Evet bant düzgün ve namlu da çok pürüzsüz tesviye edilmiş. Çok temiz iş çıkarmışlar. 70 yataklı olması da eğer magnum kullanmayacaksanız yeter. Mesela ben kendi tüfeklerimle hiç magnum sıkmadım. Eğer kaz sürüleri ülkemize dönerse bir iki denerim. Belki...
Ayrıca 70 mm yataklı tüfekle keçe tapalı fişeklerle daha iyi randıman alınır. Magnum gittiyse, keçe tapa randımanı kazandınız. Sırf ondan etkilemez ama faydası olur.
Tetik sertliği ne kadar bilmiyorum. Fazla sert olsa tetik çekerken namluyu hareket ettirecek kadarsa fazla gelir, değilse mekanik tetiklerde sert olması normal. Biraz da gerekli.
Ağırlığı bence her ava iyi. Bendeki 3,5 kilo koop tüfeğe göre yani...
Kırılması tek kademede fotoğraftaki kadar oluyorsa rahat açılır. Bendeki biraz kademeliydi. Aslında sorun değil. Alışmıştım ama son zamanlara keşke böyle olmasaydı diye takılmıştım. Huğlu'da bir elden geçirtmiştim.
Tüfeğinizde görünen hiçbir kusur yok. Bilakis iyi işçilik görünüyor. Bana kalırsa gönül rahatlığıyla, dertsiz kullanacaksınız Allah'ın izniyle. Sıkıntı olsa bile, şöyle iyi bir fırlattınızmı Huğlu'ya kadar gönderirsiniz, halleder gönderirler. Rastgele