vallahi güzel arşi kadir abi
çakyyler ceynler lord lar
diğerleri zaten yenilerden.eskilerden ateşler.hele bazı köpekleri seninle ele gecirişimiz vardıki tam bir devlet sırrı.
ozamanlar doğru dürüst pointerden değilde ingiliz pointerinden anlayan yoktu hatrlarmısın abi.Adamın eline muhteşem bir kan gecerdi düşerdik peşine sadece köpeği camiaya kazandıracağız diye yırtılırdık,çokk pointeri değil,,ingiliz pointerini camiya kazandırmıştık beraber,ama o ozamanlarda kaldı bilirsin,bi gayemiz amacımız vardı şahsım adına,,ben bunu başardım,,,sonrada sizlerle devam ettim sizlerle gene başardım..sonrada yollarımızı ayırdık,,bazen limoni olduk bazende birbirimize kırıldık ama aynı kaptan yemek yediğimizi en azından ben unutmadım.Beni bilirsin seninle ve o ekiple çok şeyler yaşadık,eğri veya doğrı güzel veya bedbaht günlerimiz oldu,,ama bu günlere geldik işte.ekip halinde bu işleri yaparken birimizin köpeği hepimizin köpeği olurdu,çünki camia ing.pointerine hasretti,av videolarına hasretti,uzak arıyor bu dyenlere vdeosunu çek derdik,zzuummmmlaaaa at stelere derdik,millet pointer değil,,ing.pointeri görsün derdik,maksat hep aynıydı,pointerin başkenti buRASI olsun istedik,kanları eşledik çiftledik tenekelerden köpekler çıkartmak gbi gayelerimiz vardı..başarmadıkmı onuda başardık...yazacak çok şeyler var ama ,yolun açık olsun devam aynen devam slm ve saygılar