0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha gelme culluklarıı kurutttun muratım sana daha fazla av gosterıcek adam tanımıyorum bırdaha gelırken bos gelme
eşrefım bu sene maşallahın var bızı doyurdun rasgele
eşref maşallahın var köpekler iyi olunca vurun demi çulluğu
Maşallah maşallah yeşiler renk vermiş konuya daim olsun rastgele
her zamanki gibi güzel av olmuş eşo..rastgelsin
Eşref bu sene Karadeniz bölgesi av yönünden bize çok cömert davrandı.Bundan da en çok nasibini alan sen oldun.Tebrik ederim rastgele.
boş gelmıyorum saten abi tüfek fişek ve kucak dolusu sevgiler neyine yetmıyo anlamadım
Hastayım yeşiline kardeşim Ördek avı degısılmezlerım arasında esrefım bende aldım bu hafta bıtane ama bulamadım nasıbımı:Dguzel bı haftasonu gecırmıssın kardesım tebrıkler
güzel av yapmışsın kardeşim..daim olsun inşallah..
Helalin var Eşref im be yaw,yeşiller de kakaçlar da konuşuyo ...yeşilleri folyoya sar araya bi kaşar göm köze,gerisi teferruat:)
ne zman gelelim eşooo
taklaya gelmem bu sefer korkma
ELİNE SAĞLIK EŞREF KARDEŞİM; HARİKA PAYLAŞIMLAR, DEVAMINI BEKLİYORUZ RASTGELE, SELAMLAR, BU ARADA BENİM AYDOSUDA SAMSUN'DAN BİR ARKADAŞA SATMIŞTIM, KARŞILAŞTINIZMI HİÇ ORALARDA...!!!
olemı dersın ahmt abıı arabayıı ben surerım onurda yanıma alırım dıyoo
yakışır kardeşime bol fermalı güzel avlara devam abim selamlar
hiç sorun değil o ortamı yine yaşamak için canımı feda ederim
onu demesen ıyıdı ahmet abıı sımdı duygulanır gene vurur arabayıı vallahıı adam tehlıkelıı sen ıstıyor yorgunluktan banyo bıle yapmamıstım ne gunduu yaa
vursun ulen ahmet abi vursun yeterki ben allahtan banyo yapmışım yoksa 67 gün o kirle gezcektim