0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah kocaoglan güzel av cıkarmışsınız muratla emeginize saglık bizede ayır biraz yakında gelecem yanına
Eşref esmeye devam ediyorsun tebrikler güzel karelere devam devamını bekliyoruz !!!
Harikasın Eşref. Hem çulluklar hem yeşiller çok güzel görünüyor.Aferin Asi ve Zeus a. Hep rasgelsin.
eşrefim maşallah yine harikalar yaratmışsın ortaya nazmi abiden ses soluk yok heralde bu aralar birşey vuramıyor gereksiz zaten vuramıyordu
güzel çocuk sana bi nazar boncuğu takacagım maşallahın var.
Eşref gene tadına doyumsuz av fotograflarınla, bizleride orda yanınızda av yapmışcasına meraya çıkardın her zamanki gibi avın bereketli ve güzel geçmiş... Makinaların asi ve zeus'un arkasında herdaim bereketli avlar...!
YA BIRAK BU AYAKLARI ,BURAK KARDEŞİMİN DEDİĞİ KADAR VARSIN, ;DAMA GENEDE GÜZEL AV OLMUŞ,BEN ÇUVALI DOLDURUP GELECEM DEDİM SENDEN HABER BEKLİYOZ AMA SENDEN TIK YOK KARDEŞİM HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN.
maşallah eşref abim çok güzel bi av günü yaşattı onun benim üzerimdeki hakkını ödeyemem burdan ona tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Asinin beeperi bozulması çok kötü oldu çulluklar çok sıktaydı o yüzden ferma oldugunu anlayana kadar çulluklar kalktı yagışlı havadanmıdır bilemem köpekler fermada yaklaşamadan kalkıyodu çulluklar buna ragmen limitlerımızı doldurduk herkeze rasgele.
maşallah eşref avın kanlı olsun kardeşim vede kanlı olmuş zaten yanlız yeşiller elindeyken fotografcıya çok sert bakmışsın bu ne haşinlik eşref
Sonunda yakaladın kuşu hadi bakalım gözün aydın sahtekar.. Bi de kar yağmıyomuş sahtekarsın işte olumm