Sevgili Polat Bey,evet arkadaşımın tüfeği dediğiniz model.
Volkan Bey,arkadaşım iyi bir avcı ve atıcı ama maalesef malının değerini bilmeyen cinsten.Bırakın av dönüşü bakım yapmayı,sezon sonunda bakım yapsa gene şükür.Bizim buralar da malum çok fazla nemli bir bölge.Araştırmalarıma göre de Baikallar paslanmaya karşı hassas,hal böyle olunca tüfek pas yapıyor.Ama çok derin değil,yüzeysel paslar,lekelenmeler.Verdiğiniz bilgiler benim için değerliydi.Alıntı:''Toparlayacak olursam, tüfeğin malzemesi, mühendislik ayrıntıları oldukça güzel ve bence çoğu Avrupa tüfekle ortalama yerdedir.'' ,özellikle alıntı yapmış olduğum bu cümleniz ilgimi çekti ve gönlüm bu tüfeği almaya biraz daha meyillendi.Teşekkürler.
Ozan Bey,şu sözünüze katılmak istiyorum''Baikal-Baikaldır''.Alırsam güzel bir revizyondan geçirtmeyi düşünüyorum.
Peki, bu çiftelerin namlu iç çapı hakkında bilgi sahibi olan var mıdır acaba?Mobil şoklu olduğu için namlu içi daralması şoklardan itibaren mi başlıyor,yoksa şoklara kadar az da olsa daralma mevcut mu?Bu tüfekle domuz avcılığı dahil her türlü avcılığını yapmak istiyorum,o yüzden namlu iç çapı benim için önemli.
Saygılar,kazasız belasız bol avlar.