Gönderen Konu: Atma bak ısırırım  (Okunma sayısı 2106 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KARAGÖZ

• *
  • !!!!!!!COK vuran değil PAYLAŞMAYI BİLEN.!! AVCIDIR
Atma bak ısırırım
« : 15 Ocak 2012, 22:41:53 »
Av köpekleri aracta sahipleriyle erken saate ava giderken kendi aralarında sohpet ederler tabi yol uzun barak derki birgün cok tecrübeli yaslıbır  tavsana rastladım ocalı senin bu calı benim  kovaladım  sonra kacamadı tabi kulandan ısrdım gibi kıcını tekmeleye tekmeleye sahibimin önüne götürdüm böle domuzu ısırdım kupay bisi anlatır falan derken konu gelir Taş yeme mevzuna Barak sorar  Kupay kardeş dünde kac kişi taş atar sana?? Kupay cevap verir yoldan gecen itin p.....n durmuna baglı!!!
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2012, 10:25:57 Gönderen: Adem KARAGÖZ »

PETİT GASGONLA VALANMAK AYRICALIKTIR

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Ynt: Atma bak ısırırım
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2012, 22:45:00 »
Yazdığınız şeyler bir şekilde güldürüyor.Orijinal ve değişik bir güldürme faktörü var göbekten yukarı doğru bir basınçla ağızdan tıslama pıslama kıslama kıs kıs gülme mi demeli bir takım sesler çıkıyor.Buna tam çözemediğim bir nedenle(komiklik tam nerede tespit edilemiyor ama çok komik) baya bir güldüm mesela.Devam.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2012, 22:52:28 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2012, 21:57:36 »
;D :D
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Halil AKCALI

• *
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2012, 01:00:08 »
Yazdığınız şeyler bir şekilde güldürüyor.Orijinal ve değişik bir güldürme faktörü var göbekten yukarı doğru bir basınçla ağızdan tıslama pıslama kıslama kıs kıs gülme mi demeli bir takım sesler çıkıyor.Buna tam çözemediğim bir nedenle(komiklik tam nerede tespit edilemiyor ama çok komik) baya bir güldüm mesela.Devam.

aynısı bende de oldu :D
Halil Kürşat AKÇALI
1993 Çanakkale/Çan

Çevrimdışı Ahmet YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 16 Şubat 2012, 21:11:22 »
:)
Ahmet YILDIZ
1981 KOCAELİ KARTEPE