Gönderen Konu: AVCILAR VE ATICILAR RASATHANESİ  (Okunma sayısı 3245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adem KARAGÖZ

• *
  • !!!!!!!COK vuran değil PAYLAŞMAYI BİLEN.!! AVCIDIR
AVCILAR VE ATICILAR RASATHANESİ
« : 15 Ocak 2012, 17:46:19 »
Yine bole soguk bir kış günü aldım elime 7/65 ava cıktım malum tüfek 1.5 metre karda agır oluyo neyse bir baktım 100 155 metre sende 156 metre ilerde camın altında bir geyik tek atışta kulanın tözünden vurmusum attım sırt cantasına az ilerde birtane daha o geyik daha yakın 70 metre falan sora gıravv oda nalları dikti onuda cantada yer kalmasıgı icin omzuma aldım üst baş kanoldu tam geri döcem bises duydum tepenin arkasında tabi karcok esirtımda okadar yük tepenin arkasından aralandım birde ne görim!!!!!                                                                              Tam osırada av ve atıcılar lokalinin caycısı gelir. Abiler alın bu caylar benden olsun ama dışarıya cıkın icin abi     Avcılar sorar  Nedenki ?                            Abiler şikayet var apartman dördüncü katakini umursamadık ama beşinci kat cok sallanıyomuş coluk cocuk deprem oluyo diye korkuyolarmıs sen bizamet dısarda devam et hikayene ;D ;D ;D

PETİT GASGONLA VALANMAK AYRICALIKTIR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: AVCILAR VE ATICILAR RASATHANESİ
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2012, 22:07:01 »
Ha bunu okurken başka bir fikra hatırladum. Başı benziyor.

Avcı kulüpte gaz gelmiş, atıp tutuyormuş. Kıtırın bini bi para. Geçen ormanda geziyorum. Baktım bir geyik. Bir attım indirdim. Sonra kestim bir bacağını omzuma attım. Daha ileride baktım bir geyik daha. Onu da vurdum, kestim bir bacağını, omzuma attım. İki bacak omzumda... derken kahveci gelmiş bir şeyler sormuş falan neyse, bizimki nerde kalmıştım diye sormuş. İki bacak omuzundaydı demişler. Avcı haa demiş, tamam. Sonra....

Neyse son kısmı yazmasam daha iyi. Anlayan anladı :D

« Son Düzenleme: 08 Haziran 2013, 22:15:12 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Lütfi TÜRE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2012, 09:22:19 »
Hepsini zevkle okudum,paylaşım için teşekkürler.(Devamını bekliyorum)
Lütfi Türe
1971 Burdur

Çevrimdışı Ahmet YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2012, 21:32:33 »
:)
Ahmet YILDIZ
1981 KOCAELİ KARTEPE

Çevrimdışı Süleyman VAROL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2013, 13:54:33 »
Arkadaşlar nerden buluyorsunuz bunları nasılda uydurursunuz bilmemki ? hepinize sevgilerimle.
Süleyman VAROL
1965 samsun terme

Çevrimdışı Hakan ORHAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2013, 19:47:07 »
Güzelmiş  :)
Hakan ORHAN