Gönderen Konu: huğlu 202 b  (Okunma sayısı 24362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Musa BALLI

• *
Ynt: huğlu 202 b
« Yanıtla #25 : 24 Aralık 2012, 23:38:51 »
  Yusuf bey teşekkür ederim, mesafe uzadıkça hızı azalan hafif olan saçmanın hedefe çarpmasında yaptığı kuvvet de düşer, iri saçma daha makbul dediğiniz gibi, tabi iri olunca adedi düşen saçmaları toplu göndermek içinde şokun küçülmesi gerekir, haklısınız. birde saçma küçüldükçe soğuk hava ve mesafeye bağlı olarak ısısıda düşecektir, aslında en iyisi tüfeğinizin zevkine göre bu tür uzun mesafede kullanılacak fişekleri kendimizin doldurması mantıklı bir seçim gibi geliyor, gerçi benim pek derdim yok bu konuda, biz ördeği tv ve bilgisayar ekranlarından görüyoruz. antalya sahilde ördek avladığım yerlerde artık otel ve yazlıklar var, ancak eşimin memleketine şubat tatilinde gidersem(çankırı kızılırmak) belki bir kaç ördek görürüz .
   Ama geçen sene keklik avında yanıma,   ucuz marka bir fişek almıştım, iki keklik vurdum ikisi de  yakın mesafeden atmama ve nerdeyse bütün saçmaları yemelerine rağmen bayağı bir can çekişti, dersimi aldım, bir daha keklik gibi değerli  avlarda ucuz fişeği yanıma almıyorum. hepimize rastgele
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2012, 23:40:15 Gönderen: Musa BALLI »
Musa BALLI
1973-Antalya

Çevrimdışı Kaan ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #26 : 03 Nisan 2013, 19:56:21 »
Emre abi tüfeğin dipçik kalitesi kaç numara ? çok güzel olmuş tüfeğin eline sağlık ...
file:///C:/Users/Cas/Desktop/24022013142.jpg

Çevrimdışı Mehmet KILIÇ 41

• *
« Yanıtla #27 : 01 Mayıs 2014, 00:14:49 »
resim yüklemesini öğrenmek için bu konuyu kullandım kusura bakmayın
  • tek kırma huğlu
  • çift kırma huğlu
  • sarsılmaz magic
  • setter

Mehmet KILIÇ
1982 İZMİT

Çevrimdışı Yusuf BAŞAR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 26 Kasım 2014, 22:47:00 »
arkadaşlar yeni huğlu 202 b 76 namlu çifte aldım bu tüfek hakkında bilgisi olan varmı.daha denemeye fırsatım olmadı.inşallah pazar günü deneyeceğim.
1979 samsun