ŞU ÇİFT PATLAMA SORUNU BENİM 1 YILDIR ÖMRÜMÜ YEDİ 4 KERE FAB.GİTTİ ŞİMDİ YİNE 1 KUTU FİŞEKTE 1 ÇİFT PATLIYOR USANDIM ARTIK.İNCE VE ELE NİŞANA İYİ GELMESİ HAFİFLİĞİ TERK ETTİRMİYOR BENİ.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2012, 22:02:03 »
Siz bilirsiniz ama tüfeği değiştirme ve iade hakkınız var. Alüminyum kubuz olan mı? Hangi model?

Biraz daha bilgi verebilir misiniz? Ağır fişekler mi, hafif fişekler mi çift patlatıyor? Selektör ile namlu ateşleme sırası değişince de oluyor mu? Sıklığı ne? Öğrenmek isterim. Rastgele
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2012, 22:40:31 »
çifte tüfeklerdeki en büyük sorunlardan biri galiba bu çift patlama.allaha şükürler olsun  ne çiftelerinde nede y otomatiklerde hiç başıma gelmedi.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Ferhat DEMİRCİ

• *
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2012, 22:53:34 »
  Sanırım ingilizler bu tarz olaylarla keyflerine zeval gelmesin diye hala çift tetikli tüfekler yapıyorlar..
Ferhat DEMİRCİ
1979 ADANA
[email protected]

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2012, 23:04:03 »
ferhat bey adamlar işi biliyor demekki.yalnız yerli yapım çiftelerde bu çift patlama sorunu o kadar çok yok sanırım.tamam hiç yokta demiyorum ama diğer şikayetlerin yanında az diye düşünüyorum.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2012, 23:11:54 »

Yerli firma olarak Ata, Armsan ve Yıldız firmalarının ürünlerini çok beğeniyorum.

Bu tüfekte gerçekten çok şık...
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
    • av avlak avcı
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2012, 12:34:48 »
VOLKAN  BEY tüfek 66 namlu siyah çelik kasadır.25gr dan 32gr kadar atıyoruz çift namlu yaptırdım 20 cal.12 cal.ama 1 kutu fişekte 1 defa çift patlıyor selektör namlu değişimi ateşleme fark etmiyor her halikarda yapıyor. tam 4 kere gitti yapıyorlar boyuyorlar değiştiriyorlar ama yinede arada bir çift patlama var.tüfek estetik ince  hafif nişana iyi geliyor o yüzden bende ama olay sıklaşırsa hakkımı ararım.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2012, 12:53:05 »
İlginçtir, bu tüfekte çift patlamaması için ilave bir önlem bile var. İyi bilirsiniz ki ilk fişek patlamadan ikinci namluyu da ateşlemez. Bu çift patlama sebeplerinden birini engelliyor. Diğer sebepler yapılışıyla ilgili. Horozu tutan dişlerde, yaylarda hatta atıl blok düzeninde bile bir kusur olabilir.

Şimdi aklıma gelen, tüfeği kırın ve kapatın fişek koymadan. Bir kez tetiği çekin ve ikinci horoz sesi gelecek mi dikkat edin. Sonra dipçiğe bir tokat atın. Normalde tetik ikinci horoza geçmeli ama horoz düşmemeli.

Neyse de, fabrikanın çözememesi garip. Tespitinin, giderilmesinin zor olduğunu sanmıyorum.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
    • av avlak avcı
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2012, 13:51:07 »
Ne yaparsak yapalım bu sorun var 2 yıldır devam ediyor dipçiği hafiften yere vursan bile aynı ses.Darbeli kurma sisteminden bahsediyorsunuz ama olmuyor.Tüm tamir teknik teknoloji işlerinden bir miktar anlarım ama benim tahminim selektör sistemi tetiğin horozları arasındaki geçişi bozuyor tetik horozun ikisini bir düşürüyor yani iğneler aynı anda ateşlemeye değiyor tüfekten tek ses geliyor.bu olaya etkende  bundan kaynaklanıyor.Ataya bir mail atayım bakalım ne olacak!
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Coşkun AKBULUT

• *
  • kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar
« Yanıtla #11 : 27 Ağustos 2012, 13:14:00 »
 neolursa olsun amam daha avrupa silahların cıtasına yetişemedik birtane avrupa silahta çift patlatan ejektör arızası vereni duymadım ben de beratta 686 kullanan biriiyim birdeyim var bilmem duydunuzmu ucuz mal kullanacak kadar zengin dilim bilmem anlatabildimmi atanın bu silahları 1700 tl gibi bir okadar daha ver avrupa al bence
Coşkun AKBULUT
1970 izmit/derince     kargalar sürüyle...kartallar tek uçar