Gönderen Konu: TEŞEKKÜRLER MEHMET ARI  (Okunma sayısı 11961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
Ynt: TEŞEKKÜRLER MEHMET ARI
« Yanıtla #25 : 13 Ocak 2012, 19:24:07 »
Maşallah çok güzel Adil bey güle güle besleyin Nasipse bende sizin köpeğinizin kardeşlerinden birisini diğer Siyah solid yavru'yu Almış bulunmaktayım. Güzel kanlar Avcı Kanlar Mehmet Arı abimize böylesi Kanları ürettiği için ve Değerli Avcı Dostlara kazandırdığı için bende Teşekkürü bir borç bilirim. Yavrum henüz gelmedi inşallah ileride bizde güzel paylaşımlar yapacağız , Kastamonu'dan Sevgiler Saygılar :)

İşte Adil bey benim yavrumda bu Kara Kız  Ceni    :)

« Son Düzenleme: 13 Ocak 2012, 19:29:01 Gönderen: Gürkan GÜRSÜL »
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Adil KARAKUŞ

• *
    • www.pointertutkusu.com
« Yanıtla #26 : 14 Ocak 2012, 20:09:30 »
Maşallah çok güzel Adil bey güle güle besleyin Nasipse bende sizin köpeğinizin kardeşlerinden birisini diğer Siyah solid yavru'yu Almış bulunmaktayım. Güzel kanlar Avcı Kanlar Mehmet Arı abimize böylesi Kanları ürettiği için ve Değerli Avcı Dostlara kazandırdığı için bende Teşekkürü bir borç bilirim. Yavrum henüz gelmedi inşallah ileride bizde güzel paylaşımlar yapacağız , Kastamonu'dan Sevgiler Saygılar :)

İşte Adil bey benim yavrumda bu Kara Kız  Ceni    :)

Gürkan kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle besle,sağlıklı sıhhatli büyür inşallah,şundan emin olabilirsinki yetiştirmede asla zorluk çekmeyeceksin,fazlasıyla sosyal yavrular bunlar şimdiden aport yapıyorlarlar çok şekerler

Senin sayende tekrardan Mehmet kardeşime teşekkürlerimi ve tebriklerimi iletmek istiyorum..
selamlar
Adil KARAKUŞ
Ab Rh + 69 MERSİN
Pointer Üretici ve Yetiştiricileri Derneği Adana şb. Başkan Yrd.
Adana-Mersin-Niğde bölgesi KIF kayıt yetkilisi
Avcılık bir sanat ise bizlerde sanatçısıyız...

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
« Yanıtla #27 : 15 Ocak 2012, 12:40:57 »
Gürkan kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle besle,sağlıklı sıhhatli büyür inşallah,şundan emin olabilirsinki yetiştirmede asla zorluk çekmeyeceksin,fazlasıyla sosyal yavrular bunlar şimdiden aport yapıyorlarlar çok şekerler

Senin sayende tekrardan Mehmet kardeşime teşekkürlerimi ve tebriklerimi iletmek istiyorum..
selamlar

Adil abi çok iyi bildiğim birşey şu'ki  Uzun kokulu ve Avcı Kanlar Ve sizin Dediğiniz gibi hiç şüpesiz Sosyal köpekler nereden biliyorsun dersen bizde daha önceki yavrular'dan Linda ve BOR birtane Karakafa erkek yavrusu daha var :)
Aport konusa gelince İ.Setter ve İ.Poniterler bu Hususda Continall ırklara oranla sorunlu köpekler şuan için yapıyor gibi olsalarda zamanla bazı sorunlar olabiliyor o yüzden köpeği Aportla sıkmaya gerek yok birkaçkez yapmak yeterli diye düşünüyorum... Zaman içerisinde Av da Av'ı taşıması gerektiğini anlayacaktır getirecektir Aksi halde çok sık bu çalışmayı yapmak ingiliz ırklarında daha sonraları sorun doğuruyor diye Düşünenlerdenim Sizede Hayırlı uğurlu olsun yine görüşmek haberleşmek ümüdiyle Kastamonu'dan sevgiler , Saygılar ........
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2012, 15:28:56 Gönderen: Gürkan GÜRSÜL »
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Yakup DİLEKÇİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 17 Ocak 2012, 10:55:09 »
hayırlı olsun çok güzel yavrular.
Yakup DİLEKÇİ
1952 ÇORUM