hakanım öncelikle hayırlı olsun mart,ı yakından görme şansım olmuştu hoş köpek uzun yıllar bol fermalı güzel avlar dilerim
Köpek Tamer Kaynak arkadaşımın.Sevgili Mustafa Çil arkadaşımın FOX un annesidir.Dahası bizim Bursa av camiasında avcılık yapan bir çok arkadaşımın yakından tanıdığı ve yavruları ile avlandığı damızlık olmuş güzel bir köpektir.
hocam cevap yazmıcaktım ama dayanamadım geçen hafta senin yanına ziyerete geldiğimde konuşmuştuk bazı şeyleri
altının değerini sarraf bilir altını işleyen ustalar sanatkarlardır her ustanın sanatı becerisi başkadır bunları hepimiz biliriz ,fox tamer kaynaktan iki kardeş olarak yenişehirden iki arkadaşımız sahiplenmişti
buraya alınma macerasını yapılanlan yanlışları yazmıyorum bu konuyla alakası yok hakanıma ayıp olur
fox yaşına yakın zamanda el değiştirdi ve bizim elimize geçti köpeği işledik en azından şöyle anlatayım işlemeye çalıştık gerekse mustafa abim gerekse ben elimizden geleni yaptık eksiklerini gidermeye çalıştık sonra videolar çekildi burası dahil bir kaç platformda paylaşıldı köpek gün ışığına çıktı sonra baktım yazılanlara konuşulanlara
herkez nemalanmaya başladı şimdi hocam fox,un diğer kardeşlerinin durumunu farklı batımlardan kardeşlerinin durumunu fiziksel yapılarını biliyorsun kardeşleri senin çok yakınında yazmaya kalsam tahmin ediyorumki kimse bu köpeğin ismini kullanarak nemalanmaya çalışmazdı
evet fox mart ve süleyman kirmani beyin efe isimli köpeğinin yavrusudur
bunu tüm camiadan rica ediyorum bu yapılmasın ortaya bir köprek çıkar sonra sülalesi çıkar dostlar
herkezin elinde bir teneke var bunu işlemek bizlerin elinde herkez elindekini işlerse kimse kimsenin hakkını emeklerini hiçi sayarak reklam yapmaya çalışmassa bence herkez dürüst davranmış olur