Gönderen Konu: GEÇMİŞTEN GÜÜMÜZE POİNTER TUTKUM (Kadir SARI)  (Okunma sayısı 28701 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
Ynt: GEÇMİŞTEN GÜÜMÜZE POİNTER TUTKUM (Kadir SARI)
« Yanıtla #50 : 11 Ocak 2012, 22:22:09 »
usta MASALLAH cok guzel bır arsıv olmus elıne saglıkkkkk
Günay teşekkür ederim kardeşim inş sizlerde daha iyileri olur.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

***** ŞİVA - LEXUS - BARBY *****

Çevrimdışı Adil KARAKUŞ

• *
    • www.pointertutkusu.com
« Yanıtla #51 : 11 Ocak 2012, 22:48:42 »
Kadir ustam çok söze gerek yok sanırım ayınesi iştir lafa bakılmaz derler ya,allah yolunu açık etsin inş. zira doğru yoldasın devam devam...
Adil KARAKUŞ
Ab Rh + 69 MERSİN
Pointer Üretici ve Yetiştiricileri Derneği Adana şb. Başkan Yrd.
Adana-Mersin-Niğde bölgesi KIF kayıt yetkilisi
Avcılık bir sanat ise bizlerde sanatçısıyız...

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #52 : 11 Ocak 2012, 22:51:01 »
neler gelmiş geçmiş bir ömre neler sığmış kim bilir daha neleri gelip geçecek yolunuz açık olsun pointer arşiviniz bol olsun

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı A.Ali CURA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #53 : 12 Ocak 2012, 01:09:35 »
Kadir abi eline sağlık güzel sunum olmuş .hepsininde Maşallahı var .selamlar.
Abdullah Ali CURA
1978 Edincik BANDIRMA(ANKARA)
0 505 542 23 75

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 12 Ocak 2012, 08:05:50 »
Kadir abi , daha nice kaliteli pointerler yetiştirmeni dilerim.....Selamlar.....

Çevrimdışı Yakup DİLEKÇİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #55 : 12 Ocak 2012, 09:20:45 »
kadir kardeşim olsa olsa bu iş tam bir tutku senin gibi hem avcı hemde yetiştirici bir kaç kişi parmakla gösterilecek kadar azdır maşallah elinden güzel pointerler yetiştirmişsin eline emeğine saglık köpelerinde çok güzel secmede özen göstrdiğin belli seni bu değerli vermiş olduğun emeklerinden dolayı kutluyorum yolun açık olsun çorumdan selamlar.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 09:21:49 Gönderen: Yakup DİLEKÇİ »
Yakup DİLEKÇİ
1952 ÇORUM

Çevrimdışı Mustafa ÇİL 43

• Çobanoğlu 43
  • *
  • pointerin başkenti EMET
    • Av Keyfiniz Burası
« Yanıtla #56 : 12 Ocak 2012, 11:19:17 »
vallahi güzel arşi kadir abi
  çakyyler ceynler lord lar
 diğerleri zaten yenilerden.eskilerden ateşler.hele bazı köpekleri seninle ele gecirişimiz vardıki tam bir devlet sırrı.
  ozamanlar doğru dürüst pointerden değilde ingiliz pointerinden anlayan yoktu hatrlarmısın abi.Adamın eline muhteşem bir kan gecerdi düşerdik peşine sadece köpeği camiaya kazandıracağız diye yırtılırdık,çokk pointeri değil,,ingiliz pointerini camiya kazandırmıştık beraber,ama o ozamanlarda kaldı bilirsin,bi gayemiz amacımız vardı şahsım adına,,ben bunu başardım,,,sonrada sizlerle devam ettim sizlerle gene başardım..sonrada yollarımızı ayırdık,,bazen limoni olduk bazende birbirimize kırıldık ama aynı kaptan yemek yediğimizi en azından ben unutmadım.Beni bilirsin seninle ve o ekiple çok şeyler yaşadık,eğri veya doğrı güzel veya bedbaht günlerimiz oldu,,ama bu günlere geldik işte.ekip halinde bu işleri yaparken birimizin köpeği hepimizin köpeği olurdu,çünki camia ing.pointerine hasretti,av videolarına hasretti,uzak arıyor bu dyenlere vdeosunu çek derdik,zzuummmmlaaaa at stelere derdik,millet pointer değil,,ing.pointeri görsün derdik,maksat hep aynıydı,pointerin başkenti buRASI olsun istedik,kanları eşledik çiftledik tenekelerden köpekler çıkartmak gbi gayelerimiz vardı..başarmadıkmı onuda başardık...yazacak çok şeyler var ama ,yolun açık olsun devam aynen devam slm ve saygılar

• Çobanoğlu 43
  • *
    • Av Keyfiniz Burası
« Yanıtla #57 : 12 Ocak 2012, 11:24:06 »
  çokkk yazacak şey var abi çokkkk ama susmak en güzelidir bilirsin gerekirse anlatılır konuşulur

bilirsin abi,,BİZ ADAMI DA BİLİRİZ ADAMCIKLARIDA BİLİRİZ,,önce seni ararlar benden konuşurlar,sonra beni ararlar senden konuşurlar
   devam abi sen aynen devam et bozma çizgiyi
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 11:36:11 Gönderen: Mustafa ÇİL 43 »

Çevrimdışı Hakan YALÇIN

• *
    • SINDIRGI ARMA BİLGİ İŞLEM HİZMETLERİ
« Yanıtla #58 : 12 Ocak 2012, 12:57:50 »
KADİR ABİ ELLERİNE SAĞLIK COK GÜZEL BIR ALBUM OLMUŞ BENIM ASYAYIDA SEN EĞITIN ABI COK MEMNUN KALMIŞTIM UMARIM UZUN YILLAR SENIN ÜSTÜN BİLGİLERİNDEN FAYDALANABILIRIZ EMEKLERİNE SAĞLIK
HAKAN YALCIN - 1979 - BALIKESIR /SINDIRGI 0536 231 7097

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #59 : 12 Ocak 2012, 14:00:17 »
Maşallah Kadir abi dökmüşsün taşlarını yine. Eskilerden kim kaldı desene...
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Erol GÜNER

• *
« Yanıtla #60 : 12 Ocak 2012, 14:17:28 »
MAŞŞALLAH hepside eminim güzel avlar yaptırmıştır işte tutku bu tebrikler ömürleri uzun olsun..DEVREK den SLM..
Erol GÜNER
19.04.1974 DEVREK / ZONGULDAK
TL=05326210805

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #61 : 12 Ocak 2012, 20:28:26 »
Kadir ustam çok söze gerek yok sanırım ayınesi iştir lafa bakılmaz derler ya,allah yolunu açık etsin inş. zira doğru yoldasın devam devam...
Adil teşekkür ederim evet elimden geldiğince iyiyi beslemeye çalışıyorum.Allah hepimizin yolunu açık etsin.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #62 : 12 Ocak 2012, 20:30:56 »
neler gelmiş geçmiş bir ömre neler sığmış kim bilir daha neleri gelip geçecek yolunuz açık olsun pointer arşiviniz bol olsun
Teşekkür ederim Cengiz evet çok güzel köpeklerle güzel avlar yaptım.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #63 : 12 Ocak 2012, 20:32:14 »
Şemi çok teşekkürler Allah hepimizin gönlüne göre versin.Bu arada Emet,pidesi yemeye geleceksin unutma ;)
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #64 : 12 Ocak 2012, 20:33:46 »
Kadir abi eline sağlık güzel sunum olmuş .hepsininde Maşallahı var .selamlar.
Ali kardeşim beğendiğin için teşekkürler.
Emet,ten selamlar.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #65 : 12 Ocak 2012, 20:36:14 »
Kadir abi , daha nice kaliteli pointerler yetiştirmeni dilerim.....Selamlar.....
Mehmet teşekkür ederim kardeşim,Kalite diye zamanından beri bakıyoruz,avlanıyoruz inş hep birlikte en iyilerini yetiştirmek dileğiyle.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #66 : 12 Ocak 2012, 20:47:14 »
kadir kardeşim olsa olsa bu iş tam bir tutku senin gibi hem avcı hemde yetiştirici bir kaç kişi parmakla gösterilecek kadar azdır maşallah elinden güzel pointerler yetiştirmişsin eline emeğine saglık köpelerinde çok güzel secmede özen göstrdiğin belli seni bu değerli vermiş olduğun emeklerinden dolayı kutluyorum yolun açık olsun çorumdan selamlar.
Yakup abi güzel düşüncelerin için çok teşekkürler bende pointer denildimi ayrı bir tutkudur evet beslediğim her hayvanıma özen gösteririm ve en iyi seçimi yapmaya çalışırım.Tekrardan teşekkür ederim Emet,ten Çoruma selamlar.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #67 : 12 Ocak 2012, 21:22:01 »
vallahi güzel arşi kadir abi
  çakyyler ceynler lord lar
 diğerleri zaten yenilerden.eskilerden ateşler.hele bazı köpekleri seninle ele gecirişimiz vardıki tam bir devlet sırrı.
  ozamanlar doğru dürüst pointerden değilde ingiliz pointerinden anlayan yoktu hatrlarmısın abi.Adamın eline muhteşem bir kan gecerdi düşerdik peşine sadece köpeği camiaya kazandıracağız diye yırtılırdık,çokk pointeri değil,,ingiliz pointerini camiya kazandırmıştık beraber,ama o ozamanlarda kaldı bilirsin,bi gayemiz amacımız vardı şahsım adına,,ben bunu başardım,,,sonrada sizlerle devam ettim sizlerle gene başardım..sonrada yollarımızı ayırdık,,bazen limoni olduk bazende birbirimize kırıldık ama aynı kaptan yemek yediğimizi en azından ben unutmadım.Beni bilirsin seninle ve o ekiple çok şeyler yaşadık,eğri veya doğrı güzel veya bedbaht günlerimiz oldu,,ama bu günlere geldik işte.ekip halinde bu işleri yaparken birimizin köpeği hepimizin köpeği olurdu,çünki camia ing.pointerine hasretti,av videolarına hasretti,uzak arıyor bu dyenlere vdeosunu çek derdik,zzuummmmlaaaa at stelere derdik,millet pointer değil,,ing.pointeri görsün derdik,maksat hep aynıydı,pointerin başkenti buRASI olsun istedik,kanları eşledik çiftledik tenekelerden köpekler çıkartmak gbi gayelerimiz vardı..başarmadıkmı onuda başardık...yazacak çok şeyler var ama ,yolun açık olsun devam aynen devam slm ve saygılar

Evet Mustafa daha bunlar elimde olan resimler bazıları o dönemlerde bende dijital makina olmadığından çekemedim,bazıları fotoğraflardaki yıpranmalardan bazılarıda kayıptan atamadım.
O dönemlerde yani Yozgat,tan geldiğim 2004 senesinde Camianın pointer köpeğine hasretliğinide biliyorum en iyiyi bulma çabasınıda ve o dönemlerde nerde iyi köpek var dediler gidip almasınıda bildim paradan puldan bi şey esirgemedim ama ekip olarak ve özellikle şahsım kafamdaki,kafamızdaki bir kaç köpek hariç bulamadım.Kimi adam bildiklerimiz tarafından kandırıldık kısır çıktı,kimi tüfekten korkar çıktı vs.vs ama yılmadım o dönemlerde pointer eğitilmez diyenlere eğittiğim ve yer yer el birliğiyle eğittiğimiz köpeklerle ders verdim,verdik.Diyeceğim oki köprünün altından çoook sular geçti her evde olduğu gibi bizim evimizdede acı tatlı günlerimiz geçti ama çok şükür herşey bir tarafa bu günlere geldik.
Malesef günümüzde bazı değerlerini yitiren arkadaşlarımız var bir yavru almak,bir köpek almak için ya köpek besleyen ,yetiştiren,üreten,emek veren kişileri birbirlerine düşürmek için denmemiş lafları denmiş gibi gösteriyorlar köpeği veya yavruyu aldılarmı ne ala birde alamadılarmı  bir platromda  bir camiadada ağzından yalnış bir laf çıktıda dalaş başlarsa geçip karşıya gülüyorlar.
BU YAZDIKLARIMLA DEĞERLİ SİTE ÜYELERİMİZİ TENZİİ EDERİM.

« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 21:25:52 Gönderen: Kadir SARI »
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #68 : 12 Ocak 2012, 21:24:30 »
 çokkk yazacak şey var abi çokkkk ama susmak en güzelidir bilirsin gerekirse anlatılır konuşulur

bilirsin abi,,BİZ ADAMI DA BİLİRİZ ADAMCIKLARIDA BİLİRİZ,,önce seni ararlar benden konuşurlar,sonra beni ararlar senden konuşurlar
   devam abi sen aynen devam et bozma çizgiyi

Mustafa benim ADAM,la işim olur ADAMCIK,arla töbee işim olmaz aten o tür kişileride muhataba almam.
Mustafa susmanında konuşmanında yeri ve zamanı çok önemlidir.Konuşulması gerekiyorsa konuşulur,iş sükunetsede susulur.
Allah herkesin,hepimizin yolunu açık etsin.Herkez bu camiada bir köpeğede baksa emek veriyor.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 21:29:39 Gönderen: Kadir SARI »
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #69 : 12 Ocak 2012, 21:34:16 »
KADİR ABİ ELLERİNE SAĞLIK COK GÜZEL BIR ALBUM OLMUŞ BENIM ASYAYIDA SEN EĞITIN ABI COK MEMNUN KALMIŞTIM UMARIM UZUN YILLAR SENIN ÜSTÜN BİLGİLERİNDEN FAYDALANABILIRIZ EMEKLERİNE SAĞLIK
Hakan kardeşim çok güzel düşüncelerinden dolay teşekkür ederim.Evet bir dönem ASYA,yıda eğitmiştim memnun kaldığından dolayı sevindim elimden geleni esirgememiştim,senin gibi dosta can feda olsun.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #70 : 12 Ocak 2012, 21:35:12 »
Maşallah Kadir abi dökmüşsün taşlarını yine. Eskilerden kim kaldı desene...
Hüseyin evet rafta kalan albümü siz değerli dostlarla paylaşmak istedim teşekkür ederim.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

Çevrimdışı Kadir SARI

• Çolak 43
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #71 : 12 Ocak 2012, 21:37:12 »
MAŞŞALLAH hepside eminim güzel avlar yaptırmıştır işte tutku bu tebrikler ömürleri uzun olsun..DEVREK den SLM..
Evet Erol çok güzel avlar yaptım ve güzel köpeklerle uğraşıp emek verdim.Bu benim için bir tutku.
Emet,ten Devreğe selamlar.
Kadir SARI
1967 Emet KÜTAHYA
Tel.0 543 603 29 02

• Çobanoğlu 43
  • *
    • Av Keyfiniz Burası
« Yanıtla #72 : 14 Ocak 2012, 15:49:10 »
  güzel günlerdi abi ,,ama okadar çok hakkımda ve hakkımızda konuştularki,,bazen bunlara sen bazen ben bazen eski ekip üyelerinden birileri sebeb olmuştur..
  ama düngece muhabbet güzeldi allah için...