Gönderen Konu: RADANTİS ERİCA İLE YENİ YILA KOŞU VE DÜDÜK EĞİTİMİ İLE GİRDİK(VİDEO)  (Okunma sayısı 3514 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
CUMARTESİ EBER GÖLÜNDE ÖRDEK  AVINDAN SONRA YOL YORGUNLUĞU NEDENİ İLE  PAZAR AVA ÇIKAMADIM VE YATAKTAN KALKAR KALMAZ YEMEKTEN SONRA ÖĞLEN SAATLERİNDE ANTALYAYA 2 GÜNLÜK YAĞAN YAĞMURUN ARDINDAN HAVANIN HAFİFTEN HAFİFTEN AÇMASINI FIRSAT BİLİP ERİKAYI USTASI LEYDİYLE BİRLİKTE KOŞMA VE DÜDÜK EĞİTİMİNE ÇIKARDIM YALNIZ BEN HATA YAPTIM KÖPEKLERİNDE MAMASINI YEDİKTEN SONRA KOŞTURMAK PEK İYİ OLMUYOR.BU KIZ KOŞARMI DERSİNİZ

6 AYLIK RADANTİS SETER ERİCA KOŞMA VE DÜDÜK EĞİTİMİ

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Yusuf ÇOBAN

• *
hey maşallah böyle setter e can kurban . biz hız denince pointer  bilirdik meğer setter ona taş çıkartacak da haberimiz yokmus . cengiz abi elinden  midir nedir kapıya yoz bağlasan oda  av yapacak maşallah  erica  15 günde cok değişmiş  inanamadım o hız  o estetik sağa sola gezişi  leydiyi kestirecek yakında haberin olsun daha 6 aylık gercekden  bu kızda iş var ...,allah hem kendisine hem sahibine uzun uzun ömürler bol avlar yapmak nasip eylesin böyle  köpekleri mavikentde  görünce gurur duyuyoruz vede devamını bekliyoruz..   
Yusuf ÇOBAN
1985 antalya /kumluca /mavikent

Çevrimdışı Salih POLAT

• *
Maşallah Cengizim ,inşallah gönlünce olur.
Salih POLAT
 KAYSERİ  0532 7318008
TAM OLAN SUKUT EDER,EKSİK OLAN İSBATA KALKAR...

ZAFER İÇİN ACELE EDEN,YENİLMEYE MAHKUMDUR

Çevrimdışı Türker ÜÇOK

• *
Cengiz performans olarak güzel sinyaller veriyor umarım beklentilerinin üzerinde olur ,selamlar

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
hey maşallah böyle setter e can kurban . biz hız denince pointer  bilirdik meğer setter ona taş çıkartacak da haberimiz yokmus . cengiz abi elinden  midir nedir kapıya yoz bağlasan oda  av yapacak maşallah  erica  15 günde cok değişmiş  inanamadım o hız  o estetik sağa sola gezişi  leydiyi kestirecek yakında haberin olsun daha 6 aylık gercekden  bu kızda iş var ...,allah hem kendisine hem sahibine uzun uzun ömürler bol avlar yapmak nasip eylesin böyle  köpekleri mavikentde  görünce gurur duyuyoruz vede devamını bekliyoruz..   

yorumun için teşekkür ederim yusufum.ALLAH VERGİSİMİDİR NE DİR ELİMDE FİNO OLSA ONU BİLE AVA ALIŞTIRABİLİYORUM ÇOCUKLUĞUMDA BUNUDA BECERMİŞTİM.BAZILARININ ELİNDEN KÖPEK OLMAZ DERLER BANA GÖRE O OLMAYAN KÖPEKLER YETERLİ EMEĞİ VE İLGİYİ GÖRMEDİKLERİ İÇİN OLUYOR.BU GÜN AVA ÇIKARDIM İNAN BİR FIRTINAYDI LEYDİYLEN ÇOK GÜZEL UYUMSAĞLADI.

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

burhan07

• Ziyaretçi
gelecek vaad eden bir yavru maşallah.

Çevrimdışı Murat GÖRÜR

• *
maşallahı var kardeşim
Murat GÖRÜR
1972 Balıkesir Sındırgı    0 542 350 51 33
http://3.imgland.net/pcJsn.jpg

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
anlaşıldı cengiz kardeşim sen buna uçak yakıtı koymuşsun  :) depoda geniş galiba koşuya akşama kadar devam eder galiba  ;)
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Ahmet KOLAKOĞLU

• Müdavim Üyemiz

Cengiz performans olarak güzel sinyaller veriyor umarım beklentilerinin üzerinde olur ,selamlar

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Ne güzel. Hayırlı olsun.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)