Gönderen Konu: .......LUKAS ............. (Murat AKGÜN)  (Okunma sayısı 32015 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
Ynt: .......LUKAS ............. (Murat AKGÜN)
« Yanıtla #50 : 10 Ocak 2012, 23:13:00 »
HAYIRLI OLSUN MURAT BEY YİNE BOMBA GİBİ SÜPER BİR TRANSFER
sagol kerem  iyi dilek ve düşüncülerin için teşekkür ederim YALVAÇtan selamlar..
Murat AKGÜN
1981-ısparta/Yalvaç cep: 0 533 212 42 22     

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #51 : 10 Ocak 2012, 23:14:25 »
Değerli avcı kardeşim, Murat  sen bu işlerin duayenisin. Hayırlı ve uğurlu olsun. Senin adına sevindim.

yıldız abla çok teşekkür ederim sen avlakın daimi duayenlerindensin saygı ve selamlarımla  iyi dilek ve düşüncülerin için teşekkür ederim
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #52 : 11 Ocak 2012, 00:01:03 »
gercekdende süper videolar  gözlermiz kamastı  izlerken 
eyvallah yusuf :D   düşüncülerin için teşekkür ederim YALVAÇtan selamlar..
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #53 : 11 Ocak 2012, 00:02:03 »
Murat abim fiziğiyle olsun burnuyla olsun çok güzel bir köpek ve çok sağlam kanlardan geliyor ülkemizde böyle damızlıkların olması gurur verici bişey emeğine sağlık abi

sagolasın ugurcum inşallah ülkemizde dahada güzellerin üretilecek ... iyi dilek ve düşüncülerin için teşekkür ederim YALVAÇtan selamlar..
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Kadir MEMİŞ

• *
« Yanıtla #54 : 11 Ocak 2012, 07:01:05 »
EGDERLI KARDESIM MURAT DEDIKYA GELEN GIDENI ARATMACEK SEKILDE BI POINTER BULCEZ DEMISDIM.BENCEDE LUKAS OYLE BIR CANLI ONU COK ZAMAN TAKIP ETIGIM GUZEL DAMIZLIK OLMASI ICIN ISDEDIGIMIZ HER SEY LUKAS.DA VARDI BENIM ACIMDAN HIC DUSUNMEDEN BU POINTERI SAHIPLENMEN OLMAKDI SANA HERSEYIN MUKEMELI YAKISIR
Kadir MEMİŞ
1964-Greece/Kos

Çevrimdışı Aydın BODUR

• *
« Yanıtla #55 : 11 Ocak 2012, 07:52:44 »
hayırlı ugurlu olsun murat kardeş mavikentden selamlar
Aydın BODUR 0532 424 50 41
1973-mavikent Antalya

Çevrimdışı Önder ŞEN

• Veteriner Hekim
  • *
    • www.patent.com
« Yanıtla #56 : 11 Ocak 2012, 15:49:28 »
  Murat yeni köpeğin Lukas hayırlı uğurlu olsun.Lukasın güzel performansıyla, kanat seslerinide işittiğimiz heyecan verici çekimler yakalamışsınız.Güzel paylaşımın için eline emeğine sağlık.Kazasız belasız avlar dilerim...
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 09:54:35 Gönderen: Önder ŞEN »
Önder ŞEN
1967-BURDUR
Veteriner Hekim

free image hosting

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #57 : 11 Ocak 2012, 15:59:58 »
abiiiii allahım gonlune gore versın herseyde bır hayır vardırr
yeniii gozdemızz lukass
su gozluklerın bana gondersene ıyı atıslar yapıyor hee :D :D

teşekkür ederim eşrefim istedigin gözlük olsun , ama şunu bilki vurmak öyle gözlükle şapkayla olmuyor kabiliyet olacak :D
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Altan ÖZCAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #58 : 11 Ocak 2012, 17:03:24 »
hayırlı olsun
Altan  ÖZCAN
1971 NALLIHAN -ANKARA  / İKAMET SAMSUN

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #59 : 11 Ocak 2012, 17:31:23 »
Senin gibi pırlanta değerinde bir insana böyle yakutlar yakışır kardeşim. Hayırlı uğurlu olsun.

ibrahim abi çok teşekkürler inşallah daha iyileri tüm dostlarımızda olsun yalvaçtan selamlar..
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Hüseyin GÜRCAN

• *
  • TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIĞA YAKALANMIŞIZ
« Yanıtla #60 : 11 Ocak 2012, 18:05:11 »
murat bey ömrü bolsun :) maşallah bizde böyle güzel merlarda böyle güzel avlar yapmak isterdik ama nafile keklik sayısı bir elinin parmağını geçmez malesef sizi kutlarım rast gele ....
Hüseyin GÜRCAN
PAZARKÖY-YENİCE/ÇANAKKALE

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #61 : 11 Ocak 2012, 19:30:19 »
Murat bu ne hız gelir gelemez.Yarışmalarda dereceler keklik avında fermalar videolar Arionun üzüntüsünü erken unutturacak
sana LUKAS
Bizede sölenecek fazla söz bırakmamışsınız zaten herşey yukarıdaki resim ve videolarda anlatıyor kendini

Hayırlı uğurlu olsun .Tebrik ederim seni

kardeşim çok teşekkür ederim en yakın zamanda bekliyorum..
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #62 : 11 Ocak 2012, 22:49:16 »
EGDERLI KARDESIM MURAT DEDIKYA GELEN GIDENI ARATMACEK SEKILDE BI POINTER BULCEZ DEMISDIM.BENCEDE LUKAS OYLE BIR CANLI ONU COK ZAMAN TAKIP ETIGIM GUZEL DAMIZLIK OLMASI ICIN ISDEDIGIMIZ HER SEY LUKAS.DA VARDI BENIM ACIMDAN HIC DUSUNMEDEN BU POINTERI SAHIPLENMEN OLMAKDI SANA HERSEYIN MUKEMELI YAKISIR

kadir abim giden nasipse dönecek ama gelende çok güzel işler yapıyor inşallah dahada güzel işlere imza atacak senin gösremiş oldugun deger ve öz veriden dolayı çok teşekkür eder saygılar sunarım YALVAÇtan sevgi ve selamlar..
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #63 : 11 Ocak 2012, 22:53:32 »
lukasa maşşallah güzel videolarını keyifle izledik.hayırlı olsun.umarım arionun acısını unutturur.selamlar

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı A.Ali CURA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #64 : 12 Ocak 2012, 01:11:27 »
murat LUCAS hayırlı olsun..maşallah kendiside görüntülerde çok güzel..uzun yıllar birlikte olursunuz inşallah...
Abdullah Ali CURA
1978 Edincik BANDIRMA(ANKARA)
0 505 542 23 75

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #65 : 12 Ocak 2012, 11:13:45 »
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir pointer.Maşallah...

sagolasın faruk kardeşim..YALVAÇtan selamlar
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #66 : 12 Ocak 2012, 11:42:51 »
Yeni köpeğin Lukas'ı çok beğendim,
Allah nazarladan saklasın sevgili Murat kardeşim.
Bu güzel kanları Ülkemize kazandırdığın için ayrıca seni tebrik ve taktir ediyorum.

Saygı ve Selamlarımla
Mehmet Derebağ

çok teşekkür ederim degerli mehmet abim YALVAÇtan saygı ve selamlar
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Mehmet KUYUCU

• *
  • denizkızı pet shop
« Yanıtla #67 : 12 Ocak 2012, 12:16:56 »
masallah murat güzel bir kan ve avınada diyecek yok.. ALLAH DAİM ETSİN.. İSMİNDEN SÖZ ETTİRECEK YAVRULARI OLUR İNSALLAH..
Mehmet KUYUCU-denizkızı pet shop 1980  UŞAK

Çevrimdışı Yunus KÖKER

• *
« Yanıtla #68 : 12 Ocak 2012, 14:26:11 »
Murat Kardeşim,
Hayırlı uğurlu olur inşallah, çok güzel bir damızlık(avcı)
Allah gönlüne göre versin.
  • İngiliz Pointer
  • Edduart Ketner Süperpoze
  • HUĞLU 901 G
Yunus KÖKER
1968 Kırıkhan

gif image hosting

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #69 : 12 Ocak 2012, 15:07:58 »

murat abi hayılı olsun  çok güzel bir köpek maşallah videolar ve resimler her şeyi anlatıyor. fazla söze gerek yok selamlar mavikent ten,,,,,

sagolasın hasan teşekkür ederim selamlar yalvaçtan..
Murat AKGÜN

Mehmet ARI

• Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : 12 Ocak 2012, 15:25:04 »
Murat yeni pointerin hayırlı olsun.Güzel görüntüler yakalamışsınız.Elinize sağlık.

Çevrimdışı Zühtü KORKMAZ

• *
« Yanıtla #71 : 13 Ocak 2012, 00:01:39 »
Murat abim fiziğiyle olsun burnuyla olsun çok güzel bir köpek ve çok sağlam kanlardan geliyor ülkemizde böyle damızlıkların olması gurur verici bişey emeğine sağlık abi
Zühtü KORKMAZ
1984-Isparta

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #72 : 13 Ocak 2012, 15:28:42 »
   Yalvaçta normal şartlarda sert geçen kışın, pekte soğuk olmayan bir Çarşamba sabahıydı. Bugün ısısını ve ışıklarını bonkörce bizimle paylaşacağına inandığımız güneş, henüz göstermemişti sıcak yüzünü yalvaç sokaklarına ki, o alacakaranlıkta bizde bir telaş vardı. Hafif ehli keyfliğin verdiği rahatlıktan olsa gerek çorbacıyıda unutmamıştık bu telaşenin içinde. Yataktan yeni kalktığımızın apaçık isbatı olan kıpkırmızı gözlerimizle daldık çorbacıya. Garsonun şaşkın bakışları içinde masamıza doğru ilerlerken “korkma sadece bir tas çorba içmeye geldik” deme ihtiyacı hisstettim içimden. Çorbaları içtik içmesine de, ehl-i keyfiz dedikya yalvaçta çınaraltı diye tabir edilen asırlara şahitlik etmiş o bin yıllık koca çınarın altında bir bardak çay içmeden ava mı çıkılırmış? Sabahın seherinde henüz yalvaç ahalisiyle hemhal olmamış çınaraltı meydanının sessizliğini Murat Ağabeyin “kahveci buraya iki çay” nidası bozmuştu. Göz rengimizden hafif daha koyu olan çaylarımızı içtikten sonra tuttuk dağların yolunu. Nihayet varmıştık meraya. Tüfekler hazırlandı, köpekler salındı. Geze geze bitiremeyeceğimi sandığım dağlarla alay eden bir pointer koşuyordu önümde. LUKAS! Avcılığı bence en güzel anlatan atasözlerinden biri şudur. Nasipse gelir şamdan yemenden, nasip değilse ne gelir elden. Bugün biraz şansımız olmalı ki meraya girer girmez bir alay keklik uçurduk önümüzden. Onun heyecenıyla bir yandan alayın gittiği yöne doğru yürüyor, bir yandan da nerelere konabileceğini kestirmeye çalışıyorduk. Alayı bulmanın hırsıyla olacak bir an Murat ağabeyle arayı açtığımı farkettim. Murat ağabeyin hayli aşağıda kaldığını farkettiğimde hem biraz dinlenmek hemde lukası gözlemek maksadıyla oraya dönmüştüm ki lukastaki değişikliği farkettim. Aynı değişikliği Murat ağabeyde farketmiş olacak ki tüfeğini hazırlamak yerine kamerasını çıkarmıştı. Derken Lukas ferma. Şu an ne kadar kolaydı terennümü. Lukas ferma. Oysa o anda nasıldı? Kararmıştı heryer. Sadece lukas vardı odak noktamda. Örsmü düşmüştü gökten yere, neydi köpeğin bu hali? Titreyen dizlerle ona doğru adımlar atmaya başladım. Attığım adımlarla ayaklarımın altında ezilen kuru otların hışırtısı bir gerilim müziği gibi çınlıyordu kulaklarımda. Her adım farklı bir heyecan, farklı bir kalp kıpırtısıydı. O öyle bir andır ki göğüs kafesine eliyle destek vermek ister insan, fırlayıp gitmesin diye kalp. Her şey bitmiş, yok olmuş ve sadece üç şey kalmıştı küre-i arzda. Ben, Lukas ve nerede olduğunu tam olarak kestiremediğim bir alay keklik. Adımlarım sıklaşmış ve bir o kadarda ürkekleşmişti. Sağ elimle adeta kabzanın yerinde durup durmadığını denetleyip duruyordum. Önce cici parmağım, son olarakta işaret parmağım kabza burada yerinde diyordu. Ve sonrası… ne bir çığ bulutu yuvarlanıyordu derin vadiye, ne de gökler gürlüyordu. Sadece sekiz kadar keklik parlamıştı çalının içerisinden. Sonrası malum. Ve birden her şey eski haline dönüverdi. Yer gök aydınlandı,  kulağımda çınlayan o gerilim fonu sustu ve her şey yeniden suret kazanmaya başladı. Rahatlamıştık. Lukas işte böyle bir anı bize yaşatan pointerdir.
   NOT:  bu konuda seyrettiğiniz ilk video aynen bu şekilde çekilmiştir.  Tabi ben affınıza sığınarak olayı biraz hikayeleştirdim. Bütün avcı dostlarımızın hayatlarında belkide yüzlerce kez yaşadığı bu anı benim gözümle anlattım. Böylesine güzel bir anı bana yaşatan Akgün Av Köpeklerinin sahibi Murat Akgün’e teşekkür ediyorum…

hasip kardeşim asıl ben sana çok teşekkür ederim , yaşanmış olan güzel bir av gününü bu şekilde anlatmak, bu kadar güzel kelmeleri bir araya getirmek gerçek bir ustalık ister , sevgi ve selamlarımla...........
Murat AKGÜN

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
« Yanıtla #73 : 13 Ocak 2012, 18:31:42 »
maşallah allah nazardan korusun kaliteli bir kan.
Mesut TURHAN
1980-Balıkesir / Altınoluk

Çevrimdışı Ziya ERGÜN

• *
« Yanıtla #74 : 14 Ocak 2012, 15:59:20 »
murat abi öncelikle hayırlı olsun...  fazla söylenecek bi söz yok resimler ve videolar herşeyi anlatıyor...  işallah en yakın zamanda fermesında avlanmak da bizide nasip olur.... :)

her şey gönlünce olsun abi.....  SAYĞILAR
Ziya ERGÜN
1990 ısparta